Στην χώρα της βαλίτσας, η Μπρούσαλη φορά τις χειροπέδες.

20130925-191439.jpg
Με χειροπέδες οδηγήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στον εισαγγελέα η δημοσιογράφος και διαχειρίστρια του directnews.gr, Δέσποινα Μπρούσαλη…
μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον για συκοφαντική δυσφήμιση η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα 
Χατζάκη, που χειρίστηκε τη δικογραφία για το σκάνδαλο της «Proton Bank». Η συνέχεια εδώ: http://directnews.gr/greece/34783-me-xeiropedes-h-dhmosiografos-tou-directnews-gr-thn-idia-ora-o-petros-kuriakidhs-kukloforei-eleutheros-foto.html

Σχόλια

  1. Νέες αποκαλύψεις από τις τηλεφωνικές συνομιλίες
    Βλαστός, Τρομπούκης εμπλέκουν πολιτικούς στο συνδικάτο του εγκλήματος|Βλαστός, Τρομπούκης εμπλέκουν πολιτικούς, δικηγόρους και εισαγγελικούς λειτουργούς στο συνδικάτο του εγκλήματος. Πέντε νέες προφυλακίσεις.

    Εμπλοκή πολιτικών, δικηγόρων και εισαγγελικών λειτουργών στο συνδικάτο του εγκλήματος προκύπτει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του Παναγιώτη Βλαστού (που φέρεται ως ο εγκέφαλος της σπείρας) με συγκρατούμενούς του. Μεταξύ άλλων, ο Βλαστός αναφέρεται στη σύζυγο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, στον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Καμμένο και στον επιχειρηματία και πρώην εκδότη Χρήστο Καλογρίτσα. Πάντως, λίγες ημέρες πριν την εξάρθρωση της σπείρας ο Παναγιώτης Βλαστός, σε συνομιλία του με τον Γιώργο Τρομπούκη, φέρεται να έχει ενημερωθεί ότι τον ηχογραφούν, γι' αυτό και προέτρεψε τον επιχειρηματία να αλλάξει κινητό.

    Όπως προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που υπέκλεψε η ΕΥΠ, τακτικότατος συνομιλητής του Παναγιώτη Βλαστού εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Τρομπούκης. Μάλιστα, οι δυο τους κανόνιζαν την απόδραση Βλαστού από τις φυλακές με ελικόπτερο το οποίο θα μίσθωνε ο Τρομπούκης για 220.000 ευρώ. Εξάλλου, από τις συνομιλίες που διαρρέουν συνεχώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η εγκληματική ομάδα προσέφερε προστασία σε καταστήματα, ενώ στις δραστηριότητες ήταν και η τοκογλυφία. Πέραν των υψηλών διασυνδέσεων που φέρεται να έχουν τα μέλη της συμμορίας, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι είχαν λόγο ακόμα και για προσαγωγές σωφρονιστικών υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και Καμμένος και δαρμένος
    Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.
    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.
    Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ… ΕΛΛΗΣ.
    O Πάνος Καμμένος για τρεις ώρες, κυκλοφορούσε με ματωμένο πουκάμισο - Το αιχμηρό σχόλιο του Αδωνι
    [[Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο έκανε και ένα αιχμηρότατο, τουλάχιστον ειρωνικό σχόλιο για το ματωμένο πουκάμισο του προέδρου του ΑΝΕΛ.

    Ο κ.Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση του κ.Καμμένου να μην αλλάξει πουκάμισο και να φωτογραφίζεται με τα αίματα στα ρούχα του, είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «Ατυχος ο κύριος Καμμένος δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο. Κυκλοφορούσε για τρεις ώρες με το λερωμένο πουκάμισο» υπονοώντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ εξακολουθούσε να φοράει το ματωμένο πουκάμισο για λόγους εντυπωσιασμού.]]
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν πάνο που φέρνει τα πάνω κάτω.
    Μάτωσε, λέει ο Πάνος, μάτωσε από τους εχθρούς, και το αίμα έτρεξε στο καθαρό πουκάμισό του που ήταν μουσκεμένο από ιδρώτα..
    Μάτωσε ο Πάνος στο πουκάμισο στο μέρος της καρδιάς; Λίγο δεξιότερα; Λίγο αριστερότερα, ίσως και στο κέντρο;
    Άτιμο βόλι ριγμένο σε ..χαρτομάντιλο πλήγωσε το Πάνο μας σε καίριο σημείο. Κοιτάει ο Πάνος το αίμα και σχεδόν λιποθυμάει. Δεν κρατιέται στα πόδια του. Γυρίζει το βλέμμα του στον οδηγό της μηχανής και του λέει με σβησμένη φωνή: Με έφαγαν οι άτιμοι….
    Κοιτάει γύρω του ο οδηγός και απορεί. Ξανακοιτάε ι και γυρίζοντας προς τον Πάνο, βλέπει ότι είχε «λυθεί η μύτη του». Θέλει να γελάσει αλλά δεν μπορεί. Σφίγγει τα δόντια του και ψιθυρίζει: Πρόεδρε , η μύτη σου έλυσε όταν την σκούπιζες.
    Αλήθεια λές μωρέ , ρωτάει ο Πάνος ;
    Αλήθεια Πρόεδρε.
    -Δηλαδή δεν θα πεθάνω; Μπορώ να σηκωθώ;
    Βέβαια του απαντά ο οδηγός του και τον βοηθά να σηκωθεί.
    Σηκώνεται ο Πάνος και φωνάζει. ΜΗΗΗΗ! Μη σκουπίσεις το αίμα μου…
    Φώναξε τα κανάλια….!!!!!!!
    Μια ιστορία πέρα για πέρα ‘’ιστορική’’ που θα μπορούσε να είχε συμβεί καθ΄ολοκληρία.
    Η ζωή μας, με το Πάνο, ίσως γυριστεί και ταινία.
    Φυλάξτε το αίμα στο πουκάμισο του αγωνιστή το 12-13 !
    ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια Πρόεδρε πως βρέθηκε το αίμα στο πουκάμισό σου;
    Πάντως , ότι και να μου πείς δεν θα σε πιστέψω.
    Γι αυτό καλλίτερα να μη μου πεις !!!!
    Ένας..θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψήφιος εταίρος της κυβέρνησης της Αριστεράς παρακινεί πολίτες να λιντσάρουν τον Πάχτα (video)

    Πριν δείτε το παρακάτω video, θέλω να μου υποσχεθείτε κάτι. Δεν θα πέσετε από τα σύννεφα, δεν θα εκπλαγείτε και δεν θα καταδικάσετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

    Θέλω να το δείτε με ψυχραιμία και να το προσεγγίσετε με ρεαλισμό. Πάμε λοιπόν παρακάτω. Ο Πάνος ο Καμμένος, ο τσίφτης, ο...

    ...καραμπουζουκλής, ο φίλος του λαού δίνει έξω από την ΔΕΘ τις δικές του συμβουλές σε κατοίκους της Χαλκιδικής.

    Τους προτείνει λοιπόν να μην αφήσουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα να κυκλοφορεί και να τον λιντσάρουν. Θυμίζω ότι ο Πάνος ο Καμμένος είναι τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα και κανείς εκ των δυο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κυβερνήσουν από κοινού μια μέρα την Ελλάδα.

    Απολαύστε υπεύθυνα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου