ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!..Έχουν στήσει τη φάκα των κατασχέσεων και βάζουν τυρί τη ρύθμιση των οφειλών στην εφορία. Διεστραμμένο σχέδιο δωσίλογων πολιτικών…


Σχέδιο «παγίδα» για την κατάσχεση μισθών, συντάξεων, σπιτιών και όλων των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών προς την εφορία συνιστά η δήθεν ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.
 Όποιος την υπογράψει αυτομάτως υπογράφει και την καταδίκη του, αφού η εφορία αποκτά πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της περιουσίας του και σε περίπτωση που αδυνατεί να εξοφλήσει είτε το τωρινό χρέος είτε κάποια μελλοντική οφειλή, το Δημόσιο προβαίνει άμεσα σε κατασχέσεις. 
Αποκτά μάλιστα το δικαίωμα να πράξει το ίδιο τόσο για τους εγγυητές όσο και για συγγενικά πρόσωπα.
Πρόκειται για ρύθμιση υπαγορευμένη από την τρόικα και με στόχο να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων, τις όποιες καταθέσεις υπάρχουν σε τράπεζες και να δεσμεύουν τους μισθούς και τις συντάξεις για να πληρώνονται τα δάνεια προς τους Γερμανούς και τους λοιπούς τοκογλύφους δανειστές. 
Πρόκειται για αρπαγή της περιουσίας 2,7 εκατομμυρίων Ελλήνων για χρέος μόλις λίγων ευρώ ακόμη και αν οι οφειλέτες τηρούν με συνέπεια τις νέου τύπου ρυθμίσεις χρεών που θα κάνουν.
 Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο Κατοχής ή μεθόδους Τουρκοκρατίας.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, η αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση θα γίνεται μέσω ίντερνετ και η πληρωμή των δόσεων θα γίνεται με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης –ακόμα και αν δεν γίνει δεκτή- απαιτείται αναλυτική περιγραφή της οικονομικής κατάστασης και των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη.
Συγκεκριμένα........
πρέπει ο οφειλέτης να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 και να δώσει στοιχεία για, το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων (κινητή και ακίνητη περιουσία οποιασδήποτε μορφής), το ετήσιο εισόδημά του, επενδύσεις και συμμετοχές κάθε μορφής, τους αριθμούς των τραπεζικών του λογαριασμών (IBAN), οχήματα των οποίων έχει την κυριότητα, τα ακίνητα επί των οποίων έχει εμπράγματο δικαίωμα, απαιτήσεις από τρίτους, το τρέχον και το αναμενόμενο εισόδημά του, να προσκομίζει εκτίμηση/ανάλυση πραγματογνώμονα (από λογιστή, δικηγόρο κλπ) για την περιουσία και την οικονομική του θέση, ή για μεγάλα χρέη, να προσκομίζει  εγγυητική επιστολή τράπεζας, να εγγράφει υποθήκη επί ακινήτων του ή ακόμα και να βρει εγγυητή άλλο «αξιόχρεο» πρόσωπο.
Αυτά προβλέπει η εγκύκλιος του κ. Θεοχάρη, αλλά ο νόμος 4152/2013 που πήρε ΦΕΚ πρίν δύο εβδομάδες, προβλέπει πώς «το Δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα και μετά τη συμμόρφωση του οφειλέτη στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής που του χορηγήθηκε, να επιβάλλει κατασχέσεις και να εγγράφει υποθήκες σε περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη, των συνυπόχρεων προσώπων ή των εγγυητών, εφόσον η οφειλή δεν είναι ασφαλισμένη, και να μην χορηγεί αποδεικτικό ενημερότητας ακόμα και αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης αυτού, εφόσον η οφειλή δεν είναι ασφαλισμένη, να δίνει εντολή παρακράτησης μέρους ή του συνόλου της χρηματικής απαίτησης του οφειλέτη κατά τρίτων προσώπων για την είσπραξη της οποίας ζητείται το αποδεικτικό ενημερότητας».
Με λίγα λόγια ζητούν απο 2,7 εκατομμύρια Έλληνες να παραδώσουν στο Δημόσιο τα «κλειδιά» της περιουσίας τους, ώστε να εισπράξει από μόνο του τα χρέη, είτε πληρώνουν τις δόσεις είτε όχι. Θα μπορούν να βγάλουν στο "σφυρί" τα σπίτι που απέκτησαν με αίμα για οφειλή μερικών ερώ. Και αν αυτά δεν επαρκούν θα κατάσχουν και τα περιουσιακά στοιχεία όσων έχουν μπει εγγυητές.

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις. Που ήταν ..τότε μα την ΖΗΜΕΝΣ;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι ρε παιδιά η DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε που πουλήθηκε σε… Βούλγαρο χρυσαλήτη;
      Καταλάβατε τώρα τι παίζει στην πλάτη μας ως προς την πληροφόρησή μας;;;; Καλού κακού ερευνείστε μήπως το σπίτι στο οποίο κατοικείτε έχει πουληθεί

      ΤΟ DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε παραγωγή προϊόντων media , ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ!
      ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ:
      http://www.et.gr/idocs-nph/search/dllTx ... 9M8nMKL43C
      Από το truth.freeforums
      Χρειάζονται εδώ και τώρα διευκρινίσεις, εάν πρόκειται για το ..γνωστό DEFENCE NET η είναι σατανική σύμπτωση. Άντε γιατί θα πέσουν μερικά ..ταβάνια.

      Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013
      http://ixnos.blogspot.gr/2013/02/defencenet.html

      Διαγραφή
  2. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
    Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι
    Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε.
    Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
    Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.
    *Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα μόνο και μόνο να κερδίσουν «εύνοια» και χρήμα οι Ιούδες του σκοτεινού περιθωρίου.
    Αδίστακτοι πουλημένοι χαφιέδες και απόγονοι του ΜΑΥΡΟΥ εμφυλιακού αίματος, των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, των χαφιέδων, των αδελφοκτόνων φονιάδων, των εφιαλτών, νύχτα μέρα οργιάζουν στην πρόστυχη προπαγάνδα και υπονόμευση των πάντων.
    Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκς και τους ‘’αγορασμένους’’ ή, τους κομματικά παράλυτους χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους. Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους ! Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !
    Ποτέ δεν προτείνουν λύση, ποτέ δεν έχουν γνώση του θέματος. Το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που θέλουν: ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για να ‘’κονομήσουν’’ !
    Οι μεν φασίστες και οι αγράμματοι συνοδοιπόροι τους αποβλέπουν στην ιδιοτέλεια, θέλουν να φάνε και αυτοί !
    Οι κομματάρχες της αριστεράς και οι ..αδέξιοι και άχρηστοι πτωματοφάγοι της δεξιάς να γίνουν ‘’κάτι τις’’!!!
    Θέλει και ο καημένος ..δόξα και υπογραφή.
    Ω Θεέ μου πόση αφασία και γελοιότητα ! Ο ..καημένος ο πρόεδρος του κόμματος …..‘’εξουσίας’’.
    Και η Ελλάδα να..βουλιάξει !
    Και μας τελειώνουν και οι..υδατάνθρακες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου