Τσίπρας από την Πορτογαλία: «Υπόσχομαι ότι του χρόνου η Ελλάδα θα έχει απαλλαγεί από την τρόικα. Ο λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην εξουσία.» !!!

«Τον επόμενο χρόνο η Ελλάδα θα έχει απαλλαγεί από την τρόικα. Ο λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην εξουσία. Αυτή είναι μια υπόσχεση» είπε, από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται, ο Αλέξης Τσίπρας,ζητώντας ενότητα ενάντια στην «οικονομική δικτατορία της εποχής μας» και «στην επιμονή της Ανγκελα Μέρκελ στο διαίρει και βασίλευε».
«Ενωμένοι θα βάλουμε ένα τέλος στην συντηρητική, νεοφιλελεύθερη Νέα Τάξη της οικονομικής εξαθλίωσης, της καταστροφής και της φτώχειας που μας επιβάλλεται στο όνομα της σωτηρίας των χωρών μας. Ενωμένοι θα πολεμήσουμε την λιτότητα και έτσι θα νικήσουμε», είπε ο κ. Τσίπρας. Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου, με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων, συμμετείχε στην πορεία και πραγματοποίησε ομιλία σε δημόσια εκδήλωση οργανωμένη από το Βloco de esquerda.
«Απόψε υποσχόμαστε ότι ενωμένοι θα παλέψουμε τη «δικτατορία της εποχής μας», η οποία δεν είναι εθνική – δεν είναι μια Ditadura Nacional – δεν είναι πολιτική, αλλά είναι ευρωπαϊκή και οικονομική και επιβάλλεται από τις πανίσχυρες αγορές», τόνισε.............

ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. «Οταν ο ευρωπαϊκός Νότος είναι ενωμένος, είναι πιο δυνατός από την κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της» πρόσθεσε.
via tanea.gr

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ; ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ;
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ..παιδί μου;
    Μήπως αντελήφθης πόσοι ανείσπρακτοι φόροι και νόμιμες υποχρεώσεις των Ελλήνων κατέστησαν στα χέρια των οπαδών του ‘’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’, φονικά σπαθιά !!! σε βάρος της οικονομίας, της ανεργίας, της οικογενειακής γαλήνης και των ονείρων εκατομμυρίων Ελλήνων. Αυτών που σήμερα τους υπόσχεσαι να τους κάνεις νοικοκύρηδες άμα σε ψηφίσουν;
    Μα ΗΤΑΝ νοικοκύρηδες κύριε Τσίπρα και τους έκανες μπατίρηδες !
    Κατηγορείς τον συνέταιρο σου κ. Σαμαρά και προκαλείς το κοινό αίσθημα; Το ποιος έχει την πιο μεγάλη ευθύνη της αποτελμάτωσης της οικονομίας και της καταστροφής της πατρίδας μας, κύριε Τσίπρα είναι θέμα και ζήτημα, που θα μπορούσε να λυθεί σε ένα ανοικτό ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με την παρουσία κοινού όχι ’’επιλεγμένου’’….!
    Πάντως, και οι δύο θέλετε κρέμασμα με αντίβαρο τον βαγγελάκη, ενώ ακριβώς δίπλα ο λαός θα ‘’σούβλιζε’’ τους δύο λυχνοστάτες της ακροδεξιάς, Καμμένο και .. ΝικολοΚαημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης ,(αντάρτης του βουνού και ,,εκπρόσωπος τύπου του Μητσοτάκη) όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Οι τελευταίες δε αφύσικες και παρά φύσει πολιτικές συνουσιακές συνευρέσεις ακροδεξιών και ακροαριστερών, του Πάνου και του Άλεξης, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ‘’ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    ‘’ Απ΄το πρωί με στη βροχή και μέσα στο λιοπύρι’’ για να μας σώσουν θέλησαν οι καλογήροι ….!
    Μεγάλωσαν χωρίς..όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων σους΄΄.
    Σήμερα , ξεπουλάνε τους… μπακαλιάρους που πούλαγαν, και πουλάνε πολιτικά.. ‘’μπρόκολα’’!
    Τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας.
    Λέτε να δούμε τον πρώτο πολιτικο -ομοφυλοφιλικό δεσμό και συνοικέσιο;
    Ρε ! δε πάτε να … Πακιστανιστείτε λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ- ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ- ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ- ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ-ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ -------ΒΕΒΑΙΟΣ-ΒΕΒΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου