Τρίκαλα: Η σοκαριστική εικόνα που «πάγωσε» την Ελλάδα

Ανήλικο παιδάκι «βουτάει» μέσα στον κάδο απορριμμάτων προκειμένου να βρει κάτι για φαγητό...Τρίκαλα: Η σοκαριστική εικόνα που «πάγωσε» την Ελλάδα

Είναι η πολλοστή φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες στα Τρίκαλα, ωστόσο προσέξτε ότι ακριβώς από δίπλα περνά συνέχεια κόσμος, αυτοκίνητα, σχεδόν σαν να μην... συμβαίνει τίποτα!... Έχουμε, δυστυχώς, συνηθίσει τις σκηνές φτώχειας και στα Τρίκαλα, οπότε... τις προσπερνάμε.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλο και περισσότερες είναι οι αιτήσεις στο Κοινωνικό και στο Ενοριακό Παντοπωλείο, από ανθρώπους... υπεράνω κάθε υποψίας, ανθρώπους που είχαν καταστήματα, υπήρξαν έμποροι, νοικοκυραίοι στη πόλη αυτή.

πηγη

Σχόλια

  1. Δε ξέρω αν ο Χαρδαβέλλας έχει εσωτερικές αναζητήσεις...
    το σίγουρο είναι ένα όμως...ότι τέτοιου είδους εκπομπές συγκεντρώνουν μεγάλη ακροαματικότητα..και κάνουν πιο εμπορεύσιμο τον παρουσιαστή τους.
    Ο Χαρδαβέλας χάρη στην μαζική θεαματικότητα αυτών των εκπομπών...υπογράφει ξανά συμβόλαιο με το ΑΛΤΕΡ...και νομίζω οτι θα του δώσουν και τρίτη εκπομπή.
    Στα βήματα του περπατάει και η Παλαιτσάκη...που όταν βλέπει τα νούμερα των εκπομπών της να πέφτουν...βάζει και μια σειρά εκπομπών μεταφυσικής.
    Όμως σε καμία από αυτές τις εκπομπές δεν είδα να υπάρχει σοβαρή εκπροσώπηση τους μεταφυσικού πόλου...και οι περισσότεροι γκέστς είναι γραφικές φιγούρες και τελικά η εκπομπή μάλλον γελοιοποιεί το μεταφυσικό παρά προβληματίζει γύρω από αυτόματο την άλλη, οι τηλεθεατές είναι πολύ λογικό να αναζητούν τέτοιες εκπομπές...για να κάνουν την φυγή τους σε κόσμους μαγικούς και να ξεχάσουν λίγο τη πεζή και βάρβαρη πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως μένουν ανικανοποίητοι στο τέλος αυτών των εκπομπών...γιατί πολύ απλά ο τρόπος παρουσίασης τους δεν οδηγεί πουθενά. Το μόνο για το οποίο καταφέρνει να μας πείσει ο Χαρδαβέλας ...είναι ότι τελικά υπάρχουν ΟΥΦΟ... όχι όμως εξωγηίνα, αλλά μάλλον πολύ γήινα...και οι καλεσμένοι του είναι η πιο πειστική απόδειξη γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου