Πάνος Καμμένος: Δεν θα κάνω πίσω αν η οικογένεια Παπανδρέου δεν μπει φυλακή! Χρυσοχοΐδης: Δεν έχω σχέση με τον Γριβέα!



ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ “ΚΡΕΜΑΣΕ” ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΙΒΕΑ!
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΔΙΝΕΣ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΙΒΕΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΡΙΒΕΑ! ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΠΑΡΕΑ. ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Σχόλια

  1. Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΙ(Η)
    Αυτό το ..παιδί το λυπάμαι!
    Μεγάλωσε ανάμεσα στο "Γκαούρ -Ταρζάν " και στο παιδί φάντασμα το "Γιώργο Θαλάσσης" !
    Μέσα στο μικρό και αβασάνιστο ..μυαλουδάκι του στήσανε χορό. Ο Γιώργος Θαλάσσης και ο Γκαούρ- Ταρζάν .
    Ο ένας κυνηγούσε τους Γερμανούς και κατέστρεφε ότι ήταν δικό τους.
    Ο άλλος κυνηγούσε τους γορίλες και τους Άγγλους, μέσα στα δάση της..θάλασσας έβλεπε τους καρχαρίες να μαλώνουν με τα λιοντάρια και οι πίθηκοι να ζητωκραυγάζουν: Πήδα πάνω αρχηγέ!
    Έπαιρνε φόρα ο λευκός καρχαρίας από τη μια μεριά και ο λευκός ρινόκερος από την άλλη και στη μέση ο Έλληνας Γκαούρπανος να προσπαθεί να τους ..χωρίσει !
    Πήδαγε ο ένας, έτρεχε να κρυφτεί στο δάσος ο ..καρχαρίας και ξαφνικά παρουσιαζότανε μπροστά του ο Ανδρέας όλων των Ελλήνων πλήν του Πάνου και του Μητσοτάκη.
    Άφριζε ο Πάνος από το κακό του όταν έβλεπε τον Ανδρέα μπροστά του, γιατί φοβόταν ότι θα του ξαναχάριζε άλλη μία πιπίλα , που ο Πάνος νομίζοντας πως είναι καραμέλα την ..έφαγε !
    -Τι έκανες εκεί μικρέ; του είπε ο Ανδρέας κρατώντας στο χέρι του ένα..κεραυνό!
    - Τίποτε κύριε Ανδρέα ,απάντησε ο μικρούλης Πάνος. Έφαγα την καραμέλα που μου δώσατε.
    -Μα αυτό δεν ήταν καραμέλα του απάντησε ο Αντρέας γελώντας. Αυτό ήταν η νέα σου πιπίλα.
    -Μα εγώ την πέταξα την πιπίλα απάντησε ο Πάνος.
    = Κρίμα πανούλη , γιατί εσύ την πιπίλα θα την έχεις ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ! είπε ο Αντρέας και εξαφανίστηκε.
    Έσκαγε στο κλάμα από τότε ο Πάνος όταν σκεπτόταν ότι θα έπρεπε να έχει μία πιπίλα συνέχεια στο στόμα του.
    Αναρωτιέται με μανία ,πως ο Ανδρέας τον κατάλαβε ότι θα ήταν ένας πιπίλας πάντοτε στο,,,χέρι του.
    Κι έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση.
    Θα έκοβε την πιπίλα.
    Κοίταξε το ημερολόγιο: " 17 Νοέμβρη" !!!
    Πήρε το μαχαίρι και είπε θα σε κόψω στα δύο ..πιπίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τράγκας για Καμμένο
    Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν! Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος. Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Εβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
    Οταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.
    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
    ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώ@@@ς!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επανάσταση της πορδής

    Ο Καμμένος είναι κι αυτός στο πνεύμα της εποχής, όπως και ο Χατζηνικολάου. Πρωτοστάτης της επανάστασης της πορδής που έχουν κηρύξει χαμηλότατου επιπέδου λαϊκιστές, νοικοκυρές και αμόρφωτος κοσμάκης ως δήθεν αντίδραση στα πραγματικά δεινά που βιώνουν αλλά δεν κατανοούν (και ούτε πρόκειται δυστυχώς να κατανοήσουν). Προς μεγάλη μου έκπληξη, οι βλακώδεις καφενειακές απόψεις του πρώην Υφυπουργού (κι όμως...) δεν έχουν την εκλογική (τουλάχιστον) απήχηση που φοβόμουν.
    Ο κόσμος, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα, δεν είναι διατεθειμένος να διαλύσει όλα αυτά που έχουν χτιστεί τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Και μπορεί να υπάρχει πολύ διαφθορά σε όλα αυτά, αλλά υπάρχουν και αντικειμενικές κατακτήσεις. Δεν είμαστε ούτε Αλβανία, ούτε Αίγυπτος (και δεν το λέω υποτιμητικά, εννοώ το μέσο βιωτικό μας επίπεδο και όχι μόνο μισθολογικά). Ελπίζω μονάχα, η αστείρευτη και πηγαία σαχλαμάρα του Καμμένου να παραμείνει η εξαίρεση στον πολιτικό βίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραίτηση με αιχμές και από τον Ζώη
    Στα πρόθυρα της διάσπασης βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, καθώς μετά τη διαφοροποίηση τεσσάρων βουλευτών από τις θέσεις του Πάνου Καμμένου, μετά τη σημερινή παραίτηση του Γιάννη Μανώλη, πριν από λίγη ώρα ήρθε και η ανακοίνωση παραίτησης του Χρήστου Ζώη από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.
    Στην ανακοίνωσή του, ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε γιατί εντάχθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Τόνισε πως ο λόγος που τον οδήγησε σε εκείνη την απόφαση, να ενταχθεί δηλαδή στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ήταν ο κοινό στόχος να αλλάξει η Ελλάδα πορεία.
    Πλέον, όμως τα πράγματα άλλαξαν από την πλευρά του κ. Καμμένου και ενώ είχε μια μικρή επιφύλαξη, μετά τις χθεσινές εξελίξεις «ακούγοντας τη συνέντευξη του προεδρεύοντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ραδιοφωνικό σταθμό εγκατέλειψα κάθε ελπίδα. Κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το «χάος», την αφερεγγυότητα, την υποκρισία και την πολυγλωσσία».
    Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και συμπλήρωσε πως: «Ο αγώνας μας είναι ιερός. Οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε και να τον προστατέψουμε από άστοχες έως και επικίνδυνες για τη χώρα ιδέες που είναι άγνωστο που και πως κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πήρε πίσω ο Καμμένος
    «Κάηκε» από τΑ CDS ο Καμμένος

    Τραγελαφικές διαστάσεις λαμβάνει η δικαστική διαμάχη του Πάνου Καμμένου με τον Αντρίκο Παπανδρέου. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει καταμαρτυρήσει πολλά και διάφορα στον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού για την υπόθεση των CDS. Ωστόσο, όταν η υπόθεση έφτασε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο Π. Καμμένος εμφανίστηκε... ηπιότερος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει τον Αντρίκο Παπανδρέου!
    ***Αποζημίωση
    Θυμίζουμε ότι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διεκδικώντας αποζημίωση 1,4 εκατ. ευρώ. Αιτία, τα όσα έχει κατά καιρούς δηλώσει ο Π. Καμμένος περί εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου στις αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) σε ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.
    ****Το Διαδίκτυο φταίει...
    Οπως προκύπτει, λοιπόν, από τα πρακτικά της δίκης, ο Π. Καμμένος επιχείρησε να «μαζέψει» τους ισχυρισμούς του σε βάρος του Α. Παπανδρέου. Οταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε «εσείς, λοιπόν, λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου (σ.σ.: του Α. Παπανδρέου), ο Π. Καμμένος τον διαβεβαίωσε: «Καμία, κύριε πρόεδρε, και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους...».
    Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο Π. Καμμένος αρνείται ότι αποκάλεσε «λαμόγιο» τον ενάγοντα («πού τον έχω πει λαμόγιο να μας πει. Κύριε πρόεδρε, δεν προκύπτει από πουθενά»), ρίχνοντας την ευθύνη στα... μπλογκ:
    «Είναι προϊόν Διαδικτύου, όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο Διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του Κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες»...
    ***«Λαμόγια», «συμμορίες» και κόζα νόστρα
    Οταν ο Π. Καμμένος ερωτήθηκε σχετικά από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, διέψευσε ότι έχει αποκαλέσει «μαφία» την οικογένεια Παπανδρέου. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσίασε ο ενάγων, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δηλώσει σε διαφορετικές περιόδους τα εξής: «Την κλείνει ο Αντρίκος την offshore... Δεν θα γλιτώσετε λαμόγια». Επίσης: «Για μία ακόμη φορά το μέλος τη οικογένειας που φέρεται ως συμμορία, ο Αντρίκος Παπανδρέου...». Και: «Εδώ έχουμε μια συμμορία, μια συμμορία οικογενειακή, η οποία λειτουργεί με νόμους της κόζα νόστρα...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ το κείμενο του Ναπολέωντα Λιναρδάτου.
    =========================
    Παρακολουθώντας βίντεο με τις ομιλίες του κ. Καμμένου τον τελευταίο καιρό προσπαθούσα να κατανοήσω τον πολιτικό πυρήνα της πολιτικής υπόστασης που λέγεται Πάνος Καμμένος. Δεν μου πήρε και πολύ χρόνο για να βρω την πηγή της πολιτικής κουλτούρας του κ. Καμμένου.

    Είναι οι ταινίες του Κούρκουλου την δεκαετία του '70.
    Κατάχρηση εξουσίας (1971),
    Με φόβον και με πάθος (1972),
    Ο εχθρός του λαού (1972)
    και Θέμα συνειδήσεως (1973),
    εικάζω ότι αποτελούν την πολιτική βιβλιοθήκη του (...)

    Γενικά ο κ. Καμμένος δεν τα πάει καλά με στοιχεία και αποδείξεις.

    Αν αισθάνεται ότι κάποιος είναι ένοχος για κάτι αυτό του αρκεί.

    Το 1993 έγραψε ένα βιβλίο «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» όπου υποστήριζε ότι πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ.
    Το ότι η 17Ν λειτουργούσε με σύστημα και οργανωμένα θα έπρεπε να του είχε δημιουργήσει υποψίες περί του αντιθέτου,
    αλλά ο Καμμένος τότε αισθανόταν διαφορετικά...
    Οι προγονοί μας αδυνατώντας να εξηγήσουν τα φαινόμενα της φύσης θα τα κατανοήσουν ως αποτελέσματα της θεϊκής θέλησης.
    Εμείς αδυνατώντας και μη θέλοντας να δούμε τις πραγματικές αιτίες της υπάρχουσας κρίσης, θα την κατανοούμε ως μια ταινία του Κούρκουλου όπου είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί η πλεκτάνη.
    Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς όπως και πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΑ!...
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Λύσσαξε η διαπλοκή και τα χαμίνια της μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

    Εκατομμύρια Ευρώ έριξε η διαπλοκή στα πεινασμένα φασιστόσκυλα κάθε μορφής και έκφρασης..,

    ΓΑΒ-ΓΑΒ η Γιαννούλα του Μεγκα εκεί που ..τρέμει η γή από το πάθος και το ξεπούλημα των συνειδήσεων

    Γαβ -γαβ ο ψυχαρο-βγάλτης των φαρμακείων του Λ.Παπαδόπουλου !

    Γαβ -Γαβ ο κουρόβιος ΟΧΕΤΟΣ των αποφοίτων της σχολής του Μινώ -ταυρου !

    Γαβ - γάβ και πάλι γάβ, ο πρακτορίσκος της Εκάλης , ο γνωστός Γιώργος του πάρτα όλα, ο αρπάχτρας χαφιές !

    Γαβ -Γαβ όλα τα ερπετά των προμεσονύκτιων και μεταμεσονύκτιων ..πιεστηρίων και ξανά κόντρα επιλογών και ξανά το μακελειό της κυρά κατίνας , του ξεπλύματος της διαφθοράς και της ανθελληνικής απαξίωσης!
    Γαβ- γαβ ο πάνος ο ξερόλας του τίποτα
    Και αυτοί τι κάνανε τόσα χρόνια; Τι..κατάφεραν;


    ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΝΑΤΟΣ –ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    Ε ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ !

    Γι αυτό λυσσάνε, γι αυτό ΞΑΝΑΛΥΣΣΑΝΕ οι φονιάδες των λαών, των ψυχών ,οι εθνοκτόνοι μισάνθρωποι.

    Γιατί Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ αντελήφθη την αλήθεια και αναγνωρίζει την προσφορά και τη θυσία του Γιώργου για το καλό και μόνον της πατρίδας μας. Γιατί κανείς μας δεν πίστεψε τους αλητήριους βοθροσυλλέκτες …

    Όλοι όρθιοι χειροκροτούν, ο Βενιζέλος τρέχει γρήγορα έξω μη τυχών και..συναντήσει τον ΝΙΚΗΤΗ της διαφθοράς, της ατιμίας , της προδοσίας των ξεπουλημένων.

    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
    ==================
    Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
    Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.

    Νάτος -Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!

    Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
    "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
    Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

    Ο Γιώργος βούρκωσε από συγκίνηση. Άξιζε η θυσία του, έστω και για αυτή τη στιγμή μόνο!
    Η ιστορία τον είχε δικαιώσει !
    Ο ΛΑΟΣ μας είχε μάθει την αλήθεια ..
    Ο δρόμος είναι ανοικτός...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου