Πάνος Καμμένος: Στην φυλακή οι δόλιοι της ΕΛΣΤΑΤ και οι νταβατζήδες συνεργοί τους.

«Χαιρετίζουμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των πλαστών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και για την προσπάθεια κουκουλώματος των ποινικών ευθυνών εκείνων που μας έσπρωξαν στα νύχια της τρόικας και οδήγησαν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε μέσα από τη Βουλή το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και αποκαλύψαμε τη συγκάλυψη που παρέχουν η συγκυβέρνηση και ο 
διορισμένος υπουργός Οικονομικών σε εκείνους που φέρουν βαρύτατες ευθύνες σε βαθμό κακουργήματος.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητήσαμε από τις 13 Αυγούστου όταν η κ. Ζωή Γεωργαντά προέβη σε πρωτοφανείς καταγγελίες για τη στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και για τις προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας, ώστε να μη λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Τις καταγγελίες της κ. Γεωργαντά και την ανακοίνωσή μας ανέδειξαν τα τηλεοπτικά κανάλια Extra και Kontra, όμως δεν τις πρόβαλαν ποτέ οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας.

Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια, για την αποκάλυψη της οποίας αγωνιζόμαστε καθημερινά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Σχόλια

  1. Καμμένος : Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι, ισχυρίζεται ο παπαρολόγος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε
    παιδιά’’.
    Σκέψου Έλληνα το θράσος του πολιτικού παπάρα, όταν δηλώνει ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ ! να πληρώσει και άρα ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ !!!!
    Σκέψου Έλληνα την κοροϊδία που υφίστασαι, όταν δίνεις την ψήφο σου σε πολιτικούς ‘’τζαμπατζήδες’’, γιατί στην ουσία ο Πάνος είναι ο μεγαλύτερος τζαμπατζής των τελευταίων τριάντα χρόνων.
    Προσφορά : ΜΗΔΕΝ!!!! (Ακόμη ‘’κυνηγά’’ τον Ανδρέα και τη…17 Νοέμβρη.
    Ζημιά : 1)ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ, αν σκεφθεί κανείς ότι μας στοιχίζει 20.000 ευρώ το μήνα, με τα επιδόματα ..πολυτεκνίας ΙΣΩΣ(;) και περισσότερα.
    2). Τρομακτική, αν σκεφθεί κανείς, ότι έχει ψηφίσει όλα τα άθλια νομοθετήματα εις βάρος των Ελλήνων, ότι το ‘’βούλωσε’’ για το Βατοπέδι, για τη ΖΗΜΕΝΣ, για τα ομόλογα , για τις 865.000 αιμοβόρες προσλήψεις.
    3). Ασύλληπτη, αν σκεφθεί κανείς ότι και ΑΥΤΟΣ !!! διατηρεί το Σαμαρά στην εξουσία και συνεπώς στη διαπλοκή, στη διαφθορά και στην καταστροφή .
    4) Ανήθικη, αν σκεφθεί κανείς το μέγεθος των ψεύτικων υποσχέσεων και των διαστρεβλωμένων απαντήσεων, ειδικά δε και ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες ανοίγουν ..δρόμο
    =========================
    Γράφει ο Ν Βράχος
    που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, (αθωώνουν Παπακωνσταντίνου) είναι μία μικρή ακόμη επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου , αλλά και της δυνατότητας δημιουργίας μιας νέας Ελλάδας, οικονομικά ανεξάρτητης, εθνικά περήφανης με φωνή και αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί τα εδάφη της και να διεκδικήσει τα δίκαιά της.
    Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής είναι προϋπόθεση μιας οικονομικά αυτοδύναμης και ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δεν θα παίρνει ..άδεια από τους δανειστές της.
    Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν. Το γεγονός και μόνον, ότι όλοι οι ‘’μαυροπίνακες’’ της φοροδιαφυγής και της πολιτικής ανηθικότητας, έχουν σήμερα επαναστατήσει και ζητούν την τιμωρία του, αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι ‘’κτύπησε κέντρο’’ !!!
    Πονάνε οι ντόπιοι φοροφυγάδες, αλλά ΠΙΟ ΠΟΛΥ πονάνε, όσοι ανίκανοι -ψεύτες έμποροι-πολιτικοί έχουν τα λεφτά που κληρονόμησαν ή, και..απέκτησαν στο εξωτερικό και ξέρουν ότι η διακίνηση μαύρου χρήματος είναι ‘’ΑΙΩΝΙΟ’’!! κακούργημα και ότι το αγγούρι είναι και μεγάλο και στραβό.
    Δηλαδή ήλθε μια κυβέρνηση με πολιτική βούληση να τιμωρήσει τους κλέφτες , τους λωποδύτες, τους συκοφάντες, δηλαδή το κακό σκουλήκι της οικονομίας, και της ανάπτυξης και θα …αλλάξουμε γνώμη και τακτική για να σωθούν οι φοροφυγάδες και να υποφέρουμε εμείς και τα παιδιά μας.. ??? Βέβαια οι αντιδράσεις είναι και πρόστυχες, και ανέντιμες και επιδιώκουν την ηθική και πολιτική απομείωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, επειδή τους αποκάλυψε, επειδή τους ξεγύμνωσε, επειδή τους παρέδωσε ξεβράκωτους στον Ελληνικό λαό..
    Είναι απολύτως σίγουρο ,ότι κάθε μέρα που περνά και ενημερώνονται οι ΄Ελληνες, η δικαίωση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είναι όχι μόνο σίγουρη αλλά και επιβεβλημένη.
    Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες.
    Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού;
    Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται;
    Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ????
    Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του ..Πάνου
    Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…

    Πώς συμβαδίζουν όλα αυτά με την πρόσφατη στροφή του κ. Καμμένου
    προς μια τακτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ; Τι μπορεί να συνδέει τον Πάνο με τον Αλέξη εκτός από τη δίψα της εξουσίας; Πόσο κακό κάνουν στην εξέλιξη της οικονομίας αλλά και στη ανόρθωση του πεσμένου ηθικού των Ελλήνων οι συνεχείς και μοναδικές πολιτικές ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του Πάνου και οι απροσδιόριστες επιδιώξεις και προσεγγίσεις του Αλέξη;
    Ποιος μπορεί «να αντέξει» τις πολιτικές και όχι μόνον, μα@@@@κίες του Πάνου και τα οργανογράμματα αλληλοακύρωσης του Αλέξη; Ποιος μπορεί να αντέξει και να ταυτίσει τον ‘’Ηλιάτορα’’ των offshores του Πάνου με το ‘’Ηλιάτορα’’ των αριστερών ονείρων και αναμνήσεων; Τι κοινό διαθέτουν προεκλογικά που θα αντέξει τη φιλοδοξία τους μετεκλογικά;
    Με ποια στοιχεία και εγγυήσεις ζητούν εξουσία; Τι μπορούν να προσφέρουν οι χρυσαυγίτες του ενός με τους κόκκινους ..όλμους του άλλου;
    Σε ποιο ελάχιστο σημείο αλληλοαποδοχής θα αντέξει το ‘’συμβόλαιο ..θανάτου;’’ Τον Πάνο δεν τον ..αντέχουν ούτε τα ρούχατου, πόσο μάλλον οι συνεργάτες του Αλέξη και οι ιδέες του Λαφαζάνη, του Παπαδημούλη και άλλων;

    Κατά την εισαγωγική του ομιλία στο συνέδριο ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρθηκε στο προηγούμενο της συνεργασίας του Ζέρβα με τον Βελουχιώτη για την ιστορική ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου το 1942. Μόνο που ξέχασε να προσθέσει ότι λίγα χρόνια αργότερα, το 1947, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Ζέρβας ήταν εκείνος που οργάνωσε και εκτέλεσε το ανθρωποκυνηγητό κατά των μελών του ΚΚΕ και των οπαδών της Αριστεράς, κατά την πρώτη φάση του εμφυλίου πολέμου.
    Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν.
    Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης ! Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες με την ίδια… ιδεολογία; !!!
    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.

    Και πρώην Νεοδημοκράτες, όπως ο Μανόλης, μιλούν ‘’με τα καλλίτερα λόγια’’ για τον Πάνο, την ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την …εργατικότητά του , τις..επιδόσεις του και τις..σπατάλες του και τις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ‘’επί τινα χρόνον υπηρετήσας το κόμμα των ΑΝΕΛ’’, επανήλθε στις τάξεις της ΝΔ-ΠΟΛΑΝ’, υποσχόμενος πίστη, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση’’, αφού βέβαια ‘’στόλισε’’ το πολιτικό ..λείψανο του ανιδεολόγου Πάνου.. Τι θα προσφέρει ο Αντώνης, στο Μαρκόπουλο και οι δύο στο λαό; Με ποια αξιοπιστία θα αποδεχθεί ο κόσμος την παρουσία τους και την ‘’συμπαραγωγή τους’’; Πως θα τολμήσει ο Αντώνης να ζητήσει από τον λαό να πληρώσει, όταν όλοι οι μεγαλοφοροφυγάδες συνωστίζονται δίπλα του και πίσω του; Ποιο πρόγραμμα και ποιο στόχος θα επιτευχθεί, όταν ο λαός καλείται να πληρώσει και οι φοροφυγάδες του κόμματος ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να τους σώσει;
      Με ποια αξιοπιστία συνεχίζει, υπόσχεται και απαιτεί; Ποιος τον πιστεύει, ποιος του έχει εμπιστοσύνη, ποιος καταλαβαίνει την εγκληματική του παπαρολογία και τα..18 του ‘’οικονομικά’’ προγράμματα;

      Λογικά σε ποιο κόμμα ανήκουν όλοι αυτοί;
      Αν σκεφτούμε δε, ότι ο Πάνος ,έφυγε από την ΝΔ-ΠΟΛΑΝ και πήγε στους ΑΝΕΛ, και ο Αντώνης έφυγε από τη ΠΟΛΑΝ και ήλθε στη ΝΔ-ΠΟΝΑΝ,
      σε ποιο σχηματισμό θα τοποθετούσατε τον κ. Καρατζαφέρη και την κα Βούλτεψη;

      Τέλος σε ποιο κόμμα ανήκει ο κ. Μάκης Βορίδης και οι ..άλλοι, που έφυγαν από το ΛΑ.ΟΣ και προσχώρησαν στην ΝΔ-ΠΟΛΑΝ;
      Ας μη μιλήσουμε για τους ‘’άφωνους’’ του Μιχαλολιάκου ,που ακόμη δεν ξέρουν ούτε που βρίσκονται , ούτε και γιατί βρίσκονται σαν τις ..γλάστρες στη βουλή.
      Ωστόσο, τα πρωτεία διαρροής κατέχει ο κ. Μαριάς, αφού είναι ο μοναδικός σχεδόν βουλευτής ..όλων των κομμάτων .
      ΥΓ
      1.Ιδεολογική ταυτότητα μιας ..χρήσης;
      2. Ποιος θα κάνει σύγκριση αποτελεσμάτων και στόχων του 2010 και των σημερινών…θαυμάτων;

      Διαγραφή
  4. Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου
    Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.

    Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...

    ...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

    Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διενεργήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα εξετάσει εάν χρειαστεί μάρτυρες, θα υποβάλει αιτήματα δικαστικής συνδρομής και σε περίπτωση που διαπιστώσει τέλεση αξιόποινης πράξης θα καλέσει ως ύποπτους τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων προκύπτουν ενδείξεις από την έρευνα του.

    Πηγή: Τα ΝΕΑ


    Σχόλιο : Πάντα γοητευτική η ώρα που φτάνει να κριθούν και οι κριτές των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ’Ένα υπουργείο και για μένα
    Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
      Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
      ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
      Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

      Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
      ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
      Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!

    «ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...!!!

    Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας», ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
    Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!!
    Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες» του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία.
    ***********************
    Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διεπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.
    ***********************
    Αν αυτό αποδειχθεί και από την έρευνα, τότε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μπει σε μπελάδες…
    ---------------------
    Βηματοδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση
    του Ανδρέα Παπανδρέου!

    Ο Πάνος Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.
    Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.?
    Τι έγινε στη δίκη«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,?
    Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
      Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

      Διαγραφή
  8. Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος:

    «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα,
    ==============================
    υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου
    ===============
    όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣΟΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ? ΚΟΛΟΜΑΣΩΝΑΚΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΑ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΟΝΤΡΕ ΨΕΥΤΗ ,ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΝΕΣ!!!ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου