Τριγμοί και στο εσωτερικό της ΝΔ Λόγω ΕΡΤ..Κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ ο βουλευτής Ηλείας Γ. Κοντογιάννης



Τη θέση του από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την απόφαση του να κλείσει την ΕΡΤ, διαχώρισε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοντογιάννης.

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής (14/06) στον αέρα της ΕΡΤ, ο κ. Κοντογιάννης τόνισε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με το "μαύρο" στην κρατική τηλεόραση, ζητώντας την άμεση επαναφορά του σήματος.

"Δεν συμφωνώ με τη διαδικασία του "μαύρου" πόσο μάλλον όταν δεν είχαν εξαντληθεί τα περιθώρια διαλόγου. Εγώ θέλω να εκπέμπει η ΕΡΤ αν είναι δυνατόν και από τη Δευτέρα μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Στην χώρα πρέπει να υπάρχει πολιτική ηρεμία και οτιδήποτε την διαταράσσει κάνει κακό στην οικονομία και στην χώρα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηλείας.


Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου