NIGEL FARAGE: “ΒΓΆΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΑΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΏΝΗ, ΌΣΟ ΑΚΌΜΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ”…. (VIDEO)


Στο συμπέρασμά του καταλήγει: “Μην επενδύετε στην Ευρωζώνη. Θα πρέπει να είναι κανείς τρελός για να κάνει κάτι τέτοιο, αφού αυτή τη στιγμή διοικείται από ανθρώπους που δε σέβονται τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, ούτε καν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες βασίστηκε ο δυτικός πολιτισμός” !!! 
Το παρακάτω video είναι η παρέμβαση του Nigel Farage σχετικά με την απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων, στις τράπεζες στην Κύπρο.
Αυτό που πρέπει να μείνει, είναι η προτροπή του προς τους πάντες....
Do not invest in the Euro-Zone! You have to be mad to do so...

Σχόλια

  1. Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ σήμερα νοικιάζει φθηνά και ανεύθυνα,
    τους ευκαιριακούς καραγκιόζηδες του διαδικτύου. ΄Οψιμοι ‘’πατριώτες", πουλημένοι γραφιάδες, αποτυχημένοι εθνοσωτήρες, έμμισθοι πράκτορες , εντός και εκτός, ανεύθυνοι παραμυθάδες, επίσημοι συμπαντοψάχτες , μάγοι, άσπροι ζουλού κατ επιλογή και κατ΄επάγγελμα , ψευτοδημοκράτες , φασίστες, χρυσαλήτες, χθεσινοί έμποροι άσπρης σκόνης και λευκής σάρκας, είναι πρόθυμοι να κρεμάσουν και τη..μάνα τους !
    Οι νταβατζήδες του Καραμανλή πλαισίωσαν την νέα ‘’εξουσία τους ‘’ και μέσω των ΜΙΝΤΙΑ που ελέγχουν και συμβούλων τους εντέλλονται .. την συνέχεια της διαπλοκής και την υπακοή των διαπλεκομένων .
    Σύμβουλοι του ..κάθε Αντώνη μέσω των «υπηρετών τους» ! είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να γράψουν και να κάνουν τα πάντα.
    Μοναδικός τους εχθρός η Δημοκρατία και ο Γ. Παπανδρέου. Γνωρίζουν τι τους περιμένει αν κρίνουν και από τα μέτρα που ψηφίστηκαν, αν κρίνουν από όσα «τράβηξαν» και όσο υπέστησαν.
    Βέβαια τρέμουν στην ιδέα ,αφού οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ την κάθαρση που εγκαινίασε ο Γ. Παπανδρέου. Δεν έχει σημασία που τον έδιωξαν γιατί ήταν σοσιαλιστής, σημασία έχει ότι ΞΕΡΟΥΝ ότι είχε δίκιο για τη διαπλοκή και του νταβατζήδες της Ελλάδας.

    Όλοι σιγά –σιγά αναγνωρίζουν και ομολογούν το δίκιο του αγώνα του. ΜΟΝΟ οι..κόκκινοι δικαστές και οι εφιάλτες της δημοκρατίας αντιστέκονται ακόμη, σαν τα φίδια που τα πατάς στο κεφάλι !
    Και πράγματι.
    ΤΑ ΦΙΔΙΑ, φονιάδες της δημοκρατίας θέλουν πάτημα στο κεφάλι !
    Η ώρα τους έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου