Βόμβα Διώτη : Ναι, υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για ΓΑΠ – Βενιζέλο – Παπαδήμο!



 Στην αρμόδια εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ, ο βασικός μάρτυρας κ. Διώτης εξαπέλυσε βόμβα η οποία έχει 
βαρύνουσα σημασία καθ’ ότι ο...
Διώτης είναι νομικός και όχι πολιτικός.
Ενώ λοιπόν η συζήτηση περιστρεφόταν στις “πολιτικές ευθύνες” των υπουργών που χειρίστηκαν την λίστα Λαγκάρντ, ο.. Β. Καπερνάρος ρώτησε τον Διώτη: - Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά περί “πολιτικών ευθυνών”, διότι είμαι νομικός. Επειδή κύριε Διώτη και εσείς είστε νομικός, σας ρωτώ ευθέως και απαντήστε μου βάσει της ιδιότητος σας και όχι της πολιτικής θέσης που κατείχατε: Έχουν ποινικές ευθύνες οι Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπαδήμος; Κοινώς, πρέπει να πάνε στο ειδικό δικαστήριο;

Και ο Διώτης απάντησε: “Ναι, έχουν ποινικές ευθύνες και οι τέσσερις!”
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Διώτης εκτός από νομικός μα μακρά πείρα, ήταν και βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Δεν ήταν “πολιτικός αντίπαλος”.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΑ!...
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Λύσσαξε η διαπλοκή και τα χαμίνια της μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

    Εκατομμύρια Ευρώ έριξε η διαπλοκή στα πεινασμένα φασιστόσκυλα κάθε μορφής και έκφρασης..,

    ΓΑΒ-ΓΑΒ η Γιαννούλα του Μεγκα εκεί που ..τρέμει η γή από το πάθος και το ξεπούλημα των συνειδήσεων

    Γαβ -γαβ ο ψυχαρο-βγάλτης των φαρμακείων του Λ.Παπαδόπουλου !

    Γαβ -Γαβ ο κουρόβιος ΟΧΕΤΟΣ των αποφοίτων της σχολής του Μινώ -ταυρου !

    Γαβ - γάβ και πάλι γάβ, ο πρακτορίσκος της Εκάλης , ο γνωστός Γιώργος του πάρτα όλα, ο αρπάχτρας χαφιές !

    Γαβ -Γαβ όλα τα ερπετά των προμεσονύκτιων και μεταμεσονύκτιων ..πιεστηρίων και ξανά κόντρα επιλογών και ξανά το μακελειό της κυρά κατίνας , του ξεπλύματος της διαφθοράς και της ανθελληνικής απαξίωσης!
    Γαβ- γαβ ο πάνος ο ξερόλας του τίποτα
    Και αυτοί ανθέλληνες, τι κάνανε τόσα χρόνια; Τι..κατάφεραν; Η λάσπη γύρισε στα μούτρα τους.


    ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΝΑΤΟΣ –ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    Ε ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ !

    Γι αυτό λυσσάνε, γι αυτό ΞΑΝΑΛΥΣΣΑΝΕ οι φονιάδες των λαών, των ψυχών ,οι εθνοκτόνοι μισάνθρωποι.

    Γιατί Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ αντελήφθη την αλήθεια και αναγνωρίζει την προσφορά και τη θυσία του Γιώργου για το καλό και μόνον της πατρίδας μας. Γιατί κανείς μας δεν πίστεψε τους αλητήριους βοθροσυλλέκτες …

    Όλοι όρθιοι χειροκροτούν, ο Βενιζέλος τρέχει γρήγορα έξω μη τυχών και..συναντήσει τον ΝΙΚΗΤΗ της διαφθοράς, της ατιμίας , της προδοσίας των ξεπουλημένων.

    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
    ==================
    Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
    Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.

    Νάτος -Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!

    Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
    "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
    Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

    Ο Γιώργος βούρκωσε από συγκίνηση. Άξιζε η θυσία του, έστω και για αυτή τη στιγμή μόνο!
    Η ιστορία τον είχε δικαιώσει !
    Ο ΛΑΟΣ μας είχε μάθει την αλήθεια ..
    Ο δρόμος είναι ανοικτός...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρωας της χρονιάς ο Παπανδρέου.
    ====================
    “Ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε από την πρωθυπουργία επειδή αποπειράθηκε να προσφύγει στους δημοκρατικούς θεσμούς”, υποστηρίζει η Daily Telegraph.

    “Πιεζόμενος από παντού, συνεχίζει η βρετανική εφημερίδα, να αποδεχθεί τα δρακόντεια μέτρα λιτότητας που του επέβαλλαν οι Βρυξέλλες ο κ. Παπανδρέου είπε ΄εντάξει΄ αλλά μόνο μετά από δημοψήφισμα”.

    Παραμένει ένας από τους ελάχιστους Ευρωπαίους ηγέτες
    που έθεσε το κεφάλι του επί πινάκι γιατί επικαλέστηκε το αυτονόητο: την προσφυγή στον λαό του ώστε να αποφανθεί εκείνος για το μέλλον του.

    Το δημοψήφισμα δεν πραγματοποιήθηκε, προσέκρουσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία επέβαλε την παρούσα τεχνοκρατική κυβέρνηση.
    Ωστόσο, το μήνυμα του διαγγέλματος Παπανδρέου, παραμένει” καταλήγει η Telegraph. ….

    Σε "Ανθρωπο της χρονιάς" για το 2011,
    ανακήρυξε τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό και σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, το γνωστό αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικο-οικονομικό περιοδικό "Προφίλ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα σε δύο χρόνια έζησα τα πάντα! Δεν με άφησαν ! με υπονόμευαν συνεχώς….
    ==============================
    Γιώργος Παπανδρέου:
    «Έζησα πιο κοντά από τον καθένα τι θα πει κρίση, να χρεοκοπείς σε λίγα χρόνια και να μην έχεις μέσα να το αντιμετωπίσεις…
    Τι θα πει απειλή από τις αγορές και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα…
    Τι θα πει μοναξιά, να παλεύεις μόνο σου, με ένα πολιτικό σύστημα που υπονόμευε τα πάντα και εργαζόταν για την πάρτη του κι όχι για την Ελλάδα. Ήθελαν να με ρίξουν για να αναλάβουν αυτοί.
    «Είμαι υπερήφανος για τη μάχη που έδωσα»
    ----------------------
    ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010.
    Γιατί Πρόεδρε δεν προσφεύγεις σε εκλογές αφού τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα;
    Η απάντηση ήταν μοναδική: Αν προσφύγουμε σε εκλογές τώρα, μέχρι να σχηματισθεί νέα κυβέρνηση η κατάσταση της χώρας ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ! Θα χρεοκοπήσουμε και θα χαθούν τα πάντα. Και αυτή ήταν η αλήθεια.

    Ρωτήσαμε τον Αντώνη Σαμαρά:
    ===============
    Κύριε Σαμαρά , γιατί επιμένεις σε εκλογές και δεν συνεργάζεσαι με την κυβέρνηση να σωθεί ο τόπος τώρα που υπάρχει καιρός;
    Κι η απάντηση ήταν μοναδική: Εγώ έχω πρόγραμμα και σε 18 μήνες θα σώσω την Ελλάδα. Θέλω να κυβερνήσω μόνος μου, ώστε να μπορώ να κάνω ότι ΕΓΩ!! Ξέρω πως είναι σωστό.


    Ο Παπανδρέου παραιτήθηκε για να σωθεί η Ελλάδα….
    Ο Σαμαράς ανέλαβε και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την Ελλάδα.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι, υπονομεύουν ο ένας το άλλον και όλοι μαζί τον Σαμαρά, που μαζί του, διέλυσαν τη χώρα επί τρία χρόνια τώρα.
    Άραγε στις εκλογές ποιος..εαυτός μας ψηφίζει;
    Ένα είναι σίγουρο: ‘’ Ο ι Έλληνες δεν ψηφίζουμε, δανείζουμε ‘’ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάει όλος ο κόσμος! Ο Καμμένος μάλλον ζήτησε συγγνώμη από τον Αντρίκο!!!
    Συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου σχετικά με όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί εμπλοκής του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού στην αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνων (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας από επενδυτική εταιρεία στο στελεχιακό δυναμικό της οποίας ανήκε ο ενάγων.

    Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είπε ότι τιμά την προσωπικότητα του κ. Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ ισχυρίστηκε ότι παρουσίασε γεγονότα που είχαν παραχθεί από διάφορα blogs και διευκρίνισε ότι τα blogs και τα sites που αναπαρήγαγαν τα περί εμπλοκής του ενάγοντος δεν είχαν ως πηγή τον ίδιο τον κ. Καμμένο.

    Αργότερα, ο Αντρίκος Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    = «Ο κ. Καμμένος δήλωσε σήμερα στο δικαστήριο ότι τιμά την προσωπικότητά μου, ότι ουδέποτε στράφηκε εναντίον μου και ότι τα αναφερόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δεν έχουν αυτόν ως πηγή. Όλα κρίνονται από τη Δικαιοσύνη».

    ΣΧΟΛΙΟ: Καλά ρε καημένε δεν ντρέπεσαι λίγο; Από τα ..μπλόγκς διαβαζες όλες τις άθλιες μαλακίες που μας τσαμπουνούσες;
    Γάλα από γαϊδούρα σε ποτίζανε και έγινες τόσο ..έξυπνος;
    Καλά τόση πνευματική ..ουδετερότητα διαθέτεις και μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα τόσα χρόνια;
    Από τα μπλογκς ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ..Ολυμπιακών διαδικτυακών…υποστάσεων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός που μου προκαλεί την μεγαλύτερη απέχθεια είναι ο εγκεφαλικά Καμμένος.

    Ο Καμμένος πάνω στην μανία του να γίνει αρχηγός κόμματος, και κατά πως φαντάζεται και πάρα..πάνω, οδήγησε το κομμάτι του Ελληνικού λαού, σε δρόμους που αν είχαν επιλεχθεί από τον Ελληνικό λαό, η κατάσταση στην Κύπρο, θα έμοιαζε με παράδεισος. Μιλούσε ο Καμμένος για δωσίλογους και προδότες και πρότεινε ως λύση τον Πούτιν. Που είναι ο Πούτιν ρε παιδιά; που είναι η Ρωσία;
    Ο τελευταίος πειρασμός , ήταν το έργο που πάντα άρεσε στον Πάνο. Πάντα τον συγκινεί το αέρινο, το εξωγήινο, το θεϊκό ανεβοκατέβασμα μέσω της προσωπικής ψυχοενότητας των υπερκόσμιων υδατανθράκων.
    Μπορώ να δικαιολογήσω και να συγχωρέσω τον απλό πατριώτη, που λόγω έλλειψης οικονομικών γνώσεων, απειλούσε με φωτιά και τσεκούρια.
    Τον αρχηγό του όμως όχι!
    Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε. Η δικαιολογία ότι είναι απλά ηλίθιος δεν τον απαλλάσσει. Εκτός αυτού όμως, δεν φαίνεται να ζητά συγνώμη και να αποσύρεται αλλά αντιθέτως συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει την προσπάθεια να φέρει τον όλεθρο στην χώρα. Επιδιώκει να συνεταιριστεί ακόμα και με τους Σταλινικούς απλά και μόνο για να συνεχίσει να υπάρχει ως πολιτικός αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΕΜΜΑ 8: Ο κ. Καμένος εμφάνισε τον Αντρέα Α. Παπανδρέου ως σύμβουλο funds για τα ελληνικά CDS εμφανίζοντάς τον ως συμμέτοχο στην Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Unigestion SA”, η οποία ταυτόχρονα εμφανιζόταν να έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα ενημερωτικό έντυπο σχετικά με τα CDS.

    ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Αντρέας Α. Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με την UNIGESTION SA. Έχει σχέση με την προσωπική επιχείρηση με την επωνυμία UNIGESTION ETHOS ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY LP. Πρόκειται για μία ιδιωτική εταιρία επενδύσεων σε κεφάλαια επενδύσεων (private equity fund of funds), η οποία έχει συσταθεί πρόσφατα και δεν είχε αναπτύξει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα. Σε αυτή είναι μέλος στη Στρατηγική Επιτροπή της και δέχθηκε να συμμετάσχει διότι το αντικείμενό της είναι απόλυτα συμβατό με το γνωστικό του αντικείμενο και διότι σε αυτή συμμετέχουν και άλλοι εγνωσμένου κύρους άνθρωποι, όπως ο Bertrand Piccard. Και βέβαια δεν έχει καμιά σχέση ούτε με την UNIGESTION SA ούτε με CDS. Η εταιρία UNIGESTION SA με δήλωσή της ανέφερε ειδικά ότι ο Αντρέας Α. Παπανδρέου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη UNIGESTION S.A., αλλά (το πλέον σημαντικό) ότι ούτε η UNIGESTION SA ούτε η προσωπική εταιρία “UNIGESTION ETHOS ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY LP” επενδύουν ή δραστηριοποιούνται στον τομέα προϊόντων αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου (credit default swaps-CDS). Ο κ. Καμμένος δεν αντέκρουσε τις ανακοινώσεις αυτές και κάνει πως δεν τις γνωρίζει.


    Ο κ. Καμμένος ως οικονομολόγος και άνθρωπος με ευκολία πρόσβασης στην πληροφόρηση, αντιλαμβάνεται εύκολα την αναλήθεια των ισχυρισμών του. Προσπάθησε όμως να δημιουργήσει στο ευρύ κοινό την εντύπωση ότι ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αδερφός του Αντρέας, συναλλάχθηκαν με διεθνείς επενδυτικούς οίκους, προκειμένου να αποκομίσουν ίδιον όφελος εις βάρος της Ελληνικής οικονομίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους κατηγορεί δημοσίως για εσχάτη προδοσία. Άλλωστε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο channel 9, αποκάλεσε την οικογένεια Παπανδρέου cosa Nostra. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Γιατί ο κ. Καμμένος κάνει αυτή την πλήρως αστήρικτη επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου; είναι απλά μια ψύχωση; μια προσωπική εμπάθεια; την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πλέον πρωθυπουργός; ποιος ήθελε και θέλει αποδομημένη κάθε ηθική βάση του ονόματος Παπανδρέου; τι φοβούνται; αφού τον στόχο τους τον πέτυχαν. Ο Παπανδρέου υπεύθυνος για όλα τα δεινά της πατρίδας κι ο Σαμαράς ο πλέον πετυχημένος πολιτικός της Ευρώπης. Τι τρέμουν; το ότι δεν μπορούν να τον ελέγξουν;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά είναι η θέση σου κ Καμμένε για;

    Ο κ.Καμμένος έχει αφεθεί ελεύθερος να οργώνει τα κύματα και να παριστάνει τον εξοργισμένο Επαναστάτη, σαν αθώα παρθένος που γεννήθηκε χτες. Αν όμως κάποιος δημοσιογράφος ή πολιτικός του έθετε μερικά ή όλα τα παρακάτω ερωτήματα, ο κ.Καμμένος θα βούλιαζε μεσοπέλαγα και θα μάζευε τον επαναστατικό του ζήλο:

    1.Ποιά είναι η θέση του για την φορολόγηση του Κεφαλαίου, των Εφοπλιστών κλπ 2.Ποιά είναι η θέση του για την φορολόγηση της Εκκλησίας, για τα οικονομικά της σκάνδαλα και για τον χωρισμό της από το Κράτος; Γιατί δεν ζητά π.χ. να επιστραφούν τα κλεμμένα της «Αλληλεγγύης», γιατί δεν ζητά να ξεκαθαριστεί η υπόθεση των ιερών οικοπέδων της Βουλιαγμένης;
    3. Ποιά είναι η θέση του για τους Υπερεξοπλισμούς, που γονάτισαν οικονομικά τη χώρα, θέριεψαν το μίσος με τους γείτονες, έχτισαν βίλες υπουργικές και χρηματοδότησαν τη δυτικη βιομηχαία όπλων;
    4.Ποιές είναι οι θέσεις του για τα δικαιώματα των μεταναστών;
    5.Ποιές είναι οι θέσεις του για τα εργατικά δικαιώματα;
    6.Ποιές είναι οι θέσεις του για τα ατομικά δικαιώματα;
    7.Τι ψήφιζε αυτός όταν η ΝΔ έφερνε τους Νόμους περί (μη) ευθύνης υπουργών; 8.Ποιές είναι οι θέσεις του για τα σκάνδαλα Καραμανλή, Ζαχόπουλου, Παυλίδη, Βουλγαράκη, και γενικά της ΝΔ;
    9. Ποιά είναι η θέση του για το Βατοπαίδι και την προφυλάκιση Εφραίμ;
    10. Ποιές είναι οι θέσεις του για τους αστυνομικούς που βασανίζουν μετανάστες, φυλακισμένους κλπ
    11. Είναι υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων;
    12. Τι πιστεύει για τα «Μυστικά Κονδύλια» και τα ρουσφέτια στα Μουσεία, του κ.Σαμαρά;
    13. Ποιες ακριβώς είναι οι ευθύνες της ΝΔ για εδώ που φτάσαμε;
    14. Γιατί παραμένει μέλος της ΝΔ αν και δηλώνει εχθρός του συστήματος;
    15. Γιατί τον ενοχλεί μόνο η ντόλτσε βίτα του Νίκου Παπανδρέου και δεν αναφέρεται κα στη ντόλτσε βίτα στελεχών της Δεξιάς, του επιχειρηματικού κόσμου και της Εκκλησίας; Βλέπει το Αμπού Ντάμπι του Νικολάκη, το Ντουμπάϊ του Άρη γιατί δεν το έβλεπε;
    16. Τι πιστεύει ο πατριώτης για το ξεπούλημα σε ξένους στρατηγικών τομέων του Δημοσίου; Που ήταν λόγου χάριν, όταν η ΝΔ πουλούσε το λιμάνι του Πειραιά αντί πινακίου φακής;
    17. Τι εννοεί όταν λέει ότι θα συνεργασθεί και με την «εξωκοινοβουλευτική Δεξιά»; Τη «Χρυσή Αυγή;»;
    18.Που βρισκόταν όταν ξεκινούσε το φαγοπότι της φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων;
    19.Ποιά ακριβώς είναι η γνώμη του για τη Δικτατορία, γιατί δεν την έχουμε ακούσει ποτέ.
    20. Ποια είναι η γνώμη του για το «Λάος», τον Ι.Μεταξά και τη «Χρυσή Αυγή»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου