Η Ιταλία έδειξε το δρόμο του αντιγερμανισμού - αντινεοναζισμού..


Οι φιλογερμανικές πολιτικές δυνάμεις της Ιταλίας, δηλαδή οι δυνάμεις που αναγνωρίζουν την γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη, ηττήθηκαν. Ο συνδυασμός του φιλογερμανού κεντροαριστερού Πιερλουίτζι Μπερσάνι απέσπασε ποσοστό 29,5%. Η αντιγερμανική κεντροδεξιά...
πολιτική συμμαχία υπό τον Σίβλιο Μπερλουσκόνι ποσοστό 29,1%, το επίσης αντιγερμανικό κίνημα «Πέντε Αστέρων» του κωμικού ηθοποιού, Μπέπε Γκρίλο ποσοστό 25,5%, ενώ το κόμμα του φιλογερμανού τραπεζίτη πρώην δοτού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι μόλις 10,5%.

Συνολικά το αντιγερμανικό μπλόκ έλαβε 54,60% !!! ενώ το φιλογερμανικό μπλόκ έλαβε μόλις 40%. Οι Ιταλοί προτίμησαν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή και μάλιστα ανεβασμένο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που υποσχέθηκε ακόμα και έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, παρά τον παράδεισο του ευρώ του τραπεζίτη Μόντι και κεντροαριστερού Μπερσάνι, καθόσον βλέπουν πως ο δικός τους πλούτος καταλήγει στις γερμανικές τράπεζες και στους Γερμανούς Ολιγάρχες..

Οι χώρες του Νότου θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι αν δεν απεμπλακούμε από την  ηγεμονία της Γερμανίας πάνω μας, σωτηρία δεν υπάρχει.

Θα πρέπει κι εμείς οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι τίποτε καλύτερο δεν μπορούμε να περιμένουμε ψηφίζοντας τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου