ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ.


Την ώρα που μας παραμυθιάζουν για μαϊμού συντάξεις, για φοροφυγάδες τυροπιτάδες και για φόρο στα κοτέτσια, οι ηρωϊκοί εισαγγελείς αποκαλύπτουν το σκάνδαλο μεγατόνων για το πλιάτσικο των τραπεζιτών που σήμερα καλείται να αποπληρώσει ο Ελληνικός λαός πουλώντας αίμα και πατρίδα.



Η μεθόδευση Παπανδρέου με το μνημόνιο για να πληρώσει ο λαός τα κλεμμένα των τραπεζιτών είναι μνημείο φασιστικής άσκησης της εξουσίας. Την ίδια στιγμή, ενώ η πραγματική αγορά καταστρεφόταν, οι τραπεζίτες ήταν οι μόνοι αιμοδότες των καναλιών και
των εφημερίδων για να αποκρύψουν το έγκλημα που συντελείτο.
Τώρα καταλαβαίνετε και την λύσσα του συστήματος και της διαπλοκής για να καρατομήσουν τους ακέραιους Πεπόνη – Μουζακίτη.
Αναμένουμε να δούμε και........ τις ενέργειες των δικαστών. Το μέλλον της πατρίδας, των παιδιών μας είναι στα χέρια τους και όχι στους τραπεζικους λογαριασμούς των εγκληματιών.

Σχόλια

  1. Η Χρυσή αυγή και οι χρυσοέλληνες του Καμμένου, είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων

    Η Χρυσή αυγή και οι χρυσοέλληνες του Καμμένου, είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, του ΙΔΕΑ, της Καρφίτσας, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των...
    Ρίζων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων,των Ψωμιάδηδων των Καμμένων, των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας….των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας των οργανώσεων, των εκτελεστικών οργάνων του ΣΟΡΟΣ και της ΜΕΡΓΚΕΛ!

    Είναι και "οι δύο ..ένα και το αυτό" !!!
    Ψηφίζοντας χρυσή αυγή ψηφίζεις φασισμό, Αντώνη και το αντίστροφο.
    Κοινός εχθρός τους ήταν οι Παπανδρέου από το 1981. Σήμερα που τον Αντώνη "τον έκαναν"..Πρωθυπουργό, οι χρυσαλήτες δεν έχουν λόγο φανερής ύπαρξης πλέον.
    Η Νέα Ε.Ρ.Ε. του Αντώνη θα τους απορροφήσει, για να υποστηρίξει ότι τους...εξαφάνισε.
    Θα γίνουν πάλι "αιρετοί" ΦΑΣΙΣΤΕΣ της...ΕΡΕ, του Αντώνη πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ !...

    ΣΕ ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου αναφέρονται τα εξής :

    «Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

    Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
    Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

    Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι "αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ".

    Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

    Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010.

    Στη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει:

    "Μόλις συναντήθηκα με τον έλληνα πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει.
    Το ομολογούν ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .
    Το ..ομολογούν τα SITE της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού ΞΑΦΝΙΚΑ!!! άρχισαν να μην αναρτούν σχόλια και απόψεις που αποδεικνύουν την αλήθεια και ΑΘΩΩΝΟΥΝ τον Γιώργο Παπανδρέου από τις κατηγορίες εις βάρος του και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ !
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
    Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στόχος ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του.

    Έχουμε ξαναγράψει ότι δύο είναι τα βασικά δηλητήρια συνωμοσίας που χύνουν όλοι οι εγκεφαλοKαμμένοι στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία τρία χρόνια.
    Ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου αρνήθηκε δισεκατομμύρια που της έδιναν τζάμπα διάφοροι νεφελίμ γιατί είχε προαποφασίσει να βάλει την Ελλάδα σώνει και καλά στο Μνημόνιο.

    Και ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου “φούσκωσε” επίτηδες το έλλειμμα του 2009 γιατί είχε προαποφασίσει να βάλει την Ελλάδα σώνει και καλά στο Μνημόνιο.

    Η πρώτη θεωρία συνωμοσίας ξεφτιλίστηκε, μαζί με αυτούς που την διακινούσαν, από τις εξελίξεις στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και πρόσφατα στην Κύπρο. Όλοι πλέον κατάλαβαν ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Και ότι κανένας δεν χαρίζει χρήματα.

    Η δεύτερη θεωρία συνωμοσίας ξεφτιλίστηκε, μαζί με αυτούς που την διακινούσαν, από τα στοιχεία, τα νούμερα, τα γεγονότα. Το έλλειμμα του 2009 έχει μετρηθεί και ξαναμετρηθεί πολλές φορές από τότε. Έγινε μία ολόκληρη Εξεταστική. Έχουν ασχοληθεί, ξανασχοληθεί, ξαναμανασχοληθεί αμέτρητα συνεργεία της Eurostat.

    Ποια ήταν τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα όλων αυτών;

    Πρώτον, ότι το πρόβλημα της χώρας δεν ήταν η πραγματική αποτύπωση και αποκάλυψη του δημοσιονομικού χάους μετά τις εκλογές του 2009 – αλλά η απόκρυψή του μέχρι τις εκλογές.

    Η αποτύπωση του δημοσιονομικού εγκλήματος της περιόδου 2007-2009 σε ένα γράφημα, είναι συγκλονιστική.

    Δεύτερον, ότι από το Νοέμβριο του 2010 η Eurostat άρχισε να αποδέχεται, χωρίς κανένα αστερίσκο και επιφύλαξη, για πρώτη φορά, τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας.

    Και τρίτο, ότι το έλλειμμα του 2009 έφτασε όντως το 15,6%.

    Ακόμα και στην εισηγητική έκθεση για τον προϋπολογισμό του 2013 της κυβέρνησης Σαμαρά λέει το εξής: «Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011). Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης».

    Παρόλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…

    Αντί να κυνηγάνε αυτούς που εκτόξευσαν το έλλειμμα, ζητάνε τη δίωξη εκείνων που το μέτρησαν.

    Τρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΤΑΣ.

    Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,

    υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες, όσα κάνεις και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες και είναι ΝΟΜΟΙ του κράτους. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.

    Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.

    Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.

    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
    ======================
    • Η μη παραγραφή της κακουργηματικής πράξης «Διακίνηση και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος» οφείλεται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, το 2010 και έγινε νόμος του κράτους 29/10/10και με βάση τον οποίο, κανείς,ούτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΔΕΝ καλύπτεται από παραγραφή και ασυλία !!!

    • Ο Ηλεκτρονικός έλεγχος (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) στο δημόσιο και στους ΟΤΑ και ΔΕΚΟ είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, και η μη ανάρτηση στο διαδίκτυο, έχει σαν αποτέλεσμα την ακυρότητα της πράξης.
    Ο νόμος αυτός είναι αποτελεί διαρθρωτική ενέργεια για την καθιέρωση και επιβολή της διαφάνειας όπως επεξεργάστηκε και την ψήφισε η βουλή, με πρόταση του τότε υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση!
    Η διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες και πράξεις των υπηρεσιών του Δημοσίου, των Δέκο και των Οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήταν ο πρώτος σπόρος για την εύρυθμη και ευνομούμενη λειτουργία του κράτους
    • Η υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος είναι έργο του ΠΑΣΟΚ ! Τα αποτελέσματα με...."χειροπέδες" είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! Ο Γ. Παπακωνσταντίνου , για πρώτη φορά σαν υπουργός Οικονομικών, θέσπισε και ψήφισε με το νόμο 3888/10
    Την δημιουργία: Θέση Οικονομικού Εισαγγελέα, οικονομικής αστυνομίας, με δυνατότητες άρση του απορρήτου των καταθέσεων, άνοιγμα των λογαριασμών, σύλληψη όσων οφείλουν χρήματα στην εφορεία, συνεργασία με ξένες υπηρεσίας για την παροχή πληροφοριών λογαριασμών ..άσπρου και ..μαύρου χρήματος εκτός Ελλάδας και τόσες άλλες ενέργειες και δυνατότητες των διωκτικών αρχών.

    • Η εφαρμογή του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ είναι έργο του ΠΑΣΟΚ !

    • Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ είναι έργο του ΠΑΣΟΚ !

    • Η έρευνα και αποκάλυψη όλων των παράνομων συντάξεων είναι έργο του ΠΑΣΟΚ!

    • Η ανάρτηση και εφαρμογή όλων των εγγράφων και δαπανών σύμφωνα με το πρόγραμμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" !!! είναι έργο του ΠΑΣΟΚ !
    • Η έρευνα και τιμωρία στο χώρο του Ποδοσφαίρου είναι έργο του ΠΑΣΟΚ. Για πρώτη φορά "κάποιοι" βρίσκονται στη φυλακή!

    • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο -φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
    • Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

    • Η δυνατότητα μη παραγραφής και τιμωρίας των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
    Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, από τον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΓΙΑ -ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Γ--Ω ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου