ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..? ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ...


Το λέμε επανειλημμένως όχι για να τρομοκρατήσουμε αλλά για να αφυπνίσουμε.
Το επαναλαμβάνουμε εδώ και καιρό, σε σημείο που κάποιοι μας θεώρησαν τρομολάγνους.

Μέσα σε λίγο διάστημα τα γεγονότα ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν.

Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. Άρπαξαν τα πάντα. Πρωτοφανές, αλλά έγινε το μοντέλο όπως είπε και ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικεφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ ότι θα πάρουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.
Όσο και αν οι Στουρνάρας-Χατζηδάκης διαβεβαιώνουν ότι οι ελληνικές καταθέσεις δεν κινδυνεύουν, σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι είναι δηλώσεις για να κοιμίζουν τον κοσμάκη.

 Όπως έκανε ο Βενιζέλος, όταν έλεγε ότι "οι αποταμιεύσεις των ομολογιούχων δεν κινδυνεύουν" ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γιούνκερ για την ληστεία των ομολογιούχων του Δημοσίου", τον ίδιο ακριβώς σκοπό υπηρετούν οι καθησυχαστικές δηλώσεις των υπουργών ότι -δήθεν- δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του κόσμου.
 Ο δε Σαμαράς, γνωρίζει τι θα γίνει αλλά λέει ότι δεν πρόκειται να παρθούν άλλα μέτρα γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο!!!
Δανειστές και ντόπιοι δωσίλογοι έχουν καταλάβει ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και τον ταϊζουν συνεχώς ...πίτουρα. Ο κοσμάκης πείθεται και πέφτει στην παγίδα. Όπως παλαιότερα με το Χρηματιστήριο, όταν ο Σημίτης και ο Παπαντωνίου ωθούσαν τον λαό να ποντάρει στο Χρηματιστήριο, γιατί -λέγανε- ήταν ο καθρέφτης της οικονομίας η οποία πήγαινε...σφαίρα! Ο κόσμος πείσθηκε, έπαιξε και καταστράφηκε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και μέσα στους επόμενους μήνες, με τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.


Ιδού τι προειδοποιούσαμε:................
 ΣΗΚΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ...

ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!
Αύριο, θα αποκαλύψουμε πώς και γιατί θα εφαρμόσουν το ίδιο μοντέλο κλοπής της Κύπρου και στην Ελλάδα. 'Ηδη, όσοι διάβαζαν προηγούμενες αποκαλύψεις μας θα πρόσεξαν ότι αυτό θα γίνει διότι φόρτωσαν όλο το χρέος των ελληνικών Τραπεζών στον πολύπαθο φορολογούμενο! Τα φέσια από τα εκατοντάδες δις ευρώ δάνεια που εξασφάλισαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις μαζί με τον Προβόπουλο για τις Τράπεζες, τα έριξαν στις πλάτες του κόσμου!
Για να μην σας τα πούμε όλα σήμερα, αναφέρουμε μόνο τη δήλωση του οικονομολόγου κ. Θεοδωρίδη για το τι παίζεται από τις κυβερνήσεις σε βάρος του κοσμάκη!
Θεοδωρίδης: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: "Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως". Αυτό μας λέει απλά: "Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός"! Την ώρα που δίνουν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους λένε αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!

--------------------------------------------------------------------------

ΝΕΑ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΕΕ: ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Αφού πρώτα ...έσφαξαν ολόκληρη την Κύπρο, τώρα το μοντέλο θα το εφαρμόσουν και σε άλλους! Με πρώτη την Ελλάδα!
Οι βρωμογερμανοί θα αναγκάσουν τους Έλληνες να κάνουν ό,τι και οι πρόγονοί μας: να κρύβουν τα λεφτά τους βαθιά στη γή!

Οι εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας μαζί με τους νεοναζιστές Μέρκελ-Σόϊμπλε, αφού κατακρεούργησαν τις καταθέσεις ατις τράπεζες της Κύπρου, τώρα αποφασίζουν ότι οι καταθέτες θα συμμετέχουν στα χρέη των Τραπεζών. Ό,τι ακριβώς έχουν ξεκινήσει να κάνουν στην Ελλάδα οι δοσίλογες κυβερνήσεις οι οποίες μαζί με τον Προβόπουλο, φρόντισαν να χρεώσουν τα δάνεια των Τραπεζών στους πολίτες. Αυτό κάνουν τώρα και στην ΕΕ!
Παίρνεις ένα δάνειο από την Τράπεζα; Το δάνειο το χρωστάς εσύ και θα το πληρώσεις με όλους του τόκους και τα πανωτόκια στην Τράπεζα. Χρωστάει η Τράπεζα που πήρε ένα κάρο δάνεια; Τα χρέη της Τράπεζας θα τα πληρώσεις πάλι εσύ! Είδες τι ωραία λογική; Ούτε ο καραγκιόζης το είχε σκεφτεί.
Τραπεζίτες και πολιτικοί, γκάνγκστερς όλοι, όπως είπε και ο Τσίπρας, βλέπουν ότι στο μέλλον τα κράτη θα μεταθέτουν τα χρέη των Τραπεζών στους μετόχους και στους πελάτες τους!!!
Με άλλα λόγια, οι καταθέτες παύουν να αντιμετωπίζονται ως ασφαλισμένοι αποταμιευτές, αλλά αναγνωρίζονται ως επενδυτές που αναλαμβάνουν ρίσκο και φέρουν ακέραια την ευθύνη των επιλογών τους.
Απλά πράγματα!!!!

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΤΡΑΠΕΖΕΣ!Οι βρωμογερμανοί θα αναγκάσουν τους Έλληνες να κάνουν ό,τι και οι πρόγονοί μας: να κρύβουν τα λεφτά τους βαθιά στη γή!


ΠΗΓΗ:http://indobserver.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
    ===========================================
    Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι προικοθήρες της υποσχεσιολογίας και παραπολιτικής ατιμίας.
    Ο διεθνής φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους..
    *Οι πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
    Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.
    *Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα μόνο και μόνο να κερδίσουν «εύνοια» και χρήμα οι Ιούδες του σκοτεινού περιθωρίου.
    *Αδίστακτοι πουλημένοι χαφιέδες και απόγονοι του ΜΑΥΡΟΥ εμφυλιακού αίματος των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, των χαφιέδων, των φονιάδων, των εφιαλτών, νύχτα μέρα οργιάζουν στην πρόστυχη προπαγάνδα και υπονόμευση των πάντων.
    *Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκ και τους ‘’αγορασμένους’’ χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους. Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους ! Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !
    *Ποτέ δεν προτείνουν λύση, ποτέ δεν έχουν γνώση του θέματος. Το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που θέλουν: ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για να ‘’κονομήσουν’’ !
    Οι μέν φασίστες και οι αγράμματοι συνοδοιπόροι τους αποβλέπουν στην ιδιοτέλεια, θέλουν να φάνε και αυτοί !
    Οι κομματάρχες της αριστεράς και οι ..αδέξιοι και άχρηστοι πτωματοφάγοι της δεξιάς να γίνουν ‘’κάτι τις’’!!!
    Θέλει και ο καημένος ..δόξα και υπογραφή.
    Ω Θεέ μου πόση αφασία και γελοιότητα ! Ο ..καημένος πρόεδρος κόμματος …..‘’εξουσίας’’.
    Και η Ελλάδα να..βουλιάξει !
    Και μας τελειώνουν και οι..υδατάνθρακες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο πολύ κάπως έτσι είναι, όπως τα λες, όμως στο σημείο που λες: "Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! " αν θες να μας βγάλεις και ήρωα τον αθλιο και εθνομειοδότη, ολετήρα της χώρας Τζέφρυ, έ τότε άι σιχτίρ ψυχάκια πειραγμένε, πασοκόσκυλο του κερατά!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου