Γ. Παπανδρέου: Μετά τους αστακούς ετοιμάζει διακήρυξη για νέο κόμμα

Γ. Παπανδρέου: Μετά τους αστακούς ετοιμάζει διακήρυξη για νέο κόμμα
Το έλεγε άνθρωπος του περιβάλλοντος του και αρνούμασταν να το πιστέψουμε!
Είναι όμως αλήθεια: ο Γιώργος Παπανδρέου- ο άνθρωπος που βούλιαξε την Ελλάδα με τα απανωτά Μνημόνια και έφερε το ΔΝΤ στη ζωή μας- θέλει να επαναδιεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού ως αρχηγός κόμματος! Όχι του ΠΑΣΟΚ, αλλά ενός νέου το οποίο φέρεται να βρίσκεται στα χαρτιά. Κάποιοι φαίνεται να έχουν πείσει τον πρώην Πρωθυπουργό ότι ο λαός τον χρειάζεται!… Δεν εξηγείται διαφορετικά το θράσος αυτού του ανθρώπου, αν επιβεβαιωθεί τελικά η πρόθεσή του να “ανοίξει” δικό του κόμμα.
Και με τον εορτασμό της 3ης Σεπτέμβρη τι θα γίνει; αναρωτιέται κανείς. Δεν θα παραστεί ο Γιώργος Παπανδρέου; Το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται εκεί! Όχι όμως για να στείλει φυσικά μήνυμα ενότητας για το “όλον” ΠΑΣΟΚ αλλά να χτυπήσει τα αντανακλαστικά των παραδοσιακών παπανδρεϊκών ψηφοφόρων- όσων έχουν δηλαδή απομείνει- τους οποίους δεν προτίθεται να “χαρίσει” στον Βενιζέλο

Η μεγάλη “πλάκα” θα είναι στις γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματος να δούμε να παραπέμπει στις αξίες του “σοσιαλισμού” και της “εθνικής κυριαρχίας”, δύο έννοιες που επί ημερών του ο Γιώργος Παπανδρέου τις έκανε… “ξεσκονόπανα”.
Κι όμως, όπως φαίνεται… το θράσος πολλές φορές σε μερικούς ανθρώπους αποδεικνύεται απύθμενο!

πηγη

Σχόλια

  1. ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ..ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Σε μια εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, και οι Ευρωπαίοι κάθε λίγο και λιγάκι έρχονταν στην Ελλάδα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ αρνούνταν να χορηγήσουν άλλα δάνεια στην κυβέρνηση Καραμανλή, υπήρχαν μερικοί..πατριώτες που σπαταλούσαν-άδειαζαν και το τελευταίο ταμείο εκτάκτου ανάγκης.
    Συγκάλυπταν την ανεργία με κατασπατάληση των τελευταίων … ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς, ιδίως για το δντή του γραφείου του αρμόδιου υπουργού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εποχής.
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά.
    Εσύ, κύριε Σαμαρά , μια και ήσουν υπουργός και γνώριζες μέχρι τελευταία λεπτομέρεια την οικονομική μας κατάσταση, όχι μόνο δεν ενημέρωσες τους πολίτες ,αλλά προέβης και σε εκατοντάδες προσλήψεις.
    Όλοι μαζί, εσύ ο Καραμανλής, ο Παυλόπουλος, ο Αβραμόπουλος, ο Παναγιωτόπουλος, ο Μεϊμαράκης, ο Καμμένος, ο Στυλιανίδης,οι Κεφαλογιάννηδες, που διαλύσατε την Ελλάδα, υπονομεύσατε τα πάντα, προδώσατε τον λαό και σήμερα ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!!!
    Εσύ σαν μεγάλος ..οικονομολόγος δεν «είδες» ..τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» ..πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. ΔΕΝ του έδιναν χρήματα γι αυτό έκανε τις εκλογές . Εκλογές και ανευθυνότητα…και ασυλία;
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως, όποιος έχει διαβάσει το πόνημα του κ. Καμμένου για την τρομοκρατία (“Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη”, “Ελληνική Ευρωεκδοτική”, Αθήνα 1992), δεν περιμένει αξιόπιστα στοιχεία από το συγγραφέα... Ομως ο κ. Καμμένος δεν αρκείται στις παλιές εκείνες αντιτρομοκρατικές του δάφνες. Ξεσπαθώνει τώρα και δηλώνει ότι γνωρίζει τα ονόματα 4 τρομοκρατών. Η συνταρακτική του δήλωση φιλοξενείται πρωτοσέλιδη και με μεγάλους τίτλους στην Espresso...». «…Τον παρακολουθούσαμε όλοι να μας «ενημερώνει» τηλεφωνικά από το κότερό του στη Φολέγανδρο για τις εξελίξεις των ερευνών και να υποδεικνύει πρόσωπα και πράγματα. Την εγκυρότητά του ο κ. Καμμένος αντλεί από τη «μελέτη» του «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» (Ελληνική Ευρωεκδοτική, 1992). Πρόκειται για το βιβλίο που πλασάρισε ο Γρυλλάκης και προκάλεσε σκάνδαλο, εφόσον διαπνέεται από τη γνωστή προσπάθεια να αποδοθεί στο ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ η ευθύνη της τρομοκρατίας. Πηγή: www.lifo.gr
      http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/28535

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….
    «Σαλτάρουν και…σαλπάρουν ’’ οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α.
    Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους.
    Πληρώνουν ασύστολα οι ‘’φονιάδες της δημοκρατίας’’ και λασπολογούν αφού δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ! πλέον πολιτικό επιχείρημα να παραουσιάσουν
    [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
    Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
    Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα, θεωρώντας...
    ...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποδεικνύεται πως είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Σήμερα όλοι ντόπιοι και ξένοι ομολογούν δημοσίως και κατ΄ιδίαν, ότι σωτήρας της Ελλάδας υπήρξε ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες αριστερούς ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
    Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.
    Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης.
    Απλούς Έλληνες πατριώτες, που αγαπάνε την πατρίδα μας, και πιστεύουν στην ευνομία στην ισονομία στην αλληλεγγύη, στην κοινωνική δικαιοσύνη.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.
    Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν «χωνεύεται» το έλλειμμα του 2009
    Νέος κύκλος μουρμούρας άνοιξε στο εσωτερικό της Ν.Δ. από καραμανλικούς που αντιδρούν στη νέα αναφορά της κυβέρνησης, στην εισηγητική έκθεση του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε προχθές, στο υψηλό έλλειμμα του 2009, το οποίο αποτυπώνεται στο 15,6%.
    Οι καραμανλικοί δυσφορούν καθώς θεωρούν ότι οι εν λόγω αναφορές αποτελούν, πέραν από «δάκτυλο» Στουρνάρα, ουσιαστική αθώωση του επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίο πολλοί γαλάζιοι προτιμούν να αποκαλούν «υπόδικο». «Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτό το μέγεθος» σημειώνουν στελέχη του καραμανλικού περιβάλλοντος, αν και έχουν ένα μικρό πρόβλημα. Το ίδιο μέγεθος αποδέχεται η Eurostat και, εκ των πραγμάτων, και η κυβέρνηση του Αντ. Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΩΡΕ; Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ;
    Για ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα ‘’φταίει» ο Γ. Παπανδρέου, γράφουν οι μισθωμένοι χαφιέδες του ..γνωστού υπεργαλάζιου παρακράτους και του μεταμεσονύκτιου … σοσιαλισμού.
    Και με το θράσος της ..δημοκρατικής ανωνυμίας, εκφράζονται χωρίς αιδώ σαν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του πεζοδρομίου της υπερδεξιάς αλητείας και της αριστερής ψευτοκουλτούρας.
    Κάθε επιδοτούμενο υλικά ή ηθικά , μπλόγκ αποτελεί Γκεμπελική ..ανθοδέσμη.
    Δεν φωνάζει ο άνεργος και ο φτωχός, αλλά "φωνάζουν" τα ατέρμονα παμφάγα που δεν υποβάλλουν ούτε ΚΑΝ δήλωση στην Εφορεία;

    *Φωνάζουν οι πολιτικοί απατεώνες της Χρυσαλοιφής, που ξαφνικά "έγιναν"..παρθένες, και ξεχνούν τις πανελλαδικές μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις τους, τα ξενοδοχεία του εξωτερικού, τα ξενοδοχεία του εσωτερικού και την μαύρη "διεθνή" .. συναλλαγματική υποστήριξη;

    *Φωνάζουν οι κατ΄επάγγελμα και καθ΄εξιν ‘’εθνικόφρονες’’ του παρακράτους, που χρηματίζονται ακόμη και να σουν πουν.. ‘’καλημέρα’’;

    * Φωνάζουν οι ..’’φακελάκηδες’’ των νοσοκομείων και των Δημοσίων υπηρεσιών;

    * Φωνάζουν οι καθ΄έξιν νονοί της δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος;

    * Φωνάζουν οι ΔΑΣΑΡΧΕΣ για τα παράνομα σπίτια των δασών που ..«κτίζονται εν αγνοία τους» και για το παράβολο που δεν κατεβλήθη ;

    *Φωνάζουν πνευματικοί ταγοί που συνεχώς "αναχαράζουν" τα.. αμάσητα δώρα της παρανομίας τους..Οι Γιατροί...οι Δάσκαλοι.. οι Δικηγόροι..οι μηχανικοί ..οι...
    ηλεκτρο-υδραυλικοί και οι τραγουδιστάδες!!????

    *Φωνάζει η «εύσωμη» τραγουδίστρια που δηλώνει ..20..ΕΥΡΩ την ημέρα! Εισοδήματα???
    Ζει με ..500 Ευρώ το μήνα όταν θέλει ..ένα ταψί στην καθισιά να φάει;

    *Φωνάζει ο εθνικός επαίτης της Θεσσαλονίκης και μας μιλά για Ελλάδα και κράτος?

    *Φωνάζει ο..Κώστας ο ρουφιανογράφος που παίρνει 600.00 το χρόνο, προσπαθώντας να μας πληροφορήσει που κατουράνε τα “UFO’’ και χύνει ..δάκρυα σαν πούστικα, για όσους υποφέρουν, έστω κι αν βρίσκεται «κάτω από κάθε πέτρα» !?

    *Φωνάζει ο ΧΑΡΡΥΣ ο τραμπάκουλας, γιατί τον… φορολογήσανε αν και είναι …μετανάστης και χρηματοσφουγγαρίστρα !???

    Πόσα χρήματα δηλώνεις στην εφορεία κύριε DIRTY HARRY ?????????
    Που τα έχεις τα λεφτά σου κύριε…’’ Τραμπάκουλα’’;
    Και δεν υπάρχει τσίπα, ίχνος ντροπής ρε εμπαθή .. κουζινόχαρτα "πολυτελείας", και κάθε μέρα τολμάτε και γράφετε ανοησίες, κουτο-αντιγραφές Ριζάρειες, Μιχελάλειες, Ψυχαβγαλμένες και Μπομπολοκομένες;

    Παραπονιούνται και οι πλαστογράφοι της ‘’ώρας’’, οι ρυπαρογράφοι, οι λαθρογράφοι των μπλογκς και των ΜΜΕ που νοικιάζουν την αλήθεια σε τιμές ευκαιρίας??

    Τα φερέφωνα της διαπλοκής, οι ΜΕΓΑλες..γιαννούλες της οπισθογέμισης, και της αρπαχτής και οι μικροί Νικολάκηδες των ‘’ εκπαιδευτηρίων ο ΤΑΥΡΟΣ του Γιώργη και της αυριανής ..αλλαξοθεωρίας???

    Δημόσια έργα ..Δημόσια υαινοφαγία ! Δημόσια ντροπή !

    Δημόσια….Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταδικάστηκε ο Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου!

    Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ.
    Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
    Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.

    Τι έγινε στη δίκη
    «Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, .

    Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί.

    Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου

      Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.

      Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...

      ...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

      Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διενεργήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα εξετάσει εάν χρειαστεί μάρτυρες, θα υποβάλει αιτήματα δικαστικής συνδρομής και σε περίπτωση που διαπιστώσει τέλεση αξιόποινης πράξης θα καλέσει ως ύποπτους τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων προκύπτουν ενδείξεις από την έρευνα του.

      Πηγή: Τα ΝΕΑ


      Σχόλιο : Πάντα γοητευτική η ώρα που φτάνει να κριθούν και οι κριτές των πάντων.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!
      «ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...!!!

      Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας», ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
      Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!!
      Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες» του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία.
      ***********************
      Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διεπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.
      ***********************
      Αν αυτό αποδειχθεί και από την έρευνα, τότε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μπει σε μπελάδες…
      ---------------------
      Βηματοδοτης

      Διαγραφή
  6. Καμμένος ή Βαμμένος ή Offshoreμμένος
    Όπως ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Καμμένος ή Βαμμένος ή Offshoreμμένος «έχασε τα λόγια του» όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του έδειχνε από τα έδρανα της Βουλής τα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το σκάφος «ILIATORAS OF LONDON» είναι γραμμένο σε offshore εταιρεία στις Παρθένες Νήσους.
    Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε σε γέλια και ο κ. Καμμένος αποχώρησε από το βήμα του Κοινοβουλίου, ενώ σε ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει στον πατέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Σε κάθε σχόλιο, σε κάθε κείμενο, επιχειρούμε να καταγράψουμε γεγονότα και αποτελέσματα που επέδρασαν άμεσα και καθοριστικά στη ζωή μας, στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Ψάχνουμε να βρούμε αιτίες που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ανθρώπους και κόμματα που αδράνησαν, αλλά και λύσεις για το αύριο που πρέπει να αλλάξουμε για τα παιδιά μας.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα, ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Πασοκ;
    Τι γνωρίζουμε για τους νέους νόμους που ψηφίστηκαν στη βουλή και για πρώτη φορά, επιχειρείται η εφαρμογή , ισονομίας, ευνομίας και αληθούς φοροδοτικής υποχρέωσης εκ μέρους ΟΛΩΝ;
    Ποιοι τρέμουν την εφαρμογή τους;
    Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος, πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές είναι αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί ,και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος, ότι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του Πασόκ ήταν και κοινωνικά δίκαια και αποτελεσματικά και καμία σχέση δεν έχουν μετα μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που ελήφθησαν επί Σαμαρά;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Κάθε προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγή των συνθηκών, ελαφρύνει τη θέση των συνταξιούχων και των μισθωτών, που πλήρωναν τόσα χρόνια μόνον αυτοί, ενώ οι κλέφτες οργίαζαν.
    Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος ούτε δυνατότητα απόκρυψης .
    Έτσι βλέπουμε να πέφτουν στην παγίδα κάθε Μάκης, Άκης, Θέμος, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, τραπεζίτες αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι.
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010.
    Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
    Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;
    Ποιος ψήφισε αυτούς τους νόμους, και γιατί θέλουν να τον βάλλουν φυλακή; Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γι αυτό θέλουν να τον συντρίψουν ώστε να μην εφαρμοσθούν οι νόμοι που ψήφισε. Σήμερα οι φοροφυγάδες ζούν με το φόβο ότι άμα δεν πληρώσουν, θα μπουν φυλακή , κάνοντας παρέα σε τόσα ‘’αστέρια’’ που ήδη ..φιλοξενούνται σε ειδικές πτέρυγες του Κορυδαλλού και διερωτώνται τι άλλαξε σε αυτό τον τόπο;,
    Πόσοι μπήκαν φυλακή και πόσοι τρέμουν ότι έρχεται η σειρά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η Κύπρος κύριοι ;
    κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Σαμαρά; Γιατί και η Κύπρος;
    Ένας μύθος έχει κυριαρχήσει και διατρέχει την χώρα.
    Ένας μύθος που επειδή βολεύει πολλούς έχει γίνει πιστευτός από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
    Ένας μύθος που έχει οδηγήσει σε αδυναμία εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, σε παράλυση του κρατικού μηχανισμού, σε επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή, σε βαθειά πολιτική κρίση.
    Ένας μύθος που παρά λίγο στις εκλογές πριν από λίγες μέρες να ρίξει την χώρα στα βράχια, στην έξοδο από το ευρώ, στην επιστροφή της πάρα πολλές δεκαετίες πίσω.
    Ο μύθος ότι η χώρα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς κάποιου είδους μνημόνιο, χωρίς βοήθεια και δάνεια από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., χωρίς οδυνηρές μεταρρυθμίσεις του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλο της, με διατήρηση αλώβητου του επιπέδου ζωής των κατοίκων της.
    Τα ιδεολογήματα που προβάλλονται πολλά.
    Ήταν πολιτική επιλογή πουλημένων και νεοφιλελεύθερων ηγεσιών το μνημόνιο.
    Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.
    Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
    Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα και Σπίθα,
    Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάϊδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
    Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.

    ΣΧΟΛΙΟ: Θα το βουλώσουν άραγε ΤΩΡΑ!!! οι πουλημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !...

    "Τα στελέχη της ΝΔ, το σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με την ψήφο τους για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, αναγνώρισαν ότι, το έλλειμμα του 2009, ήταν 15,6%. Για την ιστορία, ο νυν Πρωθυπουργός το είχε αναγνωρίσει νωρίτερα.
    Με την ψήφο τους, δηλαδή, αναγνώρισαν ποιος οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
    Σήμερα, μπορούν να υποστηρίζουν ό,τι θέλουν και να αναζητούν υπευθύνους όπου τους βολεύει.
    Η αλήθεια είναι ότι, την ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τη σωτηρία της χώρας, κάποιοι απουσίαζαν και κάποιοι έδωσαν τη μάχη και ανέλαβαν ευθύνες που δεν τους αναλογούσαν, για να μπορούν σήμερα να ομιλούν όλοι εκ του ασφαλούς.

    Όσο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είναι βέβαιο ότι, κανείς δεν μπορεί να περιμένει τη δικαίωσή του από τους προαναφερθέντες. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

    Όλοι γνωρίζουν ότι, ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Γι' αυτό συγκρούστηκε με το κράτος της δεξιάς και με ό,τι κρατούσε σε καθεστώς εξάρτησης την Πατρίδα μας.

    Προς τι, λοιπόν, η έκπληξη από τη στάση τους;

    Όλα αυτά θα έπρεπε να ανήκουν στους ιστορικούς.

    Η χώρα χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ενωτικό λόγο. Δυστυχώς, ακούστηκαν πολλά μεγάλα λόγια για ενότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πίσω από τα λόγια φανερώθηκαν διχαστικές διαθέσεις.

    Και αυτές δεν υπηρετούν τη χώρα.

    Σήμερα χρειάζεται το θάρρος να αναγνωρίζει κανείς απλές αλήθειες, επάνω στις οποίες θα μπορέσουμε να κτίσουμε μια νέα εθνική ενότητα - για να αντιμετωπισθούν οριστικά όσα κρατούσαν τη χώρα πίσω.

    Αν κάτι πρέπει να μείνει από όλα αυτά, είναι η πανηγυρική επαναβεβαίωση της ανάγκης για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις παντού. Για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και κράτος δικαίου.

    Ό,τι δηλαδή δεν επιθυμούσε και φαίνεται ακόμα να μην επιθυμεί η συντήρηση...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΑ!...

      Λύσσαξε η διαπλοκή και τα χαμίνια της μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Γιώργου Παπανδρέου και την παλλαϊκή υποδοχή στο ολυμπιακό στάδιο.
      Εκατομμύρια Ευρώ ..έριξε η διαπλοκή στα πεινασμένα φασιστόσκυλα κάθε μορφής και έκφρασης..,Φυλλάδες, διαδίκτυο, χαφιεδισμός, παραπληροφόρηση !
      ΓΑΒ-ΓΑΒ η Γιαννούλα του Μεγκα εκεί που ..τρέμει η γή από το πάθος και το ξεπούλημα των συνειδήσεων
      Γαβ -γαβ ο ψυχαρο γράφος των φαρμακείων που διανυκτέρευαν…!!
      Γαβ -Γαβ ο κουρόβιος ΟΧΕΤΟΣ των αποφοίτων της σχολής του Μινώ -ταυρου !
      Γαβ -γάβ -και πάλι γάβ ο πρακτορίσκος της Εκάλης , ο γνωστός Γιώργος του πάρτα όλα, ο αρπάχτας χαφιές !
      Γαβ –γαβ- γαβ ο ψευτοθέμος ο ψευδόστομος κλειδαροματάκιας των ‘’εθνικών μεταφορών’’. Και κουβαλάει μαζί του και το σκαμπό της ..ηδονοπληξίας.
      Γαβ -Γαβ όλα τα ερπετά των προμεσονύκτιων και μεταμεσονύκτιων ..πιεστηρίων και ξανά κόντρα επιλογών και ξανά το μακελειό της κυρά κατίνας , του ξεπλύματος της διαφθοράς και της ανθελληνικής απαξίωσης!
      Γαβ- Γαβ όλα τα διανοητικά ανάπηρα της χρυσής αυλής !
      Γαβ-γαβ-γαβ- γαβ όλα τα ‘’παραπολιτικά ..δημοκρατικά’’ καφενεία των έμμισθων ρουφιάνων της διαπλοκής του κίτρινου πυρετού του χαφιεδότσουρμου.

      Ε ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!
      Γι αυτό λυσσάνε, γι αυτό ΞΑΝΑΛΥΣΣΑΝΕ οι φονιάδες των λαών, των ψυχών ,οι γενοκτόνοι μισάνθρωποι.

      Γιατί Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ αντελήφθη την αλήθεια και αναγνωρίζει την προσφορά και τη θυσία του Γιώργου για το καλό και μόνον της πατρίδας μας.
      (..)Όλοι όρθιοι χειροκροτούν, ο Βενιζέλος τρέχει γρήγορα έξω, μη τυχών και..συναντήσει τον ΝΙΚΗΤΗ της διαφθοράς, της ατιμίας , της προδοσίας των ξεπουλημένων.
      Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
      ==================
      Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
      Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.

      Νάτος-Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!

      Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
      "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
      "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
      «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
      Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

      Ο Γιώργος βούρκωσε από συγκίνηση. Άξιζε η θυσία του, έστω και για αυτή τη στιγμή μόνο!
      Η ιστορία τον είχε δικαιώσει !
      Ο ΛΑΟΣ μας είχε μάθει την αλήθεια ..
      Ο δρόμος είναι ανοικτός...!!!!!!

      Διαγραφή
  10. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς υποσχόταν, άμα διώξουμε τον Παπανδρέου, θα καταργήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, θα μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο χωρίς λιτότητα, και ακριβώς πριν τις εκλογές έλεγε, πως έχει 16 δις ισοδύναμα μέτρα. Σήμερα τι έχει να πεί ; Δεν κορόιδεψε τον κόσμο; Δεν κατέστρεψε την Ελλάδα; Δεν συνέβαλε τα μέγιστα στη αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου για…να μας σώσει;
    Σήμερα ο κόσμος, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ευρώπη, μετά την κωλοτούμπα του Σαμαρά, που απέδειξε πως οι άλλες συνταγές ήταν παραμύθια για αφελείς, μετά από την κρυάδα του καλοκαιριού που κοντέψαμε να βρεθούμε εκτός ευρώ και μετά το φιάσκο της Κύπρου, που απέδειξε πως όταν είσαι ζήτουλας μαγκιές δεν χωράνε, έχει καταλάβει πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.
    Μετά το..μακροβούτι του Βενιζέλου για το χαμένο ‘’τρόπαιο’’ της πολυθρόνας, μετά την σχοινοβασία του Τσίπρα πάνω από το ποτάμι των ..οργισμένων και των ‘’γκρεμισμάτων τους’’,, μετά την αντιτρομοκρατική …επιτυχία του ‘’σουσιμάστερ ’’ , μετά τα άσφαιρα πυρά των φασιστολάγνων κηπουρών της ‘’Καγκελαρίας’’! ήλθε η στιγμή να καταλάβουμε τι ακριβώς μας έταξαν και πως ‘’παραμορφώθηκαν’’ από …τα θαύματα των ολίγων μηνών εφαρμογής τους..
    Έτσι σιγά –σιγά , αντιλαμβάνεται ο λαός μας, την τεράστια θυσία του Γιώργου Παπανδρέου, και αισθάνεται ένοχος και εξοργισμένος με αυτούς που τον εξαπάτησαν.
    Σήμερα βλέπουν όλοι και αναγνωρίζουν, ότι μόνο ο Γιώργος με την ομάδα των συνετών , χαμηλόφωνων και εργατικών συνεργατών του, μπορεί και πρέπει να αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας, για να ξαναβρούμε την εμπιστοσύνη μας στο κράτος της ευνομίας, της ισονομίας , την εθνική μας συμφιλίωση και την αλληλεγγύη μας ο ένας προς τον άλλον, ώστε να δημιουργήσαμε τις νέες βάσεις για βιώσιμες επενδύσεις, διαφάνεια παντού για να εμπεδώσουμε αρχές φοροδοτικής ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, που θα διασφαλίσουν ένα νέο μέλλον για τα παιδιά μας και την εθνική μας υπόσταση και παρουσία.
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα , όπως απεδείχθη και να υποστηρίζει τα αιτήματά της, σε κάθε οργανισμό σε κάθε αρμόδιο φορέα, σε κάθε ένα που επιζητεί και επιδιώκει, να εκμεταλλευτεί την αδύναμη οικονομικά θέση μας, έτσι όπως την διαμόρφωσαν πρόσωπα και κυβερνήσεις που χωρίς ντροπή και συνείδηση εξακολουθούν να συγκυβερνούν με τον Αντώνη Κομανέτση και να αναμασούν τα ΄΄κατορθώματά τους’’.
    Μια μόνη ματιά στη σύνθεση του υπουργικού Συμβουλίου, είναι αρκετή να αποκαλύψει το στημένο παιχνίδι Καραμανλή-Σαμαρά και λοιπών… συγγενών και γνωστών ομοτράπεζων συνδαιτυμόνων, του κοινού ιδρώτα και αίματός μας.
    Καθίσταται πλέον, η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ως αρχηγού όλων εκείνων των δημοκρατικών δυνάμεων, όλων εκείνων των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων αγωνιστών της ζωής και ψηφοφόρων της δημοκρατίας και της ειρήνης, όχι μόνο αναγκαία, αλλά επιβεβλημένη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    Η τριετής σχεδόν, αναστολή και περιστολή της λειτουργίας του κράτους, μαζί με το άγχος, την τρομοκρατία και την αγωνία των πολιτών, πρέπει επί τέλους να μπεί στο περιθώριο της ιστορίας σύντομα, ως μία ακόμη ΜΕΛΑΝΗ σελίδα, που μόνο ως επιβεβαίωση και παράδειγμα προς διδαχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού ο λαός μας, τόσα χρόνια δεν έμαθε ακόμη ότι είμαστε ‘’ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ’’ !
    Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να σηκώσουμε το εθνικά περήφανο ανάστημά μας σαν Έλληνες, να μονιάσουμε ,να αγωνιστούμε, να προσφέρουμε ο καθένας ότι μπορεί και ότι πρέπει, για να δημιουργήσουμε εκείνη την παραγωγική και εθνική οντότητα , που δεν θα γίνεται ο γνωστός ‘’επαίτης’’ της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας, των επαιτών του ελληνικού πολιτισμού, των προσκυνητών του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, των τεχνών, των θεών, των ημιθέων , των ηρώων , των απλών φιλόξενων Ελλήνων με τη μεγάλη καρδιά και την αγάπη στον συνάνθρωπο.
    Είναι πλέον η ώρα, να αγωνισθούμε όλοι μαζί, να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στους ολίγιστους, και την δάδα της ιστορικής μας παρακαταθήκης στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου