Πoιά μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης ευθύνονται για αυτές της δολοφονίες... Δύο αυτοκτονίες σε διάστημα ενός εικοσιτετραώρου!


Δυο αυτοκτονίες σημειώθηκαν  σε διάστημα ενός εικοσιτετραώρου!
Νεκρός βρέθηκε κοντά στο Μπαλί Ρεθύμνου ένας 45χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή από το σπίτι του στις Πατέλες Ηρακλείου. 
Ενας κτηνοτρόφος είδε το πτώμα του στην περιοχή της Παναγίας Χαρακιανής και ενημέρωσε τις Αρχές. Ανδρες του Αστυνομικού Τμήματος Γεροποτάμου που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν σε κοντινή απόσταση ένα αυτοκίνητο Alfa Romeo που ανήκε στον νεκρό άνδρα και δίπλα του ένα άδειο μπουκάλι που πιθανολογείται πως περιείχε φυτοφάρμακο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ένας άνδρας από την Καβάλα κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του στη Νέα Πέραμο, με την Αστυνομία να αποκλείει αμέσως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα αίτια που οδήγησαν τον 58χρονο αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Σχόλια

  1. Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Πόση πολιτική αθλιότητα κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!
    Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει;
    ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ! ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ. 4.000 ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου