Στο 16% η ΝΔ σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις. 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κρύος ιδρώτας λούζει από νωρίς το πρωί τους φίλα προσκείμενους στην ΝΔ ανθρώπους των εταιρειών που πραγματοποιούν τις λεγόμενες κυλιόμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων στέλνει την ΝΔ σε ένα ιστορικά χαμηλό ποσοστό που κυμαίνεται στο 15-16% με τάσεις περαιτέρω μείωσης. 
Αυτό κάνει σχεδόν απαγορευτικές τις ευρωεκλογές-αν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο-μια και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ συνθλίβονται στην κυριολεξία με τον Βενιζέλο να ρισκάρει πάρα πολλά με την εικόνα όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή. Ο Βενιζέλος κινδυνεύει να μείνει αρχηγός χωρίς κόμμα!
Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μπροστά με 10 μονάδες και βρίσκεται στο 26%, ενώ εμφανής είναι και η νεκρανάσταση του Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ ο οποίος φλερτάρει με το 3,5%  κάνοντας ευτυχισμένους τους μεγαλοεπιχειρηματίες που χρόνια επενδύουν στο συγκεκριμένο κόμμα.

Σχόλια

  1. Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του:
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΕ ΕΛΛΗΝΟΒΟΛΕΜΕΝΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΣΤΗΝΕΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΛΟΙ!

      Διαγραφή
  3. Ο Αλέξης …Πάνος..
    Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ στην πολιτική των ανίσκιωτων και των ανίδρωτων.
    Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των ..αφανών έως και μηδενικών ποσοστών της κομματικής αδράνειας των ..αδρανούντων υλικών. Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να απαλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και εγγείους προσόδους.
    Έτσι ο Πάνος Καμμένος, της μικροακραίας δεξιάς, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας, του τεκμαρτού ψηφοφόρου, κάθισαν λέει, σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον Στρατούλη (;) και τον Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.
    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά ,δηλαδή το …10% όλοι μαζί, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.
    Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
    Ποιοι πολιτικοί και με ποιες; Πράξεις ή συμφωνίες συνέβαλαν τα μέγιστα στην δημιουργία, αλλά κυρίως στην αύξηση της χρυσαυλής ; Ποιοι και για ποιους ιδιοτελείς σκοπούς, επιχείρησαν την ιδεολογική ισοπέδωση των κοινωνικών και πολιτικών διαφορών που στηρίζουν και καθορίζουν το προσωπικό πιστεύω καθενός και ταυτόχρονα αποτελούν τον φωτοδότη πύργο των ονείρων και των ελπίδων όλων σχεδόν των Ελλήνων;
    Ποιος είναι ο Τσίπρας με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας?
    O Πάνος ο φτωχός ερμηνευτής της λογικής και λάτρης της μπουρδολογίας και του παραλογισμού, αποτελεί τη χειρότερη και πιο απαισιόδοξη πλευρά του μέλλοντος της πατρίδας μας. Ο Πάνος, ο πιο αφελής καπετάνιος σε καράβι της ..στεριάς, έχει χάσει από καιρό την επαφή με την πραγματικότητα και αεροβατεί, ψευδολογώντας, συκοφαντώντας και συλλέγοντας στο δρόμο του ‘’ασθενείς και οδοιπόρους ‘’ συγγενείς του πνεύματός του. Κάθε λίγο ανεβαίνει στη πλώρη του ξέμπαρκου σκαριού και οφθαλμοπορνεί στα πέλαγα της διαταραγμένης πολιτικής ηδονοθηρίας του.
    Είναι δυνατόν αυτά τα ‘’παιδία’’ να μας προκαλούν και να ..υπόσχονται την σωτηρία μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΦΟΒΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ.
      Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΥΤΕ 1% ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΑ ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΗΡΩΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  4. «ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. »
    ΔΙΑΒΑΣΘΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΣΑΜΑΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΙΣ 4.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    «ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. »
    ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου