Φακέλωμα για ρύθμιση χρεών...Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε!


Με μέγιστο αριθμό δόσεων τις 100 και αυτό υπό αυστηρές προϋποθέσεις και με ελάχιστη δόση τα 15 ευρώ, θα μπορούν πλέον να εξοφλούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς την εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία, τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια οφειλέτες, όπως αναφέρει η τελική ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπως την έδωσε στη δημοσιότητα ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Εσόδων, κ. Θεοχάρης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρύθμιση μόνο μέσω Internet θα γίνονται οι αιτήσεις και αφού οι οφειλέτες ενημερώσουν τις εφορίες για τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών, προκειμένου το κράτος να εισπράττει τις δόσεις κάθε μήνα με πάγια εντολή. 
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει η ρύθμιση οι οφειλέτες θα μπορούν να καθυστερήσουν μία μόνο φορά τη μηνιαία δόση κι αν αυτό επαναληφθεί τότε θα χάνεται η ρύθμιση και τότε ο πολίτης θα πρέπει να δηλώνει ολόκληρο το υπόλοιπο ποσό. (newsit.gr)

Η κυβέρνηση αφού δεν αναγνωρίζει, ότι τα χρέη πολιτών προς το Δημόσιο, είναι αποτέλεσμα της φοροληστρικής πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων, μας ζητάει για να ρυθμίσουμε οφειλές μας, να έχει πρόσβαση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
 Με λίγα λόγια, αν είναι κοροϊδάρα και φυλάς τα λεφτά του μήνα, σε αυτά τα χρεοκοπημένα ληστρικά ιδρύματα, θα σου παίρνει το κράτος τα λεφτά, και εσύ ας πεινάσεις......
Παράλληλα, μιας και οι περισσότεροι Έλληνες χρωστάνε στις εφορίες, προσπαθεί στο τζάμπα να κάνει χαρτογράφηση των μικροκαταθετών, γλιτώνοντας δαπανηρά λογισμικά.
Δεν Χρωστάμε, Δεν πληρώνουμε.......Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας! Τα χαράτσια, και τα έκτακτα τέλη είναι παράνομα, ανήθικα, και δεν πρέπει να πληρωθούν με κανέναν τρόπο!

Σχόλια