Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην Προανακριτική


Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην ΠροανακριτικήΟ πρόεδρος της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα και βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Επιτροπή, στην περίπτωση που ο τελευταίος αρνηθεί να πάει και να στείλει υπόμνημα.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να κληθεί μετά την εξέταση Μπίκα προκειμένου να καταθέσει μετά και τις νέες αποκαλύψεις με τα email που ήρθαν στη δημοσιότητα και έδειξαν πως ο τότε επικεφαλής της ΕΥΠ όχι μόνον έχει συνεχιζόμενη εμπλοκή με τις διαδικασίες διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και ενημέρωνε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Την ίδια ώρα ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν είχε αναφέρει στην προηγούμενη κατάθεσή του την επικοινωνία μέσω email υποστήριξε πως τα κρατούσε για την υπερασπιστική του γραμμή.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Οι τελευταίες δε αφύσικες πολιτικές και παρά φύσει συνουσιακές συνευρέσεις, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον άνθρωπο ‘όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ‘’ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    ‘’ Απ΄το πρωί με στη βροχή και μέσα στο λιοπύρι’’ για να μας σώσουν θέλησαν οι καλογήροι ….!
    Τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας.
    Λέτε να δούμε τον πρώτο πολιτικο -ομοφυλοφιλικό δεσμό και συνοικέσιο;
    Ρε ! δε πάτε να… λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ημέρα των ηρώων και των πολλαπλών αγωνιστών της μιας ..ντουφεκιάς
    Μην κοιτάς τι κάνει η πατρίδα για σένα ... Κοίταξε τί μπορείς ΕΣΥ να κάνεις για αυτή...
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Σήμερα, στη χώρα των ηρώων και των πολλαπλών αγωνιστών της μιας ..ντουφεκιάς, ο καθένας επιλέγει, ανάλογα με τις ανάγκες της πατρίδας μας, να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο πολλά από αυτά που χρειάζεται η Ελλάδα των αιώνων για να συνεχίσει να υπάρχει. Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι η διχόνοια και οι εμφύλιες διαμάχες είναι ΤΟ ΔΩΡΟ !!! στους εχθρούς της πατρίδας μας.
    Ας αγαπάμε όλοι την Ελλάδα και τα αδέλφια μας. Κι ας μάθουμε επί τέλους ποιοι είναι οι εχθροί μας.
    Η διαχρονική μας παρουσία έχει αποδείξει , πως όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί όταν οι εχθροί ‘’κτυπούν’’ την πόρτα μας.
    Πριν το 2010 ο εχθρός μας ήταν η φοροδιαφυγή…μας !!!
    Σήμερα είναι το μαύρο χρήμα μας….!!!

    Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
    υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.:
    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:

    • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
    • Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

    • Η δυνατότητα μη παραγραφής και τιμωρίας των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
    Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.
    ΥΓ.
    Παραιτήθηκε για την σωτηρία της Ελλάδας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου