ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


2-21-2013 3-12-30 PM



Με το χθεσινό ξυλοδαρμό Ελλήνων πολιτών επειδή κρατούσαν Ελληνικές σημαίες, το σύστημα, σε μια υστερική επίδειξη δύναμης, απέδειξε ότι το μόνο που φοβάται είναι η οργανωμένη αντίσταση του Λαού.

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες του συστήματος, με τους ξυλοδαρμούς των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, των αγροτών, των φοιτητών, αλλά και οποιουδήποτε αντιστεκόμενου πολίτη, να καταπνίξει την οργή του Λαού που εκφράζεται με οργανωμένες πράξεις αντίστασης, κινητοποιεί τις εφεδρείες του: Τους αντιεξουσιαστές, τους εθνομηδενιστές και τα ναζιστικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Οι αντιεξουσιαστές, σε πλήρη ταύτιση με τους εθνομηδενιστές, επί σειρά ετών, προσπαθούν, με αυταρχικές μεθόδους και βίαιες ενέργειες, να εμποδίσουν κάθε έκφραση φιλοπατρίας και πίστης στα δημοκρατικά ιδανικά του Έθνους.

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν το δρόμο στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, τους πιο βίαιους και βρώμικους υπηρέτες της ολιγαρχίας, να οικειοποιηθούν τον Πατριωτισμό και την ιστορία των αγώνων του λαού μας για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της Πατρίδας.

Αντιεξουσιαστές, χρυσαυγίτες και δυνάμεις καταστολής σε σύμπνοια, προσπαθούν να καταπνίξουν τη μαζική κι οργανωμένη αντίσταση του λαού που έχει ξεκινήσει.

Θυμίζουμε ότι ανάλογες επιθέσεις είχαν δεχτεί τα μέλη του Κινήματος μας στην Θεσσαλονίκη στις περσινές κινητοποιήσεις.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ:................

· Τη βίαιη επίθεση των αντιεξουσιαστών ενάντια στα μέλη του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεσσαλονίκης επειδή κρατούσαν Ελληνικές σημαίες.

· Τη επίθεση των αντιεξουσιαστών, στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια σε μέλος του ΕΠΑΜ, επειδή κρατούσε την ελληνική σημαία. Ο στόχος και των δύο επιθέσεων ήταν να ενοχοποιηθεί οποιαδήποτε μορφή αντίστασης έχει Εθνικοαπελευθερωτικό πρόταγμα.

· Την ιδεολογική τρομοκρατία ενάντια σε κάθε δημοκρατική- πατριωτική σκέψη.

ΚΑΛΟΥΜΕ:

· Όλους τους δημοκράτες Έλληνες και Ελληνίδες να υπερασπιστούν την ελευθερία τους να αγαπούν και να υπερασπίζονται την Πατρίδα.

· Όλους τους δημοκράτες Έλληνες και Ελληνίδες να συστρατευθούμε σ’ έναν κοινό αγώνα ενάντια στο νέο ολοκληρωτισμό που θέλει να μας επιβάλλει το εξαρτημένο πολιτικό σύστημα.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΠΙΘΑ


Σχόλια