Προσυνεννοημένα τα τρία κόμματα για το κλείσιμο της ΕΡΤ… ΣΑΜΑΡΑΣ: Εγώ θα αποφασίσω μονομερώς δήθεν, το κλείσιμο της ΕΡΤ και εσείς θα κάνετε πως αντιδράτε…

               ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ..
«Αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ, ας τη ρίξουν» είπε σε αυστηρό τόνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος σε υπουργούς, στελέχη και βουλευτές που κάλεσε στο γραφείο του.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλεί η κυβερνητική απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ και στη θέση της να δημιουργηθεί μία νέα κρατική τηλεόραση. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςδιαμηνύει ότι είναι ανυποχώρητος στο σχέδιό του, ενώ οι κυβερνητικοί εταίροι του, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης αντιδρούν έντονα και προειδοποιούν με κινήσεις αμφισβήτησης των κυβερνητικών ενεργειών.
Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί μετωπικά με την κυβέρνηση, ενώ οι κοινωνικές αντιδράσεις είναι έντονες, με συγκεντρώσεις κόσμου να εξελίσσονται σε πολλά σημεία με κυριότερη αυτή έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής
Σχόλιο:Περιμένουμε το Φώτη να φωνάξει  πάλι  ΠΑΡΩΝ ξοδεύοντας λίγο καιρό ακόμη παριστάνοντας τον παράγοντα. Για το ΠΑΣΟΚ  τα πράγματα είναι οριακά  ή θα ανοίξει η ΕΡΤ ή θα φύγει από την κυβέρνηση ή θα πάψει να υπάρχει.

Σχόλια