Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Σερραίοι αγρότες


Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Σερραίοι αγρότεςΤην απόφασή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους τη Δευτέρα, το μεσημέρι, στη κομβική διασταύρωση του δ.δ. Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης και Σερρών – Προμαχώνα, χωρίς να κλείσουν όμως τους δρόμους, πήραν οι Σερραίοι αγρότες, μετά το πέρας της ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με βασικό θέμα τα αιτήματα των αγροτών και τις κινητοποιήσεις.
«Οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού που βρίσκονται όλες αυτές τις ημέρες με τα τρακτέρ τους σε κεντρικές πλατείες των χωριών και σε κομβικά οδικά σημεία των νομού, θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί με στόχο να φτάσουν στη διασταύρωση του Λευκώνα, αναμένοντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο Πρόεδρος του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, Γιώργος Κασάπογλου.
Την ίδια ώρα μικρή δύναμη των τρακτέρ από το δήμο Βισαλτίας, προτίθεται να παραμείνει στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας.
ΑΜΠΕ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ… “ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ» ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    {{ ΚΑΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ …ΜΙΑΝ}}..!!
    Τώρα αποδεικνύεται σιγά-σιγά ότι η πολιτική νομιμοποίηση της Χρυσής αυλής από τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη, δεν έγινε ούτε «τυχαία» ούτε και απρογραμμάτιστα. Μέρα με τη μέρα μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Β! Η Φασιστοποίηση της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει.
    Η εφαρμογή του σχεδίου για την παραπληροφόρηση , τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης είναι η πρώτη «υπηρεσία» προς τον Αντώνη τους. Τον αδελφό τους, τον φίλο τους, τον παλιό «καλό» τους γνώριμο και συναγωνιστή. Κι ας λένε και καμιά κουβέντα για τα..μάτια του κόσμου !
    Οι δεξιάνθρωποι της μαύρης αυγής, παλιοί συναγωνιστές του χθες και κρυφοί συνεταίροι του σήμερα, με τον Αντώνη, εκπληρώνουν τις συμφωνίες τους και τις δεσμεύσεις τους στο ακέραιο.
    Έτσι, όταν δεν… ξενυκτούν !.. διημερεύουν έτοιμοι για κάθε αντιδημοκρατικής μορφής ενέργεια.
    Με θράσος που τους δίνει η «κάλυψη» τόσο από την κυβέρνηση όσο και από ορισμένους πρώην δικαστές ομοϊδεάτες τους, επιτίθενται κατά οιουδήποτε, προπηλακίζουν, απειλούν , προκαλούν, υβρίζουν και προβαίνουν σε δημόσιους ξυλοδαρμούς.
    Η ανωμαλία, η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ο φόβος, η καλλιέργεια της ανασφάλειας, οι καταστροφές, παραμύθια, σαμποτάζ «αλλά Παπαδόπουλου», τρομοκρατικές ενέργειες, οι μετανάστες, οι παρανομίες, είναι οι αιτίες που παράγουν "οξυγόνο" για τις ακραίες συμμορίες.
    Έτσι η «προετοιμασία» για την αδυναμία συγκυβέρνησης ,αρχίζει να «ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ» σαν την φάλαινα που βγαίνει να ..αναπνεύσει.
    ΕΚΛΟΓΕΣ για αυτοδυναμία είναι το προπατορικό (από Μητσοτάκη) πλάνο του Αντωνάκη. Αυτό τους "βολεύει" γιατί έχουν λόγο..ύπαρξης. Η δυσλειτουργία του κράτους και της Δικαιοσύνης είναι το ΦΑΡΜΑΚΟ! για πάσαν νόσον και πάσαν... χρυσαυλήτικη μαλακίαν !
    Θέλουν, όπως ομολογούν να μας..κυβερνήσουν. Ποιοι; Οι ..άνθρωποι που ακούμε το όνομά τους και τρέχουμε να μη μας ληστέψουν. Οι άνθρωποι που κάνουν όλες τις «βρωμιές» επαγγελματικά. Οι άνθρωποι «εκτελούν» συμβόλαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια ποιος δεν ΦΟΒΑΤΑΙ για τα παιδιά του;

    Αλήθεια, τι μπορεί να περιμένεις από ένα ληστή, φονιά, κλέφτη, μαχαιροβγάλτη;
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ
    Το σχέδιο του Αντώνη σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Η εκδίκηση του Αντώνη προς τους Έλληνες που τον έδιωξαν με την κραυγή ..εφιάλτη ! έχει μπεί στο δρόμο της πραγμάτωσης. Τα δώδεκα χρόνια που πέρασε κοιτώντας το νταβάνι μετρώντας τους εχθρούς του ,ήταν πολλά πάρα πολλά ακόμη και για πολύ γερά νεύρα. Ήρθε η ώρα του.
    Μ ε τη βοήθεια των ‘’αιρετών ΝΑΖΙ ‘’ των ..Δημοκρατιών της Ευρώπης έγινε ..τύραννος της Ελλάδας.
    Μαζί του είχε πάντα τα αδέλφια του τους συναγωνιστές του..Μελιγαλά. Τους έχει αφήσει ελεύθερους και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ασύστολα και πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του προστάτη τους Αντωνίου του φασιστοαναθρεμένου.
    Οι παρανομίες καλύπτονται, η δικαιοσύνη πονάει τραυματισμένη, αλλά δικαστές γενίτσαροι βρίσκονται στις κομματικές φασιστικές επάλξεις, έτσι η Δημοκρατία αδυνατεί να σπάσει τις αλυσίδες της. Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, ο Σαμαράς κουβαλούσε το προσωπικό του σαμάρι του απόβλητου πολιτικού εφιάλτη. Του πολιτικού μηδενικού. Τώρα !!! …και τα μάτια του γυάλισαν από κακία και με τον τόκο του παρελθόντος.
    Εκδικείται το κόμμα, εκδικείται τους ψηφοφόρους, εκδικείται την Ελλάδα. Θα φύγει και θα αφήσει πίσω του Σόδομα και Γόμορα της κάποτε, ελεύθερης και Δημοκρατικής Ελλάδας. Θα αφήσει τον φασισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τα αδέλφια του και τα παιδιά του…
    Σκεφτήκατε ποτέ οι Μπράβοι της νύχτας και οι «προστάτες» να μας… κυβερνήσουν; Εκεί καταντήσαμε; Δεν έχουμε άλλους Έλληνες έντιμους να μας κυβερνήσουν και θα πρέπει να υποκύψουμε, στα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που ντρέπονται και φοβούνται να κυκλοφορήσουν, γιατί μπορεί να τους ..αναγνωρίσουν και να συλληφθούν;
    ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ σημαίνει παρανομία, απάτη, φυγοδικία, φωτιές, καταστροφές
    Ο Αντώνης, δεν πρόκειται να συγκρουσθεί με τους πρώην και νυν συναγωνιστές και συνεργάτες αφού είναι ομογάλακτοι και αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό και αυτός τους νομιμοποίησε.. Ο Φασισμός και των δύο κτυπά την πόρτα της Ελλάδας. Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να εγκαθιδρύσει …Λατινική «δημοκρατία». Η Ελλάδα και τα παιδιά μας ζούμε τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας μας.
    Ο εγκληματικός «Ευρωπαϊκός» Φασισμός ετοιμάζεται να κτυπήσει.
    Είμαστε άραγε κληρονόμοι των Μαραθωνομάχων;
    Είμαστε η κοιτίδα της Δημοκρατίας ; ΄Η , θα επιτρέψουμε στη φασιστική τυραννία να μας προσβάλει σαν Έθνος και σαν Λαό; ΄η , μεταλλαχτήκαμε σε … σύγχρονα «πράματα»;
    Οψόμεθα ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου