ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!




ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!
Σοβαρότατη εξέλιξη στο “επεισόδιο” επίθεσης παρακρατικών στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο που κάποιοι χαχόλοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί το αντιμετώπιζαν με εγκληματικό χαμόγελο, μη μπορώντας να κρύψουν την ικανοποίηση τους.
Η Κρατική ασφάλεια που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, διέταξε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας οδήγησε στον σχηματισμό δικογραφίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Συμβάν που βεβαίως δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει πως η επίθεση ήταν δολοφονική, προμελετημένη και τα πρώτα χτυπήματα (που δεν έδειξαν οι καμερες) “επαγγελματικά”.
Είναι βέβαιο πως ο τρόμος του συστήματος είναι η εθνική ενότητα, που δεν υλοποιείται με ευχολόγια και καλέςπροθέσεις, αλλά με αγώνα στο πεζοδρόμιο, στην πρώτη γραμμή. Η επίσκεψη του Καμμένου στον τόπο του φονικού, είναι από τις ενέργειες που προκαλούν “αλλεργία” στους φορείς του μίσους και του διχασμού. Μένει να δούμε εάν θα γίνει η κινητοποίηση των αρχών για να βρεθούν οι εγκληματίες για να αποκαλυφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να γίνει κάτι τέτοιο, αφού κάποιες “γνωστές φάτσες” που πρωτοστάτησαν σε όλες τις δολοφονικές προβοκάτσιες τα τελευταία 5 χρόνια, έδιναν το παρόν μολύνοντας την κινητοποίηση.
Φάτσες που παρότι έχουν βρεθεί με και χωρίς κουκούλα, εξακολουθούν να βρίσκονται στο απυρόβλητο από τις αρχές. 
Μάλλον αυτοί που ορκιζόντουσαν ότι “θα τραβήξουν τις κουκούλες” εξαπατούσαν τον κόσμο, όπως με τις “δεσμεύσεις” για τις εξεταστικές που θα τραβούσαν τις κουκούλες των οικονομικών δολοφόνων.
Δείτε και το ενδιαφέρον βίντεο με την ασυλία των δύο πλευρών που ανενόχλητες έπαιζαν πετροπόλεμο στην συγκέντρωση. Δίπλα σε ισχυρές, αστυνομικές δυνάμεις....




Σχόλια

  1. Απείλησαν τον Πάνο και… μάτωσε;
    Μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, θα μπορούσαμε να δεχτούμε αυτή την οργανωμένη απειλή εναντίον του φιλτάτου τέκνου της ομάδας διαπαιδαγώγησης και δωρεάν γελιοθεραπείας , κάθε φορά που παρουσιάζεται στη τηλεόραση, κ Πάνου καμμένου ή και πολυφαντασμένου.
    Μας έκανε και ‘’ σκάσαμε στα γέλια’’ όταν, μετά την προειδοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου, μην πειράξει κανείς τον Πάχτα, κάποιοι βρέθηκαν να ..πειράξουν-απειλήσουν τον… Καμμένο.
    Η κοινή λογική υποστηρίζει, ότι τέτοια γεγονότα μόνο από…ατύχημα μπορούν να συμβούν. Ποιος και γιατί να…χαλάσει την ηρεμία του να ‘’πειράξει’’ τον ψεκασμένο, όταν ήξερε ότι θα επιχειρούσε να παρουσιασθεί ως άλλο ΡΑΜΠΟ του Βιετνάμ;
    Είναι γνωστή σε πολλούς η παιδική ‘’καρπαζιά’’ που έτρωγε ο Πάνος στη σχολική περίοδο, οπότε τίποτε δεν αποκλείει ο Πάνος να..μάτωσε από το φόβο του, μη τυχόν και τον δείρουν ξανά . Ακόμη θυμάται τη σχολική εμπειρία.
    Εμείς και κάτω να τον δούμε να τον πατάνε, θα γελάμε συνεχώς, αφού δεν θα το πιστεύουμε . Γιατί μόνο πληρωμένος, θα μπορούσε να παίξει αυτό το θέατρο του..παράλογου Πάνου.
    Μόνο άμα το πεί «ο Γιώργος Θαλάσσης» το παιδί φάντασμα, εμείς θα το πιστέψουμε !
    Μα , η συμπεριφορά του ανθρώπου, μοιάζει με φουσκωμένο μπαλόνι που χάλασε η βαλβίδα του και πετά σαν …καπνός !!!
    Κύριε Πάνο τους, ..πάνω τους !!!
    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ’Ένα υπουργείο και για μένα
    Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν ρίχνουν την Κυβέρνηση οι δειλοί..πατριώτες;
    Η Λερναία δεξιά και η ΜΑΣΑ!!
    Φωνάζουν όλοι σήμερα δήθεν, να φύγει ο Αντώνης και η κυβέρνησή του, θεωρώντας ότι αυτή ..μόνον ευθύνεται για τα όσα μύρια κακά μας έχουν βρεί. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος διατηρεί και συντηρεί τον Αντωνάκη του χθές στην εξουσία; Ποιος ‘’κάνει ‘’ πως δεν καταλαβαίνει; Ποιος σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση την κρατά στην εξουσία; Μα η Λερναία ΔΕΞΙΑ!
    Είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να φύγει η συγκυβέρνηση σε λίγες ώρες, αρκεί σε ένα ‘’φονικό’’ για το λαό νομοσχέδιο να ψηφίσουν ΟΧΙ!!!
    Τι κάνει ο Πάνος, ο μεγαλύτερος πολιτικός μπουρδολόγος από το 1821; Κράζει σαν κάρια από το πρωί μέχρι το βράδυ διαλαλώντας την ανύπαρκτη πολιτική του πραμάτεια. Πάρε κόσμε, πάρε ..πάρε..πάρε !!!
    Χαλάει χρήματα που δεν ίδρωσε για να αποκτήσει και υπόσχεται πράγματα που ουδέποτε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει. Κοιμάται και ονειρεύεται και όλη τη μέρα ..’’ρεύβεται’’
    Τι κάνει ο απολίτιστος πολιτικός της μαύρης νύχτας; ..Προσεύχονται στον ουρανό και στον ήλιο ευχόμενοι να μη βρέξει;
    Ας δει τα χάλια τους και τα ΨΕΜΜΑΤΑ τους ο λαός που σήμερα υποφέρει ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!
    Αυτοί δεν κρατάνε το Σαμαρά στην εξουσία. Μία είναι η εκδοχή: Είτε είναι προδότες και συμφωνούν μαζί του λέγοντας ψέματα στο λαό, είτε είναι ΑΘΛΙΟΙ υποκριτές που ενδιαφέρονται μόνο για τον κώλο τους.
    Περιμένουν δηλαδή, να πεθάνει ο λαός μας από στερήσεις, μήπως και μερικοί από τους επιζώντες τους ψηφίσουν από μαύρη αγανάκτηση.
    Όμως δεν το κάνουν, αφού Λερναία Δεξιά συμμετέχει , τρώει και πίνει , όπως έκανε και κάνει μία ολόκληρη ζωή από το 1821, και μετά βγαίνουν στα ..παράθυρα της διαφθοράς και πουλάνε …πατριωτισμό και ..εντιμότητα.
    Είναι ‘’όλοι τους αντιστασιακοί’’ στον ..αστακό και στην σουσιφαγεία!
    Στη Λερναία Δεξιά υπάρχουν σήμερα και απομυζούν το αίμα του λαού, όλοι οι απόγονοι του των ..μονοκαπνισμένων ‘’αγωνιστών΄΄ του 21, του 97.. του 22 του..44…του 52..του61..του 67.. του 2009!
    Η Λερναία δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ, ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η χρυσή αυλή του Παναγιώταρου και του ‘’άτριχου’’ Κασσιδιάρη , η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    ΔΕΝ κατάλαβα: Γιατί παραπονιούμαστε; Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Αντώνη και τους ομοϊδεάτες συναγωνιστές του;
    Ε!! " Όμοιος...ομοίω"".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της
    ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….
    "Σαλτάρουν και…σαλπάρουν " οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α ολυμπιακών διαδικτυακών διαστάσεων.
    Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους. Πίστευαν, ότι μια ζωή θα ασελγούσαν εις βάρος των Ελλήνων, καλυπτόμενοι πίσω από βρώμικα κατεστημένα και άθλιους σπεκουλαδόρους. Συκοφαντούσαν, ύβριζαν, λοιδορούσαν, παραπληροφορούσαν, εκβίαζαν και ψευδολογούσαν ασύστολα και ατιμώρητα.
    Παραθέτουμε μερικές δικαστικές υποθέσεις, που θα συγκινήσουν τον ελληνικό λαό, τόσο με το αποτέλεσμά τους , όσο και με τους κατηγορούμενους, εκφραστές της αθλιότητας.

    1). [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
    Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
    Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα , θεωρώντας...
    ...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]

    2 ). Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή) στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας. Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.

    3). Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη μετά από πολύμηνη έρευνα για την υπόθεση μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα γαλλικής τράπεζας το 2007.Ο εκδότης διώκεται πλέον για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν δικαιολογείται βάσει των οικονομικών στοιχείων που έχει δηλώσει.

    4). Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.
    Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...
    ...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

    5). ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!
    «ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
    Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας », ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
    Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!! Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες » του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία. Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διαπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Καμμένος και δαρμένος
    Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.
    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.
    Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου