Κεδίκογλου: Ούτε ο Σαμαράς ήξερε το περιεχόμενο της διάταξης για τους συμβασιούχους..Προσπαθούν να τον καλύψουν....



Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε το περιεχόμενο της διάταξης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αν. Μανιτάκη για τους συμβασιούχους, είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο κ. Ρουπακιώτης είπε απλώς ότι του διαβιβάστηκε από τη Γραμματεία της Κυβέρνησης. Και το Μαξίμου θα ελάμβανε γνώση στην τελική φάση, μετά τη συμφωνία, όταν θα έπρεπε να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο. 
Το πρωθυπουργικό γραφείο, ο πρωθυπουργός και οι δύο αρχηγοί -για να είμαστε ακριβέστεροι- είχαν συμφωνήσει ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το φαινόμενο των επ’ αόριστον προσωρινών μέτρων αυτής της “φάμπρικας”, αν θέλετε, η οποία είχε δημιουργηθεί και η οποία προκαλεί προφανείς δυσλειτουργίες. Είχαν συμφωνήσει ότι αυτό το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η διατύπωση, φυσικά και δεν είχε περάσει ακόμα από το Μαξίμου», είπε ο κ. Κεδίκογλου.
Συμφώνησε ότι........... έπρεπε να είχε υπάρξει συνεννόηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, αφού το θέμα αφορούσε την αλλαγή του Κώδικα Δικονομίας.
Τόνισε ακόμη μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84» ότι δεν θα επανέλθει η ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας για περικοπές των νέων συντάξεων στον ΟΑΕΕ κατά 35%, σε αντίθεση με τη ρύθμιση για τις προσωρινές διαταγές η οποία θα επανέλθει.
Πηγή:newsit.gr

Σχόλια

  1. Δε ντρέπονται,δεν έχουν τσίπα,τάχα μου τάχα μου δεν ξέρουν.δεν ήξεραν,δεν το είχαν προσέξει και τρίχες κατσαρές!Είναι στυγνοί ψεύτες και απατεώνες,που κάνουν ό,τι τους υποδείξουν οι ξένοι πάτρωνες τους.Ζούμε τις χειρότερες και πιο σκοτεινές μέρες της Ελλάδας,βαραίνει πάνω από τα κεφάλια μας η σκλαβιά και η κατοχή,και το χειρότερο όλα μοιάζουν σαν άνοιξη,εκείνη που επαγγελόταν ο Αντώνης αλλά ήταν μούφα.Αποδυναμώνουν τώρα και εσωτερικά την Ελλάδα και αν το διαβάσατε ή παρακολουθείτε τις εξελίξεις οι Τούρκοι με προτροπή των ξένων πρακτόρων και δυνάμεων κατευθύνουν στρατιωτικές δυνάμεις προς Ελλάδα τάχα ότι το Κουρδικό βρίσκει τη λύση του!!!Μπλόφα είναι,και καλό θα είναι να παρακολουθούν οι ηγήτορες τα τεκταινόμενα και να πάψουν να σπάνε την εσωτερική συνοχή της χώρας με αυτά που κάνουν διαλύοντας το εσωτερικό μέτωπο που θα πρέπει να είναι αρραγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου