ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ.
20130330-205632.jpg



Μία θλιβερή προσωπικότητα που αποπειράθηκε να καταστρέψει την ελπίδα ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Η σκοτεινή φιγούρα, υπηρέτησε πιστά τους σκοταδιστές που θέλουν να γυρίσουν την Ευρώπη σε έναν νέο μεσαίωνα. Από εκεί που την έβγαλε πριν τρεις αιώνες το άσβεστο, άδολο Ελληνικό Φως.
Ο δόλιος που μεθοδικά αμαύρωσε την έννοια Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου, μιλώντας για “διεφθαρμένους” την στιγμή που ο ίδιος είναι ο αρχιερέας της διαφθοράς.
Το έργο των δικαστών λοιπόν δεν αντανακλά μόνον την τιμωρία για την εθνοκτονία του
Ελλήνισμού, από την Κέρκυρα μέχρι την Κερύνεια. Δεν αναφέρεται στο δίκαιο αίσθημα του ΤΙΜΙΟΥ Έλληνα για εκδίκηση του συκοφάντη.
Οι δικαστές έχουν υποχρέωση σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης. Να ανάψουν πάλι τον Φάρο της Ελευθερίας και της δικαιοσύνης και να ρίξουν στα τάρταρα της ιστοριας των υπηρέτη της βαρβαρότητας. Τον εκπρόσωπο του ναζισμού που επιτίθεται στις ανυπεράσπιστες κοινωνίες με το χρήμα του Σόρος και το σπαθί του ισλαμοφασίστα.
Το έγκλημα του Γεωργίου Παπανδρέου δεν είναι “οικονομικό”. Είναι συνεχές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Από την προστασία των σφαγέων μωρών και εμπόρων οργάνων του Κοσσυφοπεδίου, μέχρι την μεθόδευση του μνημονίου.
Και αυτό το έγκλημα, αξίζει την εσχάτη των ποινών που μπορεί να αποδόσει μία δημοκρατική κοινωνία.
Την ισόβια κάθειρξη και την αιώνια απαξίωση. Όπως αυτή που φύλαξε το Ελληνικό Έθνος στον εφιάλτη, γράφοντας ακόμα και το όνομα του χωρίς κεφαλαίο.
Τον υβριστή που τολμούσε να μιλά για το “μαχαίρι στο κόκκαλο” στην χώρα που γέννησε την Ελευθερία “Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα Ιερά”.
Ένας μικρός άνθρωπος για ένα μεγάλο κακό. Νέμεσις.
(το πρωτοσέλιδο από την Κυριακάτικη Δημοκρατία)........................

20130330-211410.jpg

Σχόλια

  1. ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΙΣΧΡΑ SITE –ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    Φθάσαμε σχεδόν στον πάτο του φασιστικού ΒΟΘΡΟΥ.
    Επί τρία και πλέον χρόνια, η λαίλαπα του φασιστο-Ναζισμού μεθοδευμένα , προγραμματισμένα και φυσικά ΚΑΛΟ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ! άνοιξαν τα καπάκια των προσωπικών και επαγγελματικών τους …συνειδήσεων. Κτυπούν αλύπητα, οι ΝΑΖΙ την Δημοκρατία. Κτυπούν αδιάντροπα τους εθνικούς μας συνδέσμους, την εθνική μας συνοχή, τη γη των προγόνων μας, την ιστορία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    …Παρασύρουν(;) αδιάντροπα καραγκιόζηδες πολιτικούς αρχηγούς! που τα διαβάζουν και τα ‘επικαλούνται ως ..δημόσιους κατήγορους των αντιπάλων τους και ως μάρτυρες υπεράσπισης της προσωπικής πολιτικής τους ανυποληψίας.
    Και μας θεωρούν ηλίθιους να πιστέψουμε ότι η αποδεδειγμένη αναντρία τους μπορεί και καλυφθεί από τις ‘’πολιτικές τσατσάδες των καραγκιόζηδων, αυτών που πνευματικά διακινούν ..πυρότουβλα. Και είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι είναι..έξυπνοι.
    Και γελά ο κόσμος με τα χάλια τους και τους ..δείχνουν οι μάνες στα μωρά τους όταν..κλαίνε! και γελάνε όλοι μαζί.
    Και δυστυχώς τους ψηφίζουμε για να τους πληρώνουμε. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε ποιος μας φταίει;
    Κι έτσι θα πρέπει ο Πρόεδρος της βουλής, εκτός από τα ουισκάκια, να αποφασίσει να αναγερθεί στον προαύλιο χώρο, το άγαλμα του ηλίθιου βουτυροκεφτέ, που θα τρώει το μπακαλιάρο σκορδιαλιά και πάνω στο τραπέζι θα βρίσκονται πέντε γιαούρτια..άπαχα για τις μύγες ,δίπλα στο άγαλμα του προσωπικού του ..εξορκιστή ! ενώ στα πόδια του θα βρίσκονται το ψαροντούφεκο και τα πέδιλα της αργοαπασχόλησης του χαζοτρόφου!
    Ξευτιλισμένοι διαχειριστές ολυμπιακών πρωτείων, αποτυχημένοι της ζωής και της δημοσιογραφίας, συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του παρακράτους, φασίστες και ασφαλίτες, ως επί το πλείστον, συνεργάζονται με κομματικά φερέφωνα διαλογής ,και σαν άλλες «τσατσάδες» φροντίζουν για την καλύτερη υποδοχή των πελατών της προσωπικής ικανοποίησης και βολέμματος.
    Βρίζουν ! αμφισβητούν ! Υπονομεύουν ! διαστρεβλώνουν! Μηδενίζουν ! Ευτελίζουν τα πάντα ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ υπόσχονται τα πάντα, με μόνο εχέγγυο το αγνώστου συνήθως προελεύσεως οικονομικό και βρώμικο παρελθόν τους.
    Μπλόγκερς , σχολιαστές φαντασμένοι ή φαντασιόπληκτοι, άνθρωποι αδίσταχτοι , προϊόντα του συστήματος και εκτελεστές πολιτικών αντιπάλων και όχι μόνον, αποτελούν την μαγιά, τη βρωμιά, το εφαλτήριο της διαφθοράς και της Εθνικής μας ταπείνωσης και καταστροφής.
    Χωρίς ντροπή , και αίσθημα ευθύνης ,αποτελούν σήμερα την προμετωπίδα της εξειδικευμένης ευρωλαγνείας, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα, ανάβουν και κερί στον άγιο που αγνοούν και το ..όνομα του ακόμη ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει να μπουν στον ..κήπο της’’ Γεσθημανής’’ κι ας έχουν φιλήσει και του .. κουρή τον κώλο , που τόσο ..άδικα το είχαν προχαρακτηρίσει ως..βρόμικο ! όταν φιλούσαν άλλους πιο..καθαρούς !

    Αλίμονο στους πολιτικούς μας ..τράγους! που ευτελίζονται τόσο αδιάντροπα δηλώνοντας ότι ..άκουσαν ! η ..διάβασαν από τα μπλόγκς τις πολιτικές μαλακίες που «ταϊζουν» τους αφελείς ψηφοφόρους τους, που περιμένουν μάταια ένα προσωπικό..πολιτικό θαύμα για να «φτιαχτούν» και αυτοί !
    Εμπρός έλληνες σε περιμένουν οι χρυσοέλληνες ! και οι χρυσοβδέλλες!
    ΥΓ.
    Ο Αντωνάκης..βαθμολογεί και κρατά σημειώσεις !
    Και οι ..σκλάβες παρατηρούν και χειροκροτούν τα ..ξόανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που μου προκαλεί την μεγαλύτερη απέχθεια είναι ο εγκεφαλικά Καμμένος.

      Ο Καμμένος πάνω στην μανία του να γίνει αρχηγός κόμματος, και κατά πως φαντάζεται και πάρα..πάνω, οδήγησε το κομμάτι του Ελληνικού λαού, σε δρόμους που αν είχαν επιλεχθεί από τον Ελληνικό λαό, η κατάσταση στην Κύπρο, θα έμοιαζε με παράδεισος. Μιλούσε ο Καμμένος για δωσίλογους και προδότες και πρότεινε ως λύση τον Πούτιν. Που είναι ο Πούτιν ρε παιδιά; που είναι η Ρωσία;
      Ο τελευταίος πειρασμός , ήταν το έργο που πάντα άρεσε στον Πάνο. Πάντα τον συγκινεί το αέρινο, το εξωγήινο, το θεϊκό ανεβοκατέβασμα μέσω της προσωπικής του διαδικτυακής επαφής οδηγεί στην ανεύρεση μεγάλων ποσοτήτων υπερκόσμιων …υδατανθράκων.
      Μπορώ να δικαιολογήσω και να συγχωρέσω τον απλό πατριώτη, που λόγω έλλειψης οικονομικών γνώσεων, απειλούσε με φωτιά και τσεκούρια.
      Τον αρχηγό του όμως όχι!
      Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε. Η δικαιολογία ότι είναι απλά ηλίθιος δεν τον απαλλάσσει. Εκτός αυτού όμως, δεν φαίνεται να ζητά συγνώμη και να αποσύρεται αλλά αντιθέτως συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει την προσπάθεια να φέρει τον όλεθρο στην χώρα. Επιδιώκει να συνεταιριστεί ακόμα και με τους Σταλινικούς απλά και μόνο για να συνεχίσει να υπάρχει ως πολιτικός αρχηγός.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
      Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές.
      ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
      Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
      Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
      Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
      ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
      Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

      Διαγραφή
  2. [[Ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας]].
    =======================
    Το 2007 διορίστηκε υφυπουργός εμπορικής Ναυτιλίας ο Πάνος καημένος, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με υπουργό τον Γιώργο Βουλγαράκη την εποχή της "νόμιμης άρα και ηθικής" επανίδρυσης του κράτους.
    Ο Πάνος Καμμένος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια δηλώσεων του χρησιμοποιεί συναισθηματικά φορτισμένο λόγο με συνεχείς κατηγορίες σε πρόσωπα διάφορων πολιτικών του αντιπάλων, για τις οποίες κατηγορήθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Έχει επικριθεί δικαιολογημένα για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου "Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη", καθώς υποστήριξε ανοιχτά και με την ίδια θέρμη (του σήμερα) ότι το ΠΑΣΟΚ κρυβόταν πίσω από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές όταν η οργάνωση αυτή εξαρθρώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν την καταδίκη του Περιφερειάρχη Μακεδονίας.
    Ο Ψωμιάδης όμως αποδείχτηκε ένοχος καθώς διέγραφε τακτικώς και παρανόμως πρόστιμα μεγάλου χρηματικού ποσού για νοθεία και λαθρεμπόριο καυσίμων.
    Η ρητορική του Πάνου Καμμένου είναι ελκυστική και με μεγάλες δόσεις αλήθειας. Είναι σίγουρα μια χρήσιμη φωνή. Έχει όμως μια "δόση Πάγκαλου" και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε. Και ο Πάγκαλος λέει "σκληρές αλήθειες" που σε ένα άλλο ακροατήριο, διαφορετικό από αυτό του Καμμένου, ακούγονται (και είναι ενίοτε) σωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας. Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας. Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

      Διαγραφή
    2. Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας. Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

      Διαγραφή
  5. Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα.
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια!!!
    ===============================
    Το κύμα των διορισμών
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542
    Να δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
    [[Προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω στενού συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών]].
    Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε αποδεκτή την παραίτηση του συνεργάτη του.

    Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του υπουργού Εσωτερικών Πρoκόπη Παυλόπουλου, Θανάσης Χούπης, αναλάμβανε διαδικασίες για προσλήψεις στο Δημόσιο. Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο Θανάσης Χούπης αναλάμβανε επ αμοιβή και μέσω εταιρείας που είχε συστήσει, να διαμορφώνει τους όρους προκήρυξης, αλλά και την αξιολόγησης αιτήσεων, για προσλήψεις στο Δημόσιο.
    Συγκεκριμένα, στο στενό συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών ανέθεσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να διαμορφώσει τους όρους διαγωνισμού, καθώς και την αξιολόγηση των αιτήσεων για την πρόσληψη περίπου 600 ατόμων, έναντι αμοιβής 23.000 ευρώ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ
    ==============
    Ενδεικτικό είναι πως μόνο μέσα σε ένα έτος, το 2008 πραγματοποίησε 112.716 νέες προσλήψεις, ενώ και στο πρώτο εξάμηνο του 2009 πρόλαβε να εγκρίνει άλλες 65.061 θέσεις. Συγκριτικά μάλιστα με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2008, παρατηρήθηκε αύξηση 35,2% στον αριθμό των προσλήψεων.Η πρακτική αυτή της τότε κυβέρνησης είχε συναντήσει έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κατ' επανάληψη είχαν καταγγείλει τις προσλήψεις από το παράθυρο σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση είναι αδιόρθωτη και ανάλγητη. Το κράτος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι σπάταλο και πελατειακό. Υποσχέθηκαν περιστολή δαπανών λόγω της κακής κατάστασης στην οποία έφεραν την οικονομία της χώρας», σχολίαζε τότε ο Ντίνος Ρόβλιας , που είχε αναλάβει μέσω κοινοβουλευτικού ελέγχου την παρακολούθηση των προσλήψεων.
    «Αντί να περιστείλουν τις δαπάνες, σε σχέση με τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, τις αυξάνουν. Ρουσφετολογούν ακατάπαυστα με χρήματα του ελληνικού λαού», προσέθετε. Στα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή εξάλλου καθιερώθηκε η διαβόητη προφορική συνέντευξη στις προσλήψεις, προκαλώντας σάλο με τις ερωτήσεις που γίνονταν και την πριμοδότηση προς τα γαλάζια παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
      Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές.
      ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
      Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
      Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
      Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
      ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
      Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

      Διαγραφή
  6. Μπλόγκς: Η πηγή του χαφιεδισμού των ανθελλήνων
    Γράφει ο Ν Βράχος 31.3.13
    Είμαστε πληρωμένοι μπλόγκερς, σχολιαστές, ανθέλληνες. Γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς έλεγχο !
    Είμαστε μία ομάδα που μισούμε αφάνταστα την Δημοκρατία και την οικογένεια Παπανδρέου.
    Ανήκουμε στη γενιά των χαφιέδων -εθνικοφρόνων, στη γενιά των «μυστικών».
    Ανήκουμε στη γενιά των νοικιασμένων χαφιέδων που διψούν για χρήμα καιγια δόξα!
    Αφήσαμε τη ..«προσφορά» μας στα ΜΜΕ και "αράξαμε" στη μπλοκόσφαιρα. Όπως ξέρετε τόσα χρόνια είμαστε μοναδικοί και ασυναγώνιστοι στην συκοφαντία, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην διαστρέβλωση της αλήθειας, στα συμβόλαια πολιτικού θανάτου. Τόσα χρόνια στο χαφιέδικο κουρμπέτι γίναμε ξεφτέρια.

    Η αμοιβή μας, είναι διπλή. Πρώτα απολαμβάνουμε ότι πρόστυχο και βρόμικο γράφουμε εναντίον των Παπανδρέου και της δημοκρατίας. Έτσι προσαρμόσαμε την κατάσταση, ώστε οι αμοιβές μας να παραμένουν λογικές και φυσικά χωρίς...απόδειξη.

    Η δυσφήμηση είναι η ειδικότητά μας. Η ψευδολογία είναι ο πρωινός ..καφές μας.
    Τόσα χρόνια έχουμε «κάψει» κόσμο και κοσμάκι με τις αναφορές περί ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ και κουμμουνιστοσυμπάθειας.
    Όπως και στο παρελθόν ακολουθούμε κανόνες εχεμύθειας που τους τηρούμε μέχρι να βρούμε καλλίτερο ..αγοραστή!

    Δεν πιστεύουμε σε ..Πατρίδες , ιδέες, οράματα. Για μας θεός είναι ΜΟΝΟ το χρήμα , και κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ γι αυτό.

    Εμείς , πληρωθήκαμε και πληρωνόμαστε ικανοποιητικά από τους «πατριώτες» που θέλουν να φύγουν οι Παπανδρέου και το αποτέλεσμα της εργασίας μας φάνηκε με την ΛΑΣΠΗ που ρίξαμε και επιτύχαμε την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου.

    Δεν είναι μόνο το χρήμα που κερδίζουμε ,αλλά και η σχέση που δημιουργούμε με την εξουσία. Σαν δημοσιογράφοι είμαστε ‘’ψόφια πτώματα’’ αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μας έδινε σημασία. Σαν χαφιέδες σήμερα ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΜΕ!!!

    Μας χρειάζονται και μας φοβούνται αφού ξέρουμε τι καθάρματα είναι.

    Γράψαμε τόσα εναντίον του Παπανδρέου που δεν περιγράφονται.
    =================
    Τον.. ‘’πληρώσαμε’’ γιατί ήταν από τους λίγους που όχι μόνο, δεν μας επέτρεψε ούτε να τον δούμε, αλλά για λίγο να μας στείλει και στον Εισαγγελέα.

    Σήμερα έχουμε μετανιώσει γιατί τελικά, ήταν ο μόνος που δεν είπε ψέματα στους Έλληνες. Δυστυχώς όμως εμείς οι Έλληνες ‘’δανείζουμε ΔΕΝ ψηφίζουμε’’.

    Ή ψηφίζουμε..χαρτί, εικόνα ,αέρα! Γι αυτό και εμείς έχουμε ΠΑΝΤΑ… δουλειά…

    Αυτά τα θέματα απασχολούν τη δική μας ομάδα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ξεθεμελιώνουν σύρριζα τους αντιπάλους των "αφεντικών τους".
    Είμαστε πολύ καλοί στη δουλειά μας και..αδέσμευτοι σε όσους δεν μας..εκτιμούν!

    ΥΓ.
    Έχουμε την δυνατότητα και την τεχνική- αδιαντροπιά, ένα...βόλο να το "παρουσιάσουμε" σαν ατμολέβητα πλοίου!

    Η ασυδοσία, ο φόβος και φυσικά το ΕΥΡΩ ! παραμερίζει όλα τα..εμπόδια-καταγγελίες και εξασφαλίζουν στον πελάτη μας το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

    Μια καλημέρα ενός πολιτικού …μας "αντιπάλου", γίνεται...βιβλίο εναντίον του και να ανακυκλώνεται επί μήνες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου