Την καλημέρα μας στους λειτουργούς της δικαιοσύνης. Τι γίνεται με το σκάνδαλο ΤτΕ – Proton.




Γιατί δεν έχουν ΑΚΟΜΑ ασκηθεί διώξεις κατά της ΤτΕ παρά το ότι το πόρισμα διαπιστώνει τέλεση κακουργημάτων;
Την καλημέρα μας στον κύριο αντιεισαγγελέα και την κυρία ανακρίτρια.
Πολλά τα κακουργήματα. Πάρα πολλά. Πέραν αυτών που διαπίστωσε ο αντιεισαγγελέας στο πόρισμα – καταπέλτη μετά την εντολή Πεπόνη. Διότι υπάρχουν και άλλα, πολύ πιο σκοτεινά.
Στο τ. διοικητικό συμβούλιο της προ – Proton, υπήρχαν βαρύτατα ονόματα. Όπως αδελφός τέως πρωθυπουργού, πεθερός τ. ΥΠΟΙΚ που -κοίτα πως τα φέρνει η τύχη- έσπευσε να “σπασει” την Proton σε καλή και κακή. Μήπως είναι οι συμπτώσεις πολλές; Τι δάνεια της προ – Proton μπήκαν κάτω από το χαλί κύριε αντιεισαγγελέα; Μήπως πρέπει να κάνετε μια επιπρόσθετη έρευνα ειδικά τώρα που η τράπεζα “χάνεται” στον κυκεώνα της κρατικής Eurobank;
Όσον αφορά τώρα τα χθεσινά:
Η κυρία Κοτζαμάνη έλαβε την επιστολή των δικηγορικών συλλόγων όλης της Ελλάδας και γνωρίζει πολύ καλά πως κρατά την τύχη της χώρας στα χέρια της. Όσοι πίστεψαν λοιπόν ότι θα πιέσουν την δικαιοσύνη για να αρχειοθετήσει το δολοφονικό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, διαπιστώνουν ότι κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο.
Και μία προειδοποίηση για τους υπόλοιπους:........
Στους υπουργούς που “πιέζουν” ανακρίτριες.
Στις ανακρίτριες που φυγαδεύουν μεγαλολαμόγια με εκατομμύρια στο εξωτερικό.
Στους “θαρραλέους” που απειλούν (ακόμα) εισαγγελείς.
Στους εισαγγελείς που συγχωνεύουν υποθέσεις για να τις “καθαρίσουν”.
Επειδή όταν η τράπουλα ανοίγει, τα φύλλα έχουν ονοματεπώνυμο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι:
-Τα εγκλήματα της συμμορίας του μνημονίου, δεν παραγράφονται.
-Τα εγκλήματα της λίστας Λαγκάρντ, δεν παραγράφονται.
-Τα εγκλήματα της χάλκευσης των στατιστικών στοιχείων προς όφελος των τοκογλύφων,
δεν συγκαλύπτονται.
Πλέον κάθε ρόλος ταυτίζεται με πρόσωπο. Κάθε πρόσωπο πρέπει να επιλέξει εάν θα μείνει στην ιστορία ως εφιάλτης για να χαρεί μία θεσούλα ή μία βαλιτσούλα ή εάν θα υψώσει ανάστημα για να γίνει ιστορική προσωπικότητα.
Και οι δύο αποφάσεις απαιτούν μεγάλη τόλμη. Συμβουλή μας; Είναι η πρώτη φορά που χρειάζεται μεγαλύτερη “τόλμη” για να γίνεις εφιάλτης αντί για Ήρωας.

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….
    «Σαλτάρουν και…σαλπάρουν ’’ οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α.
    Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους.
    Πληρώνουν ασύστολα οι ‘’φονιάδες της δημοκρατίας’’ και λασπολογούν αφού δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ! πλέον πολιτικό επιχείρημα να παραουσιάσουν
    [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
    Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
    Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα, θεωρώντας...
    ...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποδεικνύεται πως είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Σήμερα όλοι ντόπιοι και ξένοι ομολογούν δημοσίως και κατ΄ιδίαν, ότι σωτήρας της Ελλάδας υπήρξε ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες αριστερούς ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
    Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.
    Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης.
    Απλούς Έλληνες πατριώτες, που αγαπάνε την πατρίδα μας, και πιστεύουν στην ευνομία στην ισονομία στην αλληλεγγύη, στην κοινωνική δικαιοσύνη.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.
    Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.
    Γράφει ο Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θέση του Γιώργου Α. Παπανδρέου ήταν και είναι γνωστή:
    =========================
    Διαφάνεια, όπως απαιτεί ένα κράτος δικαίου, που δεν έχει καμία σχέση με μικροκομματικές σκοπιμότητες.

    Ανάδειξη της αλήθειας, ώστε να αποκαλυφθούν οι σκευωροί, οι εμπνευστές της χωρίς όρια συνομωσιολογίας και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Συνομωσιολογία που επικράτησε τα τελευταία δυόμισι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας και αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

    Απόρριψη της λογικής του συμψηφισμού, που εξισώνει τους εμπρηστές με τους πυροσβέστες. Λογική που κατέπεσε ήδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα στατιστικά στοιχεία και το έλλειμμα του 2009, όπου ανεδείχθησαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας τα τελευταία χρόνια.

    Είναι βέβαιο ότι, οι «τιμητές» θα αποκαλυφθούν. Και θα λάβουν τα επίχειρα της Ιστορίας από την οποία τίποτα δεν έχουν διδαχθεί.

    Στη Βουλή, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες μιας συντεταγμένης Πολιτείας, θα κληθούν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και να τοποθετηθούν για όλα αυτά τα θέματα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου