ΑΔΕΔΥ: Πιο πουλημένος πεθαίνεις! ΚΚΕ ΤΟ ΚΩΜΑ ΣΟΥ ΛΑΓΕ !!!!!!!!!


ΚΚΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο η ΟΛΜΕ είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών απεφάνθη πως όλα βαίνουν καλώς με αυτή την επιστράτευση και δεν συντρέχει λόγος να ανασταλεί!!!

Η δε ΑΔΕΔΥ, από την οποία η ΟΛΜΕ ζήτησε να αποφασίσει απεργία στις 17/5, πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προκήρυξε μια 24ωρη απεργία " στο γάμο του Καραγκιόζη" την Τρίτη 14 Μαΐου, ημέρα και ώρα που θα συνεδριάζουν οι ΕΛΜΕ ανά την Ελλάδα για να ψηφίσουν την απεργία στις εξετάσεις.

Πιο πουλημένος πεθαίνεις!


ΔΗΛΩΣΗ των ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
Εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ


Ηλίθιοι ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/5

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΟΛΜΕ


Σε μια πρωτοφανή διασπαστική και εν τέλει υπονομευτική για την απεργία των καθηγητών [από 17/5] απόφαση κατέληξε η ΑΔΕΔΥμετά από πρόταση του ΠΑΜΕ ΚΚΕ, η οποία υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΚ ΠΑΣΟΚκαι ΔΑΚΕ ΝΔ, για κήρυξη δημοσιοϋπαλληλικής απεργίας αύριο Τρίτη, ημέρα που δεν έχει καν αρχίσει η επιστράτευση των καθηγητών [αρχίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης]!!!

Την ημέρα και τις ώρες που όλοι οι συνδικαλιστές των ΕΛΜΕ πρέπει να περιοδεύουν σε όλα τα σχολεία της χώρας, να συζητούν και να καλούν 85.000 εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή στις 89 Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται αύριο, προκειμένου ο κλάδος να υπερψηφίσει την πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για απεργία από 17/5-24/5 και νέες ΓΣ για κλιμάκωση, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ [με προφανή χθεσινή απόφαση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ] αρνείται να δεχτεί την πρόταση της ΟΛΜΕ, του κλάδου που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 και προβαίνει σε αυτήν την αθλιότητα.
Εμείς συνεχίζουμε! Αποφασίζουμε καθολικά υπέρ της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ, οικοδομώντας ταυτόχρονα τους πανεργατικούς, παλλαϊκούς και κοινωνικούς όρους για την ανατροπή της επιστράτευσης.
Οι άθλιες μεθοδεύσεις των κυβερνητικών φερεφώνων μας δυναμώνουν!
Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κηρύξουν απεργία για τις 17 Μάη

ΑΘΗΝΑ, 13/5/2013
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Κατέστη φανερόν ότι οι σκοποί οι επιδιωκόμενοι από τους διευθύνοντας την απεργιακήν κίνησιν,είναι πολιτικοί, ανατρεπτικοί. Η κυβέρνησις δεν θα εμποδίση βεβαίως το δικαίωμα της απεργίας από εκείνους οι οποίοι το έχουν, αλλά δε θα επιτρέψη διατάρραξιν της τάξεως. Όσοι το επιχειρήσουν, θα συναντήσουν το κράτος του νόμου».

Ιωάννης Μεταξάς, Μάης του 36
-------------------------------------------------------


Σχόλια

  1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
    ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΜΟ
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΟΥ
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    1.500.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

    ***ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΚΤΑΩΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου