Η απελπισία και η πείνα δεν θα σας βγει σε καλό.


     Απευθύνομαι και πάλι στους ''χατζηαβάτες'' που μας κυβερνούν:
     Δεν μας νοιάζει ποιός ή ποιοί είσαστε. Πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων, διοικητές υπηρεσιών,καναλάρχες, δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια του συστήματος, σύμβουλοι, ή οτιδήποτε άλλο.
     Ένα να ξέρετε: Δεν πάει άλλο..
     Με βασικούς μισθούς των 580 ευρώ, με συντάξεις των 360, και με έναν το πολύ εργαζόμενο ανά οικογένεια, το τέλος σας είναι κοντά.
     Πείτε μας τί στο διάολο έχετε κάνει για μας ώστε να ζητήσετε να σας δούμε με συμπάθεια όταν έρθει η ώρα;
     Μήπως μειώσατε αντίστοιχα το κόστος ζωής; Τα τρόφιμα; Τα καύσιμα; Τις μετακινήσειςΤις τιμές των αγαθών ''κοινής ωφελείας'';
     Μήπως τουλάχιστον εξασφαλίσατε την παροχή δωρεάν υγείας και φάρμακου; Την ύπαρξη των ασφαλιστικών ταμείων;
     Πιάσατε τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου; Τους μεγάλους φοροαποφεύγοντες;  Μιά ρημάδα λίστα σας έστειλαν έτοιμη οι ξένες υπηρεσίες, κι αυτή προτιμήσατε να την βάλετε ακόμα και στον κ@λο σας παρά να φορολογήσετε τους κολλητούς σας και τους εαυτούς σας!
     Προστατεύετε τον κοσμάκη από τους τοκογλύφους; Τους αργυραμοιβούς-ενεχειροδανειστές;Από τις εισπρακτικές εταιρείες-καμόρα;  Ναι, αυτές, με συνεταίρους τα βλαστάρια σας!
     Ας αφήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις και την ασφάλεια της χώρας στην άκρη..
     Ας αφήσουμε και τις ΑΟΖ που περήφανα θα οριοθετούσατε, τρομάρα σας!
     Ας αφήσουμε ακόμα και εγκληματικότητα που έχει θεριέψει.
     Κι ας πιάσουμε τους φόρους που όλο ανεβαίνουν.
     Τις απειλές ότι θα μας κλείσετε σε φορολογικά στρατόπεδα-φυλακές.
     Την τρομοκρατία περί κατάσχεσης περιουσιών, καταθέσεων και μισθών. Ναι, αυτών των 580 ευρώ!
     Με όλα αυτά πώς πιστεύετε ότι θα ζήσει ο λαός;
     Ή μάλλον: πιστεύετε ότι θα ζήσει;
     Δεν σας ενδιαφέρει.
     Σας ενδιαφέρει μόνον πώς να είσαστε σκυφτοί υπηρέτες των ξένων αφεντικών σας, πώς να τους είσαστε αρεστοί.
     Εδώ σας έχουμε μία έκπληξη:
     Ούτε εμάς, μας ενδιαφέρει για σας.
     Και αν δεν αλλάξετε ρότα έστω και τώρα, στο ''και πέντε''..
     Θα σας το αποδείξουμε..

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΝ;
    Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθώ πολλά σάϊτς να υποστηρίζουν τον Πήτερ Πάν.
    Διαβάζω τα θέματά τους και παραξενεύομαι. Μόνο βρισιές , κατηγορίες, άθλια σκευάσματα και προπαγάνδα εναντίον ΟΛΩΝ των πολιτικών παρατάξεων, υπάρχει. Το είδα πολλές φορές μέχρι που πείστηκα ότι δεν κάνω λάθος και μεταφέρω και σε σας την απορία μου.
    Όλοι ξέρουμε , λίγο πολύ, ότι ο Πάνος είναι μια ..δωρεά, ή μία αντιδωρεά κομματική του Μητσοτακέϊκου. Παρουσιάστηκε σαν κομήτης ερχόμενος από τις Γαλλικές σπουδές του. Σπούδασε στη Γαλλία και κατάφερε(;) να γίνει και ενεργό μέλος του ‘’ Φίλο ΣΑΡΚΟΖΙΚΟΥ’’ σωματείου ‘’ ΕΛΛΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ ..συμμαχία;’’
    Έτσι σήμερα, αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ‘’κρόκο φιλίας’’ με το περιβάλλον του Σαρκοζί και τους ανθρώπους του. Εκείνο που δεν έχω καταλάβει, πιστεύω και άλλοι πολλοί, είναι : σε πιο χώρο ιδεολογικοπολιτικά ανήκει ο Πάνος; Ποια είναι η θεωρία του, το πιστεύω του , το πρόγραμμά του; Εγώ ομολογώ, ότι δεν έχω καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ! Τι θέλουμε: μέσα στην Ευρώπη ή , έξω από την Ευρώπη και το ευρώ; Να αλλάξει η δομή της φορολογικής και φοροδοτικής υποδομής στην Ελλάδα ή όχι; Να πληρώσουν όλοι όσοι πρέπει ή όχι να συνεχίσουμε την παλιά ιστορία.
    Ποιες είναι οι απόψεις του για την τρομοκρατία; Έπιασε κάποιον ώστε να ‘’δικαιολογήσει’’ τον μισθό του επί 20 χρόνια;
    Καταρχήν ο κ. Καμμένος είναι άνθρωπος αυτό που λέμε "συστημικός ".
    19 χρόνια βουλευτής!!!! δεν άλλαξε και πολλά από τις θέσεις που υπηρέτησε αν και ενδεχομένως είχε καλές προθέσεις! Βέβαια τον πληρώσαμε λίγο πάρα πάνω αλλά μερικές φορές ..το άξιζε.
    Απέτυχε στην προσπάθειά του να..συλλάβει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη και έκτοτε παραμιλά μόνος αλλά και με ..παρέα.
    Οργώνει τη θάλασσα και ψαροτουφεκίζει τα κύματα , νομίζοντας ότι κάπου εκεί πιθανόν να ‘’κρύβεται’’ η γοργόνα, η δίδυμη αδελφή της 17ης του Νοέμβρη.
    Σπούδασε στην Γαλλία και την Ελβετία(!).
    Έχει τιμηθεί: (...) και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας
    από τον πρόεδρο της Γαλλίας,
    Νικολά Σαρκοζί.(Για ποιο λόγο άραγε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Πουλημένες, ολυμπιακών διαστάσεων πόρνες του διαδικτύου, επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ιδιοτέλεια , την υποτέλεια ,τη δύναμη του χρήματος και της βρωμιάς που κρύβεται κάτω από ύπουλο και ειδεχθές προσωπείο τους.
    Σπαταλά ο ..μπούλης το χρήμα του μπαμπά και την αναντρία που του ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ και υπόσχεται ‘’αγίους’’ αν(;) !!! κατάφερνε να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί πάνω από τους καταρράκτες της προσωπικής του μανίας καταδιώξεως και αθλιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΟΙ...!

    Πόσο κακό σε αυτό το τόπο έχουν κάνει οι διαχρονικοί "εθνικόφρονες" προδότες;
    Πόσο κακό έχει κάνει ο κοτζαμπάσης, ο Μαυροκορδάτος, ο Κολέτης , ο λιποτάκτης της Μικράς Ασίας, ο γερμανοτσολιάς , ο απριλιανός προδότης , ο Χρυσαλήτης ρουφιάνος , ο χωροφύλαξ , και ο "παππούλης " της εκκλησίας του ..καθαρόαιμου και γαλαζοαίματος χωριού; Ο κακομαθημένος κληρονόμος-προικοθήρας, που σαν λιποτάκτης της εργασίας, επιβεβαιώνει το λαό μας που λέει : "Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γ...μαγε τα παιδιά του". H; ..ανεμομαζώματα διαδικτυοσκορπίσματα…
    Λένε οι «ΟΒΡΑΙΟΙ»: Το έφτιαξε ή το κληρονόμησε; Αν το κληρονόμησε θα μας το..δώσει !
    ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΟΙ...!
    Γύρω του οι βδέλλες των ΜΜΕ και του διαδικτύου των ολυμπιακών διαστάσεων βοθροσυλλεκτών , πίνουν λίγο από το βρόμικο αίμα που αχόρταγα έχει ρουφήξει ο χοντροβούβαλος της ανοησίας, της φαντασίας, του ρομάντζου , της Βεντέτας, του..ΓΚΑΟΥΡ ΤΑΡΖΑΝ της πολιτικής μαλακίας ! Όλοι μαζί κάθε βράδυ ..προγραμματίζουν το ταξίδι της άτακτης φυγής, μόλις πάψει η ακατέργαστη ηλιθιότητα να έχει βουλευτική ασυλία. Σκεφτείτε την χαρά του ..άμοιρου πατέρα να κερνάει στο..καφενείο για το γιο που έκανε. Κι όμως από μικρός έδειχνε πόσο μεγάλος πολιτικός κόπανος θα γινόταν. Μέχρι που τον πήρε είδηση ο άνθρωπος(;) με τα τρία ..ονόματα και τους ΑΡΜΕΞΕ!!!
    Πόσο κακό έχουν κάνει όλοι εκείνοι οι τυχοδιώκτες, ήθελαν να "ορίζουν" τις μοίρες μας , τις τύχες μας και τις ..τσέπες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου