Άδωνις Γεωργιάδης:"Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πιο δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών"


Όχι, δεν το λέμε εμείς, δεν το λένε οι αριστεροί, δεν το λένε οι συριζαίοι - φτου σκόρδα - το είπε ο Άδωνις!!! Ο Άδωνις Γεωργιάδης"Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πιο δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών", συμπληρώνοντας"και είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό!".

Το απόσπασμα το έπαιξε  ο .. δεξιούλης - όπως αυτοαποκαλείται - Γιώργος Τράγκας, στην  πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στο real.fm
Δεν είπε όμως μόνον αυτό ο Τράγκας. Από το πρώτο λεπτό σήμερα μιλά για χούντα, για στρατιωτική δικτατορία και παίζει χουντικά εμβατήρια!

Και ενώ ο "δεξιούλης" "κοκακολάκιας" Τράγκας λέει αυτά, και εν μέσω απανωτών επιστρατεύσεων, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κηρύσσουν 24 Παναττική Απεργία! Ουάου!!! Πιο πουλημένος πεθαίνεις!!!

Όταν η "πιο δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών" βγάλει στους δρόμους και τα τανκς ....
ενάντια στους απεργούς, για να συναγωνιστεί έτσι και την αδελφή ψυχή της Χούντα του Παπαδόπουλου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα προκηρύξουν 48 πανελλαδική απεργία, εξαντλώντας έτσι όλα τα διαθέσιμα επαναστατικά μέσα!

Πουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες! Τι να περιμένει κανείς και από την άβουλη μάζα, τα ανθρωπάκια!

Σήμερα στην Ελλάδα ευδοκιμεί ένα νέο είδος ανθρώπου. Είναι κάθαρμα και δειλός μαζί, είναι παλικαράς για τους αδύναμους και γλείφτης για τους από πάνω του. 
Είναι το απομεινάρι του ραγιά, αλλά καλοταϊσμένο, από τις μικροεπικύψεις που έκανε, που έκλεψε τον διπλανό του, που τον παρέκαμψε, που τον πάτησε και ανέβηκε από πάνω. 

Αυτός ο γλοιώδης άνθρωπος, όσο έχει τη βολή του, δεν ενδιαφέρεται ούτε καν για το μακρινό μέλλον των παιδιών του, γιατί είναι πεπεισμένος οτι έτσι θα τη βγάλουν καθαρή και αυτά, τα παιδάκια του.
 Όσο για τα παιδιά των αλλονών, όσο για τους άλλους ανθρώπους, ούτε καν........ που τους βλέπει, όσο έχει τη βολή του. 
Μα και να τη χάσει, θα στραφεί στον πιο δυνατό και πάλι θα τον γλείψει, και πάλι θα παρακαλέσει και πάλι θα κάτσει να τον πηδήξουν για να αποκτήσει αγαθά. 
Όσο για ελευθερία και αξιοπρέπεια, όσο για αξίες ανθρωπιστικές, ούτε που έχει ακούσει ποτέ. Πατρίδα και θρησκεία είναι γι αυτόν βία, εξαναγκασμός, υπακοή!

Αυτός ο λαός έχει τις κυβερνήσεις και τους συνδικαλιστές που τον καθρεφτίζουν και που διαιωνίζουν το είδος του, το είδους του σκουληκιού που παριστάνει τον άνθρωπο. Αλλά τα σκουλήκια κάποτε τα πατάνε και τα λιώνουν, αυτή είναι η μοίρα τους.

από το "Κεράσια και Κρίνοι"

Σχόλια

  1. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙ
    Το σχέδιο του Αντώνη σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Η εκδίκηση του Αντώνη προς τους Έλληνες που τον έδιωξαν με την κραυγή ..εφιάλτη ! έχει μπεί στο δρόμο της πραγμάτωσης. Τα δώδεκα χρόνια που πέρασε κοιτώντας το νταβάνι μετρώντας τους εχθρούς του ,ήταν πολλά πάρα πολλά ακόμη και για πολύ γερά νεύρα. Ήρθε η ώρα του.
    Μ ε τη βοήθεια των ‘’αιρετών ΝΑΖΙ ‘’ των ..Δημοκρατιών της Ευρώπης έγινε ..τύραννος της Ελλάδας.
    Μαζί του είχε πάντα τα αδέλφια του τους συναγωνιστές του..Μελιγαλά. Τους έχει αφήσει ελεύθερους και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ασύστολα και πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του προστάτη τους Αντωνίου του φασιστοαναθρεμένου.

    Οι παρανομίες καλύπτονται, η δικαιοσύνη πονάει τραυματισμένη,
    αλλά δικαστές γενίτσαροι βρίσκονται στις κομματικές φασιστικές επάλξεις, έτσι η Δημοκρατία αδυνατεί να σπάσει τις αλυσίδες της. Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, ο Σαμαράς κουβαλούσε το προσωπικό του σαμάρι του απόβλητου πολιτικού εφιάλτη. Του πολιτικού μηδενικού. Τώρα !!! …και τα μάτια του γυάλισαν από κακία και με τον τόκο του παρελθόντος.

    Εκδικείται το κόμμα, εκδικείται τους ψηφοφόρους, εκδικείται την Ελλάδα. Θα φύγει και θα αφήσει πίσω του Σόδομα και Γόμορα της κάποτε, ελεύθερης και Δημοκρατικής Ελλάδας. Θα αφήσει τον φασισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τα αδέλφια του και τα παιδιά του…

    Σκεφτήκατε ποτέ οι Μπράβοι της νύχτας και οι «προστάτες» να μας… κυβερνήσουν; Εκεί καταντήσαμε; Δεν έχουμε άλλους Έλληνες έντιμους να μας κυβερνήσουν και θα πρέπει να υποκύψουμε, στα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που ντρέπονται και φοβούνται να κυκλοφορήσουν, γιατί μπορεί να τους ..αναγνωρίσουν και να συλληφθούν;

    ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ σημαίνει παρανομία, απάτη, φυγοδικία, φωτιές, καταστροφές .
    Ο Αντώνης, δεν πρόκειται να συγκρουσθεί με τους πρώην και νυν συναγωνιστές και συνεργάτες αφού είναι ομογάλακτοι και αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό και αυτός τους νομιμοποίησε.. Ο Φασισμός και των δύο κτυπά την πόρτα της Ελλάδας.
    Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να εγκαθιδρύσει …Λατινική «δημοκρατία». Η Ελλάδα και τα παιδιά μας ζούμε τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας μας.
    Ο εγκληματικός «Ευρωπαϊκός» Φασισμός ετοιμάζεται να κτυπήσει.
    Είμαστε άραγε κληρονόμοι των Μαραθωνομάχων;
    Είμαστε η κοιτίδα της Δημοκρατίας ;
    ΄Η , θα επιτρέψουμε στη φασιστική τυραννία να μας προσβάλει σαν Έθνος και σαν Λαό;
    ΄η , μεταλλαχτήκαμε σε … σύγχρονα «πράματα»;
    Οψόμεθα ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου