Zήτω ο. . . Χίτλερ

Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΤΟ= CΙΑ= ΠΡΟΔΟΣΙΑ=ΧΟΥΝΤΑ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ !!!
    =========================
    ΣΤΙΣ 20 Ιουλίου 1974,ο εθνικός προδότης, ο νέος ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ο σχιζοφρενής Γεώργιος Παπαδόπουλος και η ..Μεσσαλίνα ( ;), "ΚΑΛΟΥΝ" τους Τούρκους και τους παραδίδουν την ΚΥΠΡΟ !
    Η προδοτική αμερικανοκίνητη χούντα της Ελλάδας, εκτέλεσε το σχέδιο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ. Το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.
    Το καθεστώς του εγκάθετου Ιωαννίδη είχε συμφωνήσει από τις αρχές του 1974 για το πραξικόπημα για την ανατροπή του Μακαρίου. Εκείνο, το οποίο στις κρυπτογραφημένες συνομιλίες αναφερόταν με την κωδική ονομασία «Κόκα Κόλα»!

    Η τελική απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη που έγινε, με πρωτοβουλία “της παρθένας”, του Δ. Ιωαννίδη, στο σπίτι του σταλμένου από τις ΗΠΑ «πρωθυπουργού» Ανδρουτσόπουλου και με τη συμμετοχή του «Προέδρου Δημοκρατίας» του καθεστώτος Φ. Γκιζίκη, καθώς και του αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Μπονάνου.

    Οι Αμερικανοί αποκοίμιζαν τη χούντα διαβεβαιώνοντας ότι “οι Τούρκοι δεν επρόκειτο να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, για να εισβάλουν …«Το Νοέμβριο του 1973, ένα αντιπραξικόπημα στον εσωτερικό κύκλο των πραξικοπηματιών, ανατρέπει τον Παπαδόπουλο.

    Αντικαταστάτης του ο συνταγματάρχης Δημήτριος Ιωαννίδης, διοικητής της ΕΣΑ, βασανιστής, απόφοιτος αμερικανικής εκπαίδευσης σε αντιανατρεπτικές – αντιυπονομευτικές τεχνικές, και έμπιστος της CIA.

    Ο Ιωαννίδης αναθέτει την πρωθυπουργία στον Ελληνο-Αμερικανό Αδαμάντιο Ανδρουτσόπουλο, που κατέπλευσε στην Ελλάδα μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ως επίσημος υπάλληλος της CIA, κάτι που ο ίδιος ουδέποτε απέκρυψε, πολλές φορές μάλιστα κομπορυμονευόταν γιαυτό.

    Οκτώ μήνες αργότερα, το καθεστώς Ιωαννίδη ανατρέπει την κυβέρνηση της Κύπρου. Η Τουρκία εισβάλει στην Κύπρο, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ του τρελού προδότη, έχει γυρίσει στην Ελλάδα, και τα απόνερα προδοσίας, της εισβολής και κατοχής εξαναγκάζουν τους στρατιωτικούς να παραχωρήσουν την εξουσία πάλι στους πολιτικούς. Ο χουντικός εφιάλτης τερματιζόταν…

    Μεγάλο μέρος της πραγματικής ιστορίας και της αμερικανικής ανάμειξης στο πραξικόπημα του 1967 και τα επακόλουθα (τουρκική εισβολή στην Κύπρο) ίσως δεν αποκαλυφθούν ποτέ. Μια και η δίκη των πρωτεργατών της Κυπριακής τραγωδίας δεν θα γίνει…».[(Απόσπασμα από το βιβλίο KILLING HOPE του William Blum 1995.-Κεφάλαιο Ελλάδα 1964-1974. (σελίδα 221)].
    ΚΡΙΜΑ ! γιατί τότε οι εθνάρχες πιθανόν να γίνονταν..καμπινεδάρχες ! Όμως αυτή είναι η Χουντοφασιστοδεξιά.
    Κρύβει σαν τη γάτα το ΣΚΑΤΟ της στην άμμο παραμορφώνοντας την ιστορία.

    Σήμερα οι φονιάδες του Ελληνισμού ζητάνε και…ψήφο !

    Αυτοί είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ.

    Παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους και…μιλάνε;

    Ξεπούλησαν την Ελλάδα και προκαλούν !

    Κατέκλεψαν και διέλυσαν την Εθνική οικονομία και"καμαρώνουν"...!

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΗΜΑ !

    Ελλάς Ελλήνων ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου