ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!

Άμεση αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μετά και την καταγγελία βόμβα του Γιάννη Αδαμόπουλου (ΔΣΑ), που δείχνει ότι δεν έχουν αλωθεί τα πάντα σε αυτή την χώρα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο η εισαγγελία διέταξε με διπλή διαβίβαση τα ακόλουθα:

1. Την παρέμβαση της εισαγγελίας εφετών για την ουσία της υπόθεσης (πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά όλη τηνδιαχείριση του σκανδάλου)

2. Στέλνει τις καταγγελίες για την ανακρίτρια στην δικαστική επιθεώρηση!

Να που παρά την σιωπή του άθλιου συστήματος των ΜΜ”Ε”, η δικαιοσύνη δείχνει ότι σκοπεύει να υπερασπιστεί τον τελευταίο πυλώνα της δημοκρατίας. Αναμένουμε λοιπόν από όλους να σταθούν στο ύψος τους.

Πάλι ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αδαμόπουλο

Σχόλια

  1. Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση
    του Ανδρέα Παπανδρέου!

    Ο Πάνος Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
    Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.?
    Τι έγινε στη δίκη«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,?
    Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου

    Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν
    οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.

    Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...

    ...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

    Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διενεργήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα εξετάσει εάν χρειαστεί μάρτυρες, θα υποβάλει αιτήματα δικαστικής συνδρομής και σε περίπτωση που διαπιστώσει τέλεση αξιόποινης πράξης θα καλέσει ως ύποπτους τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων προκύπτουν ενδείξεις από την έρευνα του.

    Πηγή: Τα ΝΕΑ


    Σχόλιο : Πάντα γοητευτική η ώρα που φτάνει να κριθούν και οι κριτές των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!
    «ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...!!!

    Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας», ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
    Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!!
    Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες» του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία.
    ***********************
    Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διεπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.
    ***********************
    Αν αυτό αποδειχθεί και από την έρευνα, τότε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μπει σε μπελάδες…
    ---------------------
    Βηματοδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου