Οσοι χρωστάτε, πάρτε τις καταθέσεις σας από τις Τράπεζες. «Kατασχέσεις» εντός 10 ημερών‏

O Καζάκης και τα 233.000.000.000 € των τραπεζών.
Φάμπρικα για άμεσες «ηλεκτρονικές» κατασχέσεις στήνει το υπουργείο Οικονομικών. Με οδηγίες από Βέλγους και Ολλανδούς εμπειρογνώμονες της Task Force, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ετοιμάσει την… “ελληνική έκδοση” της εφαρμογής ηλεκτρονικής κατάσχεσης τραπεζικών καταθέσεων.
Μετά το αυτοματοποιημένο σύστημα υπενθύμισης οφειλών που τέθηκε σε λειτουργία ήδη στα τέλη της άνοιξης, ομάδα Βέλγων και Ολλανδών εμπειρογνωμόνων παρείχε επιπλέον βοήθεια και για την «ηλεκτρονική παρακράτηση» (ή «αυτοματοποιημένη κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών» όπως λέγεται).
Οι εξελίξεις αυτές οδηγούν σε κατασχέσεις καταθέσεων με διαδικασίες – εξπρές, ενεργοποιώντας και σχετική διάταξη νόμου η οποία ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και δίνει τη δυνατότητα στο δημόσιο να εκδίδει ειδοποιητήρια και κατασχετήρια με ηλεκτρονικό τρόπο, προκειμένoυ να μειώσει το χρόνο διεκπεραίωσης της κατάσχεσης.
Πηγή: newmoney.gr

Σχόλια

  1. Ο Αλέξης ….Πάνος..
    Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ στην πολιτική των ανίσκιωτων και των ανίδρωτων.
    Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των ..αφανών έως και μηδενικών ποσοστών της κομματικής αδράνειας των ..αδρανούντων υλικών. Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να απαλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και εγγείους προσόδους.
    Έτσι ο Πάνος Καμμένος, της μικροακραίας δεξιάς, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας, του τεκμαρτού ψηφοφόρου, κάθισαν λέει, σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον Στρατούλη (;) και τον Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.
    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά ,δηλαδή το …10% όλοι μαζί, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.
    Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
    Ποιοι πολιτικοί και με ποιες; Πράξεις ή συμφωνίες συνέβαλαν τα μέγιστα στην δημιουργία, αλλά κυρίως στην αύξηση της χρυσαυλής ; Ποιοι και για ποιους ιδιοτελείς σκοπούς, επιχείρησαν την ιδεολογική ισοπέδωση των κοινωνικών και πολιτικών διαφορών που στηρίζουν και καθορίζουν το προσωπικό πιστεύω καθενός και ταυτόχρονα αποτελούν τον φωτοδότη πύργο των ονείρων και των ελπίδων όλων σχεδόν των Ελλήνων;
    Ποιος είναι ο Τσίπρας με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας?
    O Πάνος ο φτωχός ερμηνευτής της λογικής και λάτρης της μπουρδολογίας και του παραλογισμού, αποτελεί τη χειρότερη και πιο απαισιόδοξη πλευρά του μέλλοντος της πατρίδας μας. Ο Πάνος, ο πιο αφελής καπετάνιος σε καράβι της ..στεριάς, έχει χάσει από καιρό την επαφή με την πραγματικότητα και αεροβατεί, ψευδολογώντας, συκοφαντώντας και συλλέγοντας στο δρόμο του ‘’ασθενείς και οδοιπόρους ‘’ συγγενείς του πνεύματός του. Κάθε λίγο ανεβαίνει στη πλώρη του ξέμπαρκου σκαριού και οφθαλμοπορνεί στα πέλαγα της διαταραγμένης πολιτικής ηδονοθηρίας του.
    Είναι δυνατόν αυτά τα ‘’παιδία’’ να μας προκαλούν και να ..υπόσχονται την σωτηρία μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά,
    και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , το …10% όλοι μαζί, επιθυμούν –θέλουν, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.
    Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
    Βέβαια έχουν και τον Αντώνη Κομανέτση για υπερ-πόντιες κωλοτούμπες.
    Να χαρούμε τους νέους ..εθνοσωτήρες των πολιτικών εξισώσεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

    Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΩΝΗΣ ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    Με επεισοδιακό τρόπο έγινε η δίκη του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη για τις λέξεις «καραγκιόζης και ανιματέρ» με τις οποίες χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο.
    Ο δικαστής ρώτησε τον υπουργό Υγείας κατά την απολογία του αν αληθεύουν οι χαρακτηρισμοί που για τους οποίους τον κατηγορεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    -Είπατε τον κ. Καμμένο καραγκιόζη και ανιματέρ;
    -Βεβαίως. Διότι πλην του ότι με αποκάλεσε εθνικό μαλάκα, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Ο όρος «καραγκιόζης» είναι πολιτικός χαρακτηρισμός, κύριε δικαστά.
    -Γιατί;
    -Γιατί έλεγε ότι η Ρωσία δανείζει τρεις φορές φθηνότερα την Κύπρο και απεδείχθη λάθος. Αν ήταν εδώ ο κ. Καμμένος και τον βάζαμε να διαβάσει έναν προϋπολογισμό του κράτους δεν θα έβρισκε ούτε ένα νούμερο.
    -Τον είπατε και ανεπάγγελτο…
    -Βεβαίως. Γιατί, έχει δουλέψει ποτέ;
    Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος διεκδικεί 300.000 ευρώ από τον Υπουργό Υγείας ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου