Στουρνάρας: "Δεν προλαβαίνω να βλέπω επενδυτές!" Μάλλον κοιμάται πολύ και βλέπει όνειρα.


“Δεν προλαβαίνω να βλέπω ξένους επενδυτές. Έχουν αρχίσει να έρχονται- όχι πια μόνο από την Ανατολή- Κινέζοι, Ρώσοι και από τη Δύση” είπε ο Γιάννης Στουρνάρας νωρίτερα σε εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τη Ναυτιλία.

Που είναι όλοι αυτοί κύριε Στουρνάρα; Τι περιμένουν; Μήπως να πέσουν ακόμα οι τιμές και οι απαιτήσεις της κυβέρνησης; Μέχρι στιγμής έχουμε δει δυο αποκρατικοποιήσεις, το Κεντρο Τύπου που το πήρε ο Λάτσης, την έκταση στην Κέρκυρα (που ορθώς την ακύρωσαν αφού υπήρχε και μια φήμη για το ποιος ήταν πίσω από τον επενδυτή) και τώρα ο ΟΠΑΠ στον Μελισσανίδη.
“Σημειώνω μόνο ότι έχει διανυθεί πάνω από τα 2/3 του απαιτούμενου δρόμου για τη δημοσιονομική σταθερότητα και πάνω από τα 3/4 του απαιτούμενου δρόμου για την πλήρη αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας. .........Μένει ακόμη ένα μικρό κομμάτι να διανύσουμε. Αυτό αναγνωρίζεται σήμερα από όλους. Είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.”

olympia.gr

Σχόλια

  1. κοιμαται ορθιος και πληρωνει ξενοδοχειο-ερχεται η ωρα τους δεν ειναι μονος παρεα μεγαλη ειναι μεγαλο φαγοποτι -εφιαλτης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώτος πίθηκος που έγινε άνθρωπος διέπραξε έγκλημα εναντίον του είδους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου