Θύμα αρπαγής το 4χρονο κορίτσι στα Φάρσαλα – Ψάχνουν για άλλα 9 παιδιά



Ένα 4χρονο κορίτσι θύμα απαγωγής από ένα ζευγάρι ROMA εντόπισαν οι αστυνομικοί μετά από έρευνα σε καταυλισμό στην περιοχή των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν μέσα ένα κατάξανθο κοριτσάκι που εκ πρώτης όψεως δεν έμοιαζε να έχει συγγενική σχέση με τους δύο ROMA, που έλεγαν πως είναι δικό τους παιδί.

Όταν το ζευγάρι οδηγήθηκε στην ασφάλειας Λάρισας άρχισε να δίνει αντιφατικές εξηγήσεις σχετικά με την απόκτηση του παιδιού, ενώ μετά από εξετάσεις DNA αποδείχθηκε πως δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα μεταξύ των συλληφθέντων και του παιδιού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ζευγάρι των ROMA 39 και 40 ετών άρπαξαν άγνωστο πως και από που το παιδί από τους φυσικούς του γονείς, ενώ εξετάζεται με ποιο τρόπο κατάφεραν να πάρουν στην κατοχή τους από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης και βάπτισης.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως βρίσκονται μπροστά στον εντοπισμό και άλλων παιδιών, που έχουν απαχθεί και έχουν φτάσει στο συγκεκριμένο ζευγάρι καθώς η 40χρονη διέθετε δύο αστυνομικές ταυτότητες – με διαφορετικά στοιχεία – και δύο οικογενειακές μερίδες, μια στη Λάρισα και μια στα Τρίκαλα.

Εμφανίζεται δε να έχει γεννήσει μέσα σε πέντε μήνες ( Ιούνιος – Νοέμβριος 1993) τρία παιδιά και από τον Οκτώβριο του 1994 έως τον Φεβρουάριο του 1995 άλλα τρία. Ο 39χρονος σύντροφός της διαθέτει οικογενειακή μερίδα στο Δήμο Φαρσάλων, όπου εκεί φαίνεται να είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν..... για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων παιδιών που εμφανίζονται ως παιδιά του ζευγαριού, ενώ κατόπιν άδειας του εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία της 4χρονης.

Το κορίτσι το οποίο φρόντισε αρχικά ψυχολόγος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σχόλια