BINTEO - Άλεξ Τζόουνς: "Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου"

"Βρισκόμαστε στα πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου" υποστηρίζει ο γνωστός αμερικανός αναλυτής Alex Jones σχετικά με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις από το μέτωπο της Συρίας και της πιθανής στρατιωτικής επέμβασης από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Δείτε το βίντεο. 

Σχόλια

  1. Τρομολαγνεία και ψυχοεκβιασμός στο ευρωλάγνο διαδίκτυο
    ===========================
    Γνωρίζουν όλοι ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς ‘’ελεγχόμενης χρεοκοπίας’’ εντός της ζώνης του Ευρώ. Δηλαδή επιβιώνουμε περπατώντας πάνω στην κόκκινη γραμμή της εθνικής καταστροφής και αφανισμού. Περπατάμε και δεν πέσαμε στον γκρεμό γιατί κάποιος …τρελός μας έσωσε την τελευταία στιγμή, άσχετα αν κάποιοι επιχείρησαν να τον σταυρώσουν.
    Και όμως πολλά μπλόγκς σήμερα, της άκρας δεξιάς των Κασσιδιάρηδων των Παναγιώταρων και …άλλων ‘’δημοκρατικών δυνάμεων’’ της επαναστατημένης δεξιάς, όπως επίσης της ‘’επιφανούς’’ ψευτοαριστεράς των Στρατούληδων και των Παπαδημούληδων, επιτελούν ένα έργο, που άλλοτε ήταν αποκλειστικότητα μιας εφημερίδας , που αυξομείωνε και διαστρέβλωνε τα πάντα. Μέχρι και το ανδρικό …πέος , αρκεί να το ..δίπλωνες με αυτή ,αφού είχε την τάση το..τόσο να το κάνει τοοοοοοσο ! Τίποτα δεν υπάρχει τίποτα δεν λειτουργεί παρά μόνο ο ..Στρατούλης και ο Πάνος και ο ..Παναγιώταρος που θα μας..οδηγήσουν στην ‘’ευτυχία’’ ..τους ! Βέβαια δεν ξεχάσαμε και τον ‘‘αυτολαυλωμένο’’ καπετάνιο που από το πολύ πλοιοκούνημα ‘’βαδίζει και παραμιλά’’ και τραγουδά και πίνει, κι όταν ακούσει κόκορα το μαύρο δάκρυ χύνει.
    Σήμερα το πληρωμένο διαδίκτυο του φασισμού, ΑΣΚΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ !!!
    Κάθε λέξη αποτελεί και μια σφαίρα από καουτσούκ, στην ευαίσθητη πλευρά του εγκεφάλου που λέγεται’’ Προστασία των παιδιών μας’’ !Οργανωμένα και μελετημένα οι ορδές του ψυχολογικού ..θανάτου ασκούν επί 24ωρου βάρδιας τον ανελέητο ψυχοεκβιασμό τους στο απλό ,απαίδευτο αλλά γνήσιο Έλληνα και υποζύγιο. Αυτόν που χρόνια τώρα σέρνει το κάρο των φοροφυγάδων και των απατεώνων.
    Σήμερα το ελεύθερο διαδίκτυο ενημέρωσης, υποφέρει ΒΑΝΑΥΣΑ από τους ψιλικατζήδες , τους κλακαδόρους που κάθονται με τις ώρες και πωλούν την αγραμματοσύνη τους, και τους κρυφοφασίστες , μέχρι τους ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, τους εκβιαστές, τους Δραχμολάγνους και τους …Ευρωλάγνους . (Τι θέλεις να γράψω; Τι θέλεις να πω;)! Τόσα …ΘΕΛΩ! Όλοι να φάνε κι ας μην έχουμε καμιά δυνατότητα, αφού βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Ούτε ίχνος αυτοσεβασμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου