Θα εκτοξευθούν πυρηνικοί πύραυλοι....... Άσκηση-απάντηση σε ΗΠΑ-Ισραήλ των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων



 

Άμεση απάντηση στην χθεσινή μυστική αμερικανο-ισραηλινή πυραυλική άσκηση στην Μεσόγειο που προκάλεσε μείζονα αναταραχή σε ολόκληρο τον πλανήτη έδωσε σήμερα η Ρωσία με την αιφνιδιαστική έναρξη μεγάλων πυραυλικών ασκήσεων των επίγεια εκτοξευόμενων διηπειρωτικών βλημάτων της.
 
"Ξεκίνησαν σήμερα μεγάλης κλίμακας έκτακτη τετραήμερη άσκηση των ρωσικών στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων με τον κωδικό SRF και την συμμετοχή 2.000 ανδρών που επανδρώνουν τα διηπειρωτικά πυραυλικά συστήματα" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Ταγματάρχης Dmitri Andreev .
 
«Υπό την ηγεσία του διοικητή αντιστράτηγου Sergei karakaev θα εφαρμοστούν διάφορα σενάρια υα οποία πέριλαμβάνουν ακόμα και πρώτο πλήγμα σε περίπτωση που δεχθούμε επίθεση με συμβατικά όπλα. Στην εν λόγω στρατιωτική άσκηση εμπλέκονται το σύνολο των υπηρεσιών και μονάδων των στρατηγικών δυνάμεων με την συμμετοχή πάνω από 2 χιλιάδων στρατιωτών και ειδικών και θα πραγματοποιηθούν  πολεμικά σενάρια σε πάνω 150 σημεία ελέγχου (σιλό) και εγκαταστάσεις στην ρωσική επικράτεια για τον έλεγχο του επιχειρησιακού και τακτικού επιπέδου των εν λόγω μονάδων », δήλωσε ο Andreev.
 
Ο εκπρόσωπος, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων θα πραγματοποιηθούν σενάρια σε φυλάκια, θέσεις πυραύλων, σε υπηρεσίας ασφαλείας των μονάδων, σε κινητά συστήματα πυραύλων ( PGRK ) , υλοποιώντας τακτικά επεισόδια όπως πχ. «απόσυρσης και απόκρυψης» κινητών μονάδων από τις μάχιμες μονάδες PGRK σε «ειδικές θέσεις» υπο την απειλή μιας τρομοκρατικής επίθεσης.
 
Στην άσκηση παίρνουν μέρος........ συστοιχίες των Topol-M, των Yars κλπ. και θα υπάρξουν εκτοξεύσεις στρατηγικών πυραύλων συνολικής ισχύος (με πολεμική κεφαλή) άνω των 150 ΜΤ.!
 
Ουσιαστικά πρόκειται για την απάντηση στην χθεσινή άσκηση ΗΠΑ και Ισραήλ που έχει εξοργίσει την Ρωσία αφού δεν υπήρξε καν ανακοίνωση πραγματοποίησής της πολλές ώρες αφο'ότου η Μόσχα σε μια τακτική επικοινωνιακή κίνηση έδωσε το θέμα στην δημοσιότητα. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. Και η Κύπρος κύριοι ;
    κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Σαμαρά; Γιατί και η Κύπρος;
    Ένας μύθος έχει κυριαρχήσει και διατρέχει την χώρα.
    Ένας μύθος που επειδή βολεύει πολλούς έχει γίνει πιστευτός από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
    Ένας μύθος που έχει οδηγήσει σε αδυναμία εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, σε παράλυση του κρατικού μηχανισμού, σε επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή, σε βαθειά πολιτική κρίση.
    Ένας μύθος που παρά λίγο στις εκλογές πριν από λίγες μέρες να ρίξει την χώρα στα βράχια, στην έξοδο από το ευρώ, στην επιστροφή της πάρα πολλές δεκαετίες πίσω.
    Ο μύθος ότι η χώρα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς κάποιου είδους μνημόνιο, χωρίς βοήθεια και δάνεια από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., χωρίς οδυνηρές μεταρρυθμίσεις του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλο της, με διατήρηση αλώβητου του επιπέδου ζωής των κατοίκων της.
    Τα ιδεολογήματα που προβάλλονται πολλά.
    Ήταν πολιτική επιλογή πουλημένων και νεοφιλελεύθερων ηγεσιών το μνημόνιο.
    Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.
    Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
    Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα και Σπίθα,
    Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάϊδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
    Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟΙ ...ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!
    Παρόν και στην Ελληνική πολιτική σκηνή
    Τα τελευταία χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε επανειλημμένα να ανοίξει πόρτες, τόσο με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, όσο και με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά από τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το μόνο που μπόρεσε, επί ΠΑΣΟΚ, ήταν να περάσει το κατώφλι του γραφείου του Θ.Πάγκαλου , χωρίς τίποτα περισσότερο. Ενώ το υπουργείο Εξωτερικών αντιμετώπισε με επιφυλακτικότητα τις ενέργειές του.
    Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι συναντήθηκε με άλλον αρχηγό κόμματος και αποφάσισαν πολλά.
    Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που ο πολυπράγμων ομογενής προχώρησε σε μια δριμεία επίθεση κατά του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Το καλοκαίρι του 2011, την ώρα που κλυδωνιζόταν τότε η κυβέρνηση.
    Ο Ιβάν Σαββίδης σε μια συνέντευξή του από τη Μόσχα σε Ελληνική εφημερίδα υποστήριζε ότι ο τότε πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν (με δική του μεσολάβηση), κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου στο Κρεμλίνο τον Φεβρουάριο, ήταν έτοιμος να δώσει στην Ελλάδα χαμηλότοκο δάνειο 25 δισ. ευρώ, ώστε μην καταφύγει στο ΔΝΤ. Αλλά ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να του μιλούσε για... οικολογία! Έβλεπε μάλιστα πίσω από αυτό «δάκτυλο των Αμερικανών του ΔΝΤ και της ΕΕ».
    Ο ομογενής επιχειρηματίας θα προσπαθήσει τώρα να ανοίξει για τον ίδιο τις πόρτες της κυβέρνησης και των αρχηγών των κομμάτων που τη στηρίζουν, ως αφεντικό του ΠΑΟΚ. Ήδη φέρεται να έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Έχει "κάποιος" να προσθέσει κάτι και να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου; Διαφορετικά τα ...20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ! του κ. Σαββίδη θα δοθούν στην Κύπρο;
    Τελικά ο Πούτιν ΓΑΤΑ! Άρχισε το ξεδόντιασμα του κ. Σαββίδη με το ΕΞΩΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ από την θέση που ήταν.
    Βλέπετε ο Πούτιν δεν ήταν βλάκας να μην αντιληφθεί την αγάπη του κ. Σαββίδη για την Ελλάδα, που ΕΦΘΑΝΕ μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού !Και αφού ο Πούτιν ΑΝΤΕΞΕ και κέρδισε τις εκλογές, τώρα αρχίζουν τα..Ρωσο -ποντιο -ξεβρακώματα !
    ΥΓ
    1. Από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπειτα από δύο θητείες ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι μέλος της ρωσικής Δούμας (Bουλή), ενώ με διάταγμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον τοποθέτησε στο Συμβούλιο Εθνοτικών Σχέσεων, πρόεδρος του οποίου είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Παράλληλα, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Ιβάν Σαββίδης παραιτήθηκε και από τη θέση του προέδρου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ.), θέση που κατείχε από το 2010, όταν ιδρύθηκε η Συνομοσπονδία.
    2 .Αλήθεια ο δικός μας ο μπουρδολόγος τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου