Ρώσοι προς βρετανούς: Ο μόνος που ασχολείται μαζί σας είναι ο …Αμπράμοβιτς!



Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι τα πνεύματα θα ήταν οξυμένα στην G20 λόγω της πιθανής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, ωστόσο κανείς δε φανταζόταν ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο.
«Και τι είναι η Βρετανία; Ένα μικρό νησί που κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από τους ολιγάρχες που έχουν αγοράσει την Τσέλσι», φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο της G20 στην Αγία Πετρούπολη, όταν τα λαμπερά φώτα έσβησαν!
Το καρφί του εκπροσώπου αφορούσε στον Ρώσο μεγιστάνα Αμπράμοβιτς ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας Τσέλσι.
Το σχόλιο έκανε έξαλλο τον βρετανό πρωθυπουργό, που αποχώρησε από τις εργασίες εμφανώς ταραγμένος, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.
Και η Ρωσία δε σταμάτησε εκεί… Ο ίδιος ο Πούτιν αποκάλεσε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών «ψεύτη» που παραπλάνησε το Κογκρέσο για να πάρει το πράσινο φως για επέμβαση στη Συρία όταν άκουσε τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να λέει ότι η Ρωσία «κωλυσιεργεί επίτηδες» στο θέμα της Συρίας.
Ο οργισμένος Κάμερον απάντησε νωρίτερα, ότι «η Βρετανία μπορεί να είναι ένα μικρό νησί, αλλά έσωσε την Ευρώπη από τον φασισμό, κατάργησε τη δουλεία και ‘εφηύρε ότι ήταν να εφευρεθεί’»........
Πάντως Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγορηματικά αρνούνται ότι έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις που αποδίδονται στον επίσημο εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντιμίτρι Πεσκοβ.

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές.
    Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον
    βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου