Στηρίζει τον ομοϊδεάτη του Σαμαρά ο Καρατζαφέρης, τον καταλαβαίνουμε απόλυτα: «Έγινε άκομψα, αλλά έπρεπε»

Στηρίζει Σαμαρά ο Καρατζαφέρης: «Έγινε άκομψα, αλλά έπρεπε»
Υπέρ της απόφασης του Αντώνη Σαμαρά να κλείσει η ΕΡΤ στάθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Μιλώντας στο ART TV, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μπορεί ο Σαμαράς να το έκανε κάπως άκομψα, κάπως άκομψα, αλλά κάποιος έπρεπε να το κάνει».

Σχόλια

  1. ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ
    Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
    ΓΙΑ ΤΗ "ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛ.ΑΝ."
    Έχω πάρει πολλούς τίτλους, απλόχερα. Από την Κρήτη ο κ.Σαμαράς ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να με κάνειυπουργό. Εδώ μέσα στη Βουλή, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. ’Αρα, πρέπει να τρέμει ο κ.
    Πρωτόπαπας... Αυτή είναι η σοβαρότητα του αντρός μπροστά στα θέματα που έχουμε! Εν πάση περιπτώσει, τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά για να εξαντλούνται σε αστεία, επαναλαμβανόμενα κλισέ. Και πρέπει να δούμε, τι μπορούμε να κάνουμε για την Ελλάδα. Εάν έχει όρεξη ο κ.
    Σαμαράς, όχι η ΝΔ, να δουλέψει για την Ελλάδα. Αυτή η ΝΔ,την οποία ξέρω αρκετά καλά, καλύτερα από αρκετούς, 30χρόνια την υπηρέτησα. Κι όταν εγώ ήμουν εκεί και έδινα μάχες, κάποιοι εξύβριζαν χυδαία, πρόστυχα την ΝΔ από αυτό εδώ το βήμα! Παραπέμπω στα πρακτικά ΄93-΄96.

    Ηιστορία διαρκώς επαναλαμβάνεται, «λογική ΠΟΛ.ΑΝ.»σήμερα, σε μια εποχή που δεν υπάρχει περιθώριο για τέτοια πράγματα. Σε μια εποχή που πρέπει να είμαστε όλοι σοβαροί. αλλά κ. Παπανδρέου, συγνώμη, σας παρέσυρα.
    Σας παρέσυρα γιατί μου διέφυγε μία αραβική παροιμία.
    ’Απαξ
    προδότης, πάντα προδότης! Σήμερα όμως η Ελλάδα είναι σε
    κίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου