Πράγματι: Αρκετά πιά με την αλητεία!..*

     * Η χθεσινή ανακοίνωση του ΠαΣοΚ εναντίον όποιων του ασκούν κριτική κατέληγε:  ''..ας σκεφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας -που σήμερα επιχείρησε να συντηρήσει τη σκανδαλολογία- ότι έτσι μεταβλήθηκε σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται από πίσω του. Αρκετά πια με την αλητεία..''

     Όντως κύριοι του ΠαΣοΚ, αρκετά πιάμε την αλητεία!

     Επί τριάντα χρόνια κάνατε την αλητεία επάγγελμα.
     Επί τριάντα χρόνια κάνατε την αλητεία πολιτική!
     Επί τριάντα χρόνια δεν σταματήσατε να ρίχνετε λάσπηνα χαρακτηρίζετε ανθέλληνες, προδότες και φασίστεςόσους σας ασκούσαν την παραμικρή κριτική!

     Ονομάσατε ''βρώμικο'' το 1989, την χρονιά που ο πολιτικός κόσμος προσπάθησε να ρίξει φως στις βρωμιές του ιδρυτή σας! Του μεγάλου Τυχοδιώκτη, καταστροφέα της χώρας..
     Εκθρέψατε και αναδείξατε Κουτσόγιωργες, Γιαννόπουλους, Πάγκαλους..

     Στηριχτήκατε στο βρώμικο χρήμα της διαπλοκής, με τον βαρώνο της διαπλοκής επί οκτώ χρόνια στον ρόλο του πρωθυπουργού σας..
     ..Αυτόν που σχεδίασε την ''μεγάλη κλοπή του Χρηματιστηρίου'', και την είσοδο στο ευρώ με την εγκληματική ισοτιμία 1 ευρώ για 340,75 δραχμές!

     Ονομάσατε ''άκρον άωτον των δημοκρατικών διαδικασιών''(!!!) την σταλινικής έμπνευσης ψηφοφορία σας με ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ για το αξίωμα του νέου σας προέδρου,αυτού του υποπροϊόντος της πολιτικής..
     ..Του ίδιου που παρέδωσε εσκεμμένα για όφελος δικό του και της οικογένειάς του την χώρα στοΔΝΤ και στους τοκογλύφους!

     Πράγματι κύριοι του ΠαΣοΚ: φτάνει πιά με την αλητεία!
     Καιρός να ξαναγυρίσετε στα υπόγεια λαγούμια σας..
     Εκεί απ' όπου ξετρυπώσατε το 1981 για να φέρετε τάχα τον  ''λαό στην εξουσία''!

     Φέρατε εν τέλει την αλητεία στην εξουσία, την χώρα στην καταστροφή και τον λαό στην εξαθλίωση και την απόγνωση..

     Καιρός να ξαναγυρίσετε στις τρύπες σας!
     Πλούσιοι βέβαια πιά..
     ..και χωρίς να ζέχνει το χνώτο σας, όπως τότε..

Σχόλια

  1. Επιμνημόσυνος λόγος του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Λ. Ομήρου στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου, Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011, Εκκλησία Αγίου Ιωάννη – 9.00 π.μ.

    Με αισθήματα ευγνωμοσύνης ο Κυπριακός Ελληνισμός τιμά τη μνήμη του αείμνηστου Πρωθυπουργού της Ελλάδας και ιδρυτή και Προέδρου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου, μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές φυσιογνωμίες της νεότερης ελληνικής πολιτικής ιστορίας, έθεσε σφραγίδα ανεξίτηλη στην πορεία του έθνους με κυρίαρχα τα στοιχεία της εμπέδωσης της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
    Πολιτικός, ακαδημαϊκός, αγωνιστής, οραματιστής ο Ανδρέας εξακολουθεί να παραμένει και σήμερα επίκαιρος και οι δημοκρατικές και αγωνιστικές του υποθήκες πολύτιμη κιβωτός αρετών και πυξίδα πλεύσης για ολόκληρο τον Ελληνισμό.
    Η εμφάνιση του στο ελληνικό πολιτικό και εθνικό προσκήνιο ήταν πράξη ριζοσπαστική, ανατρεπτική, επαναστατική. Τα μηνύματά του ενάντια στο κατεστημένο, στη ξενοκρατία, ότι η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», σηματοδότησαν μια νέα περίοδο στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία που ξεπερνούσαν την πίκρα του εμφυλίου, το άγος των παλατιανών και έξωθεν κινούμενων κυβερνήσεων και έφερναν στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων εντελώς καινούργιες δυνάμεις μακριά από δύσκαμπτες αντιλήψεις και μακροχρόνιους συντηρητισμούς.
    Ήδη, από τη δεκαετία του 1960, τοποθετείται με σαφήνεια ενάντια στις απόπειρες δημοκρατικών εκτροπών στηρίζοντας τον αγώνα του Γεώργιου Παπανδρέου για υπεράσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος από τις ποικίλες υπονομεύσεις.
    Αμείλικτος εχθρός της κατάλυσης της δημοκρατίας το 1967 από τη χούντα των συνταγματαρχών, βρίσκεται αρχικά στη φυλακή και αργότερα εξόριστος επικεφαλής του ΠΑΚ στον αγώνα για την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος και για μια πραγματική δημοκρατία με κατοχυρωμένη τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία.
    Η κατάρρευση της δικτατορίας υπό το βάρος της εθνικής προδοσίας της Κύπρου, βρίσκει τον Ανδρέα επικεφαλής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος να φέρνει το μήνυμα για τη νέα Ελλάδα.
    Μιλώντας στην Αχαΐα στην πολιτική του εξόρμηση στη μεταπολίτευση δηλώνει:
    «Το μήνυμα που μεταφέρω είναι απλό. Πολιτικά θα μεταβάλουμε την Ελλάδα από τρομοκρατούμενο αστυνομικό κράτος σε σύγχρονη ουσιαστική δημοκρατία. Οι αστυφύλακες, οι χωροφύλακες και οι γραφειοκράτες θα γίνουν υπηρέτες του λαού και όχι τύραννοι του».
    Μιλώντας δε για την ανάγκη τερματισμού της ανάμιξης των ξένων στην Ελληνική πολιτική ζωή τόνιζε:
    «Η Ελλάδα είναι μέλος της Δυτικής Συμμαχίας και την πραγματικότητα αυτή δεν αμφισβητούμε διόλου. Αλλ’ επ’ ουδενί λόγο θα δεχθούμε το ρόλο δορυφόρου και τις συνεχείς επεμβάσεις στην εσωτερική μας πολιτική ζωή. Σύμμαχοι, ναι. Δορυφόροι, όχι».
    Το ξερίζωμα του παρακράτους, των μηχανισμών της δικτατορίας, η εθνική συμφιλίωση, η αναγνώριση της εθνικής αντίστασης, οι κοινωνικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις με επίκεντρο την στήριξη των μη προνομιούχων και μια εθνικά ανεξάρτητη και αξιοπρεπής εξωτερική πολιτική είναι τα μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου ταυτίστηκε κατά τρόπο απόλυτο με τους αγώνες και τις αγωνίες του Κυπριακού Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη, από τη δεκαετία του 1960, ο Ανδρέας δηλώνει ότι «η ουσία του Κυπριακού προβλήματος έχει ελάχιστη σχέση –αν υποτεθεί ότι έχει καθόλου σχέση- με τη συμβίωση των δύο εθνοτήτων της Κύπρου».
      Κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο εκείνη την ταραγμένη περίοδο, προσκεκλημένος του Προέδρου Μακαρίου, τοποθετείται με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα εναντίον του διχοτομικού Σχεδίου Άτσεσον.
      Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981, ο Ανδρέας Παπανδρέου διακηρύττει από το επίσημο βήμα της Βουλής των Ελλήνων το ιστορικό «casus belli» δηλώνοντας ότι οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Κύπρου θα ισοδυναμεί με επίθεση εναντίον της Ελλάδας και θα σημαίνει Ελληνοτουρκικό πόλεμο.
      Το 1982 πραγματοποιεί την πρώτη ιστορική επίσκεψη Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο και τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής από τον Κυπριακό Ελληνισμό.
      Κονιορτοποιεί τη θεωρία των αποστάσεων και δακηρύττει την πολιτική της συμπαράταξης και της συναπόφασης. Εγκαταλείποντας την πολιτική ότι «η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται».
      Το 1993 εξαγγέλλει, σε συνεννόηση με την Κυπριακή Κυβέρνηση, το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου που υπήρξε απαύγασμα της συλλογικής σοφίας του Έθνους προς αντιμετώπιση του τουρκικού επεκτατισμού.
      Για πρώτη φορά η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία υπερίπταται των Κυπριακών αιθέρων και προσγειώνεται στην Αεροπορική Βάση Ανδρέα Παπανδρέου ενώ το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό ναυλοχεί στα Κυπριακά λιμάνια. Το ηθικό του Κυπριακού Ελληνισμού αναπτερώνεται.

      Διαγραφή
  2. Σεβασμιότατε,
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε αλλά οι πολιτικές, τα μηνύματα και οι υποθήκες του παραμένουν ζωντανές και εξαιρετικά επίκαιρες.
    Παρέλαβε το Κυπριακό ως επαχθές βάρος και το μετέτρεψε σε κορυφαίο εθνικό θέμα.
    Σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά την έναρξη των απευθείας διαπραγματεύσεων, βρισκόμαστε ενώπιον μιας οδυνηρής πραγματικότητας. Η αυταπάτη της πολιτικής της λεγόμενης ευελιξίας που δήθεν θα μας έβγαζε από τα αδιέξοδα έχει αποδειχθεί ουτοπία.
    Τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί. O κίνδυνος επανόδου ενός σχεδίου λύσης στις παραμέτρους του Σχεδίου Ανάν είναι υπαρκτός.
    Δεν χωρούν αυταπάτες και ευσεβοποθισμοί. Οι απροκάλυπτα συνομοσπονδιακές και διχοτομικές απόψεις Τουρκίας και Τ/Κ ηγεσίας δυναμιτίζουν τις διαπραγματεύσεις και τις οδηγούν σε αδιέξοδο.
    Είναι γι’ αυτό που η Ελληνική Κυπριακή πλευρά θα πρέπει αποφασιστικά να απορρίψει και να καταγγείλει τέτοιες διχοτομικές και συνομοσπονδιακές θέσεις. Και βέβαια για το αδιέξοδο που θα προκύψει σε αυτή την περίπτωση, να επιρριφθεί η ευθύνη κατ’ αποκλειστικότητα στην τουρκική πλευρά.
    Η ανάγκη μιας εκ βάθρων αλλαγής στρατηγικής καθίσταται τώρα ακόμα πιο αναγκαία και επιτακτική. Με προβολή του αντικατοχικού χαρακτήρα της Κυπριακής κρίσης.
    Με απαίτηση για συζήτηση της ουσίας του Κυπριακού και ειδικότερα της αποχώρησης στρατευμάτων και εποίκων, του εδαφικού, του περιουσιακού, της ασφάλειας και των εγγυήσεων.
    Με απόσυρση των προτάσεων που υποβαθμίζουν τους Έλληνες Κυπρίους σε δεύτερης κατηγορίας πολίτες. Με αποκάλυψη και στηλίτευση διεθνώς και εντός Ε.Ε. της συνεχιζόμενης τουρκικής κακοπιστίας και αδιαλλαξίας.
    Είναι ως εκ τούτου η περίοδος από τώρα μέχρι τη συνάντηση της 7ης Ιουλίου εξαιρετικά κρίσιμη για τη διαφύλαξη των θέσεων μας στη βάση αρχών. Των αρχών του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, των περί Κύπρου ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των Συμφωνιών Υψηλού Επιπέδου του 1977 και 1979. Είναι πιθανότατα η τελευταία ώρα για να αποσυρθούν οι μονομερείς υποχωρήσεις της δικής μας πλευράς και να υπάρξει ουσιαστική επανατοποθέτηση του Κυπριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβασμιότατε,
    Αυτή την κρίσιμη ώρα για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού αλλά και των προβλημάτων του Μητροπολιτικού Ελληνισμού, ανατρέχουμε στις αγωνιστικές παρακαταθήκες του Αντρέα.
    Τιμώντας έμπρακτα τη μνήμη του. Με τη διαβεβαίωση ότι θα αγωνιστούμε χωρίς μισαλλοδοξία αλλά με αδιαπραγμάτευτη προσήλωση σε αρχές για την πλήρη κατοχύρωση των δικαιωμάτων του λαού μας στη βάση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου
    Αντρέα, θα τιμήσουμε την μνήμη σου χωρίς εκπτώσεις, προσαρμογές και ανιστόρητες υποχωρήσεις.
    Πιστοί στα οράματα και τις αγωνιστικές σου υποθήκες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα…

    Γράφει ο Ν Βράχος.

    Ο Οκτώβριος του 2009, θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της…εθνικοφροσύνης .
    3% έλλειμμα ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, ενώ ξεπερνούσε το 15% στο τέλος του 2009
    Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημπόριας, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας..

    865.000 προσλήψεις από το 2004-2009, εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
    Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
    Με 120.000 ευρώ αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
    35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο.

    Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι οι λαθροβολεμμένοι , είπαν όχι σε κάθε αλλαγή που έθιγε τα κεκτημένα τους και δημιουργούσε υποδομές για μια Ελλάδα ισότητας, ευνομίας και φοροδοτικής υποχρέωσης..
    Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι μας δυσφορήσαμε όταν καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο και άρχισε να φαίνεται η βρώμικη ‘’αλήθεια’’ των παραμυθατζήδων.
    Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
    Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !
    Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.

    Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.
    Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !
    Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
    ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους ! την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
    Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (...)και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ίσως,
    ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, όταν τόλμησε να πράξει το καθήκον του, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του.
    Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορείας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
    *Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
    *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
    *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
    *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
    *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
    *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ !!!!
    ΝΟΜΙΜΟ ΗΘΙΚΟ(;) ΣΠΑΤΑΛΟ….ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

    Γράφει ο Ν Βράχος

    Μα τέλος πάντων κύριε Καραμανλή, κύριε Σαμαρά που είσαστε;

    ***140ΔΙΣ ευρώ σε πέντε χρόνια μας ‘’φεσώσαστε’’ και μας χρεοκοπήσατε!!!!

    ** 800.000 προσλήψεις μετά το 2004 κύριε Καραμανλή !Με ..διαφάνεια! με …διαφάνεια και…αφιλοκερδώς τόσο κομματικά, όσο και
    Μήπως δεν το...γνωρίζετε; Μήπως δεν το ακούσατε;

    *Αγοράζατε… ψήφους κ. Παυλόπουλε; Πωλούσατε ελπίδες κ. καθηγητά; Παρανομούσατε ασύστολα κ. καθηγητά; Μας εξαπατούσατε ανενδοίαστα κ. καθηγητά; Κάθε πρόσληψη ήταν....
    και ένα ..καρφάκι στο φέρετρο της Ελληνικής οικονομίας κ. καθηγητά και ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!

    * Ποιοι λοιπόν συνειδητά από το 2004 οδηγούσαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ κ. καθηγητά ;

    *Δεν ..μάθατε για τις απόρρητες επιστολές Δούκα και Αλογοσκούφη προς τον "άφωνο Βουδιστή της Ραφήνας";

    *Δεν …μάθατε ότι ‘’ΕΣΕΙΣ’’ κλείσατε την βουλή κ. καθηγητά;

    =Δεν μάθατε τι συνέβη στο Βατοπέδι κ. καθηγητά;

    =Δεν μάθατε ότι σας απάλλαξε ο κ. Σανιδάς όλους στη ουσία "λόγω.. βλακείας".
    ======================================
    και κανείς σας δεν παραιτήθηκε..τουλάχιστον ?????
    Δηλαδή οι ΚΛΕΦΤΕΣ!!! θα μείνουν ατιμώρητοι κ. καθηγητά;
    =Δεν μάθατε τι έγινε στον τομέα υγείας
    ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ τι έγινε στον τομέα καθαριότητας με τα απορριμματοφόρα, τους κάδους και τα σκουπίδια της ..πολιτείας;
    =Δεν μάθατε για τα όπλα της οικονομικής καταστροφής;
    Οι Συμμορίες δεν θα αποκαλυφθούν; Οι μεσάζοντες , οι νταβατζήδες, οι κυβερνοαλήτες θα συνεχίσουν να μας ειρωνεύονται;

    **Δεν ακούσατε για τα ομόλογα κ. Καραμανλή;
    Θέλετε να μας πείτε ότι οι αποφάσεις για αγορές και πωλήσεις ομολόγων έγιναν ..χωρίς οι αρμόδιοι υπουργοί να γνωρίζουν τίποτα; Τι γίνεται αυτή η..ιστορία; Σε τίνος δικαστή το συρτάρι ξημεροβραδιάζεται;

    **Εκείνα τα ΟΡΓΙΑ στο χώρο της υγείας, που καταβαράθρωσαν την οικονομία εξευτέλισαν την δομή και την έννοια της ευνομούμενης πολιτείας δεν υπέπεσαν στην αντίληψή σας κ. Καραμανλή;

    **Εκείνες οι ΔΕΚΑΔΕΣ ρουσφετολογικές προσλήψεις του κ. Σαμαρά
    ήταν νόμιμες κ. Καραμανλή;
    ΄Ηταν ..ηθικές; Με τι χρήματα αποφασίστηκαν κ. Καραμανλή;

    **Οι μυριάδες σπατάλες, προσλήψεις, και απάτες στο υπουργείο Γεωργίας , από ποιους έγιναν κ. Καραμανλή; Ποιος τιμωρήθηκε για όλα αυτά κ. Καραμανλή;

    ** Ο κ. Σαμαράς δεν είχε..ενημέρωση κύριε Καραμανλή; Σαν οικονομολόγος ποτέ δεν σας είπε για τα ..μυστικό της "ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ";
    Δεν αντελήφθη..τίποτε;

    **Εκείνες οι ..αμέτρητες οικοπεδοποιήσεις , καταπατήσεις και οικοδομοποιήσεις ειδικά στην Ανατολική Αττική ήταν όλες νόμιμες και..ηθικές;

    **Εκείνες οι εξωκοινοβουλευτικές επιχειρήσεις εντός και εκτός της Ελλάδας είναι ΟΛΕΣ(;)..νόμιμες;

    **Εκείνες οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..νηπιακές προσλήψεις του κ. Σαμαρά προς τα αντιστασιακά νήπια των συνεταίρων του " Βρώμικου 89" δεν θα έρθουν στο φως να μάθουμε πόσοι..αγωνίστηκαν για να ..ΣΩΘΕΙ η επιχείρηση και ο κ. Σαμαράς;

    Μα τέλος πάντων κ καθηγητά που είσαστε;

    * Μα τέλος πάντων κύριε Στυλιανίδη που είσαστε;
    Μήπως… κρουαζιέρα με τον κ. Πάνο νε τον ''Ηλιάτορα''; Γιατί και αυτός τα ίδια ισχυρίζεται !

    * Ούτε είδε, ούτε άκουσε. Λες και δεν ήταν 20 χρόνια βουλευτής.

    *Είχατε ΟΛΙΚΗ απασχόληση για το κέντρο λαθρομεταναστών Σπάρτης κ. καθηγητά ;

    **Ή για την φωτιά σε όλη την Ελλάδα που ..έβαλε το «αδρανές» κόμμα σας κ. καθηγητά και δυστυχώς μας ΕΚΑΨΕ; Απλά μας "κάψατε" κ. καθηγητά !!!!

    ΣΗΜΕΡΑ έχετε το
    ΘΡΑΣΟΣ ! να μου λέτε ότι θα μου φορολογήσετε τα χτηματάκια και τα βοσκοτόπια που κληρονόμησα από τους γονείς μου και δεν με αφήνετε ούτε να τα καλλιεργήσω

    Σήμερα έχετε το θράσος να ζητάτε φόρους ενώ οι λογαριασμοί των λαθρεπιβατών της ρεμούλας και της εξουσίας παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΟΙ;

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
    Γιώργος Παπανδρέου: Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ..ΧΡΩΜΑΤΩΝ ..
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είναι πια κατανοητό από όλους τους Έλληνες, ότι οι λόγοι που ώθησαν τους φοροκλέπτες και τους μαυρονταβατζήδες, να πολεμήσουν με όλα τα μέσα, ήταν η ψήφιση των νόμων με τις διαρθρωτικές αλλαγές.
    Έτσι λόγου χάρη:
    Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ανήθικη πρόσληψη, που διατηρεί την συνδιαλλαγή και μικροπολιτική;
    Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση. Κάθε δαπάνη έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!
    ΄Ετσι , ο κάθε πολίτης, μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
    Για πρώτη φορά οι ‘’Ηλιάτορες ’’ και Αλιγάτορες σκοτεινιάζουν από φόβο, οργή, απόγνωση. Για πρώτη φορά τρέμουν, οι προικοθήρες της ντροπής, της παραπληροφόρησης, της αγραμματοσύνης και των offshore των βαθυγάλανων νησιών του Ειρηνικού και της Ιαπωνίας. Για πρώτη φορά όσα τάχουν κρυμμένα και μαυροαποκτηθέντα , θα νιώσουν την οργή και την αδικία εις βάρος του λαού, να τους γίνεται ΕΦΙΑΛΤΗΣ!
    Δεν θα μπορούν να φέρουν πίσω όσα αφορολόγητα ‘’έβγαλαν λαθραία’’ επί τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούν να ..απολαύσουν τον κλεμμένο ιδρώτα του εργαζόμενου και του αδύναμου.
    Όλα αυτά από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων.
    Γιώργο Παπανδρέου,
    υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. »
    ΔΙΑΒΑΣΘΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΣΑΜΑΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΙΣ 4.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    «ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. »
    ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου