Χυδαιότητες..


     Άστραψε και βρόντηξε πάλι χθες από το βήμα της Βουλής.
     Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε χυδαίους όσους τολμούν να ζητούν εξέταση των πεπραγμένων του απ' όσα υπουργεία πέρασε, όπως για παράδειγμα την ''αμαρτωλή'' σύμβαση του 2010 με ταναυπηγεία Σκαραμαγκά για την επιδιόρθωση των περίφημων εκείνωνυποβρυχίων!

     ..''η χυδαιότητα, η συκοφαντία η εκπροσώπηση ύποπτων συμφερόντων, υπονομεύει το ενιαίο δημοκρατικό εθνικό μέτωπο..'' (!!!), είπε.
     Ταυτίζοντας όπως πάντα τον εαυτό του με το έθνος, με την δημοκρατία, με την διαφάνεια!

     ΠΟΙΟΣ; 
     Μα, η Αυτού Χυδαιότης!
     Η προσωποποίηση της χυδαιότητας στην πολιτική!
     Η επιτομή του αμοραλισμού! 
     Η απογείωση του εγωπαθούς εγωκεντρισμού!
     Το υπόδειγμα της διαστρεβλωτικής ερμηνείας του Συντάγματος κατά τα συμφέροντα του ίδιου και των εκάστοτε επίορκων υπουργών.
     Αυτός ο οποίος, στην πρώτη Εξεταστική Επιτροπή που είχε βγάλει ''λάδι'' τον Άκη, όταν κάποιοι μάρτυρες είχαν προσκομίσει αριθμούς λογαριασμών των off-shore εταιρειών του σημερινού κατάδικου πιά, ανερυθρίαστα, ειρωνικά, ξετσίπωτα είχε δηλώσει: ''αυτοί είναι αριθμοί τηλεφώνων''!

     Είναι ο ίδιος που τρέμει την διάλυση της σημερινής κυβέρνησης..
     ..που έχει εναποθέσει τις ελπίδες της πολιτικής του επιβίωσης στον πολιτικό εχθρό του!
     Που ζητάει απεγνωσμένα από τον ''πρωθυπουργό'' εχέγγυα για την πλήρη θητεία του σημερινού κυβερνητικού σχήματος!
     Που, όπως είπε κάποιος χαριτολογώντας:
     Η κυβέρνηση θα' χει πέσει, κι αυτός ακόμα θα στηρίζει τον ''πρωθυπουργό''!

     Ως πότε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα επιτρέπει στο πολιτικό αυτό είδος, να μολύνει με την παρουσία του το κοινοβούλιο..
     ..να προστατεύει με νόμους και συνταγματικές ερμηνείες επίορκους, απατεώνες πολιτικούς..
     ..να κουνάει το δάχτυλο και να ωρύεται ως παράφρων σε κάθε έναν που αμφισβητεί την τελειότητά του, το αλάθητό του και την μεγαλοσύνη του!!!

     Για να δούμε..
     Ως πότε;

Σχόλια

  1. Κύριε Τσίπρα,
    {{Πότε έγινες κολοκύθα, πότε μάκρυνε η ουρά σου ? }}
    λέει ο λαός εύστοχα και περιγραφικότατα. Εσύ από πού ξεφύτρωσες, ποιος είσαι και τι θέλεις άφρονα νεανία, από την Ελλάδα, την δική μας πατρίδα? Τι θέλεις και ποιος είσαι?
    Με ποια στοιχεία και με τι συστατικές επιστολές, έρχεσαι σήμερα να προκαλείς, να καταστρέφεις και να απαιτείς. Εσύ δεν ήσουν αυτός που σε ‘’βάλανε’’ κάποιοι σε κάποια καρέκλα καφενείου, ενώ γύρω σου υπήρχε όλη η γνωστή Σάρα, Μάρα και το κακό συναπάντημα?? Από πότε αυτό το ..καφενείο των ‘’βολεμένων ανέργων’’ έγινε ..στρατός εξουσίας;
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,
    αφελή και αναιδή αγουροξυπνημένε εραστή της πολιτικής πολυθρόνας?
    Δεν πληρώνεις και θέλεις να κυβερνήσεις?
    Δεν πληρώνεις και πιστεύεις στα θαύματα?
    Δεν πληρώνεις και ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης με μόνο στοιχείο τις ‘’κοινωνικές ληστείες’’ και τις αδιάντροπες γονικές παρουσίες?
    Με αυτούς τους ..γονείς δίπλα σου , ως συνεργάτες και συμβούλους, θα ζητήσεις τη ψήφο μου για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου ?
    Σε αυτούς τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ και αποτυχημένους γονείς και πολίτες θα αναθέσεις, εάν ..μπορέσεις, τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας?
    Κύριε Τσίπρα,
    είσαι τόσο ‘’ολίγος’’ όσο και ο ειδικός καφές που πίνουν όσοι έχουν ειδικά προβλήματα.
    Είσαι τόσο θρασύς, όσο αναιδείς και προκλητικοί είναι όσοι βρίσκονται γύρω σου και αναμένουν την ΚΟΥΤΑΛΑ της εξουσίας.
    **Ο κόσμος να γυρίσει ΑΝΑΠΟΔΑ κύριε Τσίπρα, δεν πρόκειται μετά το εγκληματικό ΛΑΘΟΣ μας μα το Σαμαρά, να το επαναλάβουμε και με σένα.
    Λογικά ο λαός μας, τώρα που σας γνώρισε, τώρα που σας πλήρωσε επί τρία χρόνια, θα πρέπει να σας τιμωρήσει παραδειγματικά και ΔΗΜΟΣΙΑ !!
    Οψόμεθα ,κύριε ..μικρέ πολιτικέ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ στην πολιτική των ανίσκιωτων και των ανίδρωτων.
    Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των ..αφανών έως και μηδενικών ποσοστών της κομματικής αδράνειας των ..αδρανούντων υλικών. Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να απαλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και εγγείους προσόδους.
    Έτσι ο Πάνος Καμμένος, της μικροακραίας δεξιάς, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας του τεκμαρτού ψηφοφόρου,
    κάθισαν λέει,
    σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον ..Στρατούλη (;) και τον ..Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.
    ΌΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!
    Αν είναι να με σώσουν ο Τέρενς και ο Στρατούλης,
    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ …ΑΥΤΟΥΣ !~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου