Mega αποκάλυψη: Εδωσαν 50 εκ. χωρίς εγγυήσεις ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


“Για να σωθεί το τραπεζικό σύστημα”…
Γκρεμίζουμε για άλλη μία φορά την συνωμοσία της σιωπής. Όχι επειδή τώρα “μας βολεύει” για να ρίξουμε Βενιζέλους και να πιάσουμε καρέκλες.
Αλλά γιατί όταν λεφτά υπήρχαν, υπό τα όμματα της συμμορίας Παπανδρέου, οι τράπεζες δάνεισαν το “μεγάλο κανάλι” ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ, 50,000,000 Ευρω. Στο τέλος του 2009.
Το χειρότερο; “Η εταιρεία δεν επέτυχε τους στόχους και όμως το δάνειο δεν έγινε απαιτητό από τις τράπεζες!”
Τρεις μήνες μετά, η χώρα μπήκε στον εφιάλτη του μνημονίου, για να “σωθεί το τραπεζικό σύστημα”. Με την αμέριστη στήριξη του συγκεκριμένου μέσου. Βγείτε τώρα να μας πείτε ότι “δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός”.
Δείτε τα ντοκουμέντα. Γκρεμίστε την σιωπή των διεφθαρμένων. 20130108-000623.jpg
20130108-000635.jpg
20130108-000647.jpg
20130108-000657.jpg

ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Ο Καραμανλής ήξερε για τη χρεοκοπία από το 2008.(Άρα και ο Σαμαράς σαν υπουργός)

    Οι απόρρητες επιστολές του Π. Δούκα στον Κ. Καραμανλή για την επικείμενη αδυναμία δανεισμού, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το «ΒΗΜΑ»..

    “Πρόεδρε SOS, χάνουμε την εμπιστοσύνη των αγορών”, προειδοποιούσε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών.

    Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει

    τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας:

    “Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής και οι νταβατζήδες
    ========================
    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο “αυτή η παράταξη δεν είχε ποτέ νταβατζήδες” για τις σχέσεις των κυβερνήσεων Καραμανλή με τα ΜΜΕ δημοσιεύει ο Μανόλης Κοττάκης στο βιβλίο του “Καραμανλής OFF THE RECORD».

    Ο δημοσιογράφος μιλάει για 3 γύρους αντιπαράθεσης με τους ιδιοκτήτες ,και κατά τη διάρκεια του τελευταίου «έπεσαν οι τόνοι».

    Ο Καραμανλής αναφέρει είχε αρνηθεί να συναντήσει «οποιονδήποτε εκδότη, πλην ελαχίστων», με τους οποίους τον έδεναν “παλιοί οικογενειακοί δεσμοί και όχι προσωπική φιλία”, όπως συνέβη με την οικογένεια Αγγελοπούλου, όταν είχε τον “Ελεύθερο Τύπο”.

    Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίο “επέτρεψε”, σε συγκεκριμένους υπουργούς να αποτελούν το σύνδεσμο της κυβέρνησης με τα media».

    Αναφέρεται συγκεκριμένα στο Γιώργο Σουφλιά,
    ο οποίος «συνδεόταν φιλικά από παλιά με τον εκδότη Γιώργο Μπόμπολα, με το Σταύρο Ψυχάρη , αλλά και με το Χρήστο Λαμπράκη.

    Για το Θ. Ρουσόπουλο,
    επικαλείται το θεσμικό του ρόλο που του έδινε τη δυνατότητα να συνομιλεί με όλους, ενώ αναφέρει ακόμη πως ο Π.Παυλοπουλος
    είχε εξαιρετικές σχέσεις με το συγκρότημα της «Καθημερινής» και τον όμιλο Βαρδινογιάννη,

    ο Γ. Αλογοσκούφης με τη Γ. Αγγελοπούλου και η
    Ν. Μπακογιάννη με τους Δ. Κοντομηνά και Χ. Λαμπράκη

    Παρατήρηση:
    Μάλλον δεν είχαν προ-μαντεύσει το μέλλον και την ευλυγισία που προσφέρει η φόρμα εξουσίας:

    «ΣΚΥΨΕ ΔΕΝ ΞΗΛΩΝΟΥΜΑΙ» !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;
    Γιατί κύριε Καμμένε έκλεισε η Βουλή; Εσύ που ήσουν; Μήπως δεν το άκουσες; Μήπως δεν ενημερώθηκες;
    Ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε
    διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».
    Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;

    Είναι αλήθεια;
    Τί άλλα στοιχεία επι πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή; Τι φοβόσουνα;

    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΗΓΑΝ ,όπως απέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;

    Ποιές παρανομίες ήταν τόσο ΜΕΓΑΛΕΣ;

    Ποιοι Νεοδημοκράτες υπουργοί κινδύνευαν για τα κακουργήματα που είχαν διαπραχθεί;

    Καραμανλική Δημοκρατία: "Κλείστε το μπουρδ... τη Βουλή" λέγεται ότι είπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.

      Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

      Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».
      Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα,ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν.

      Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής
      και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την
      ================================================
      πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007 !!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ο Ρουσόπουλος, ο Τράγκας και οι διαφημίσεις
    Από factorx στις 21/02/2008

    Όπως γράφει το troktiko η κυβέρνηση «δίνει έναν σκασμό λεφτά» σε εφημερίδες που πουλάνε ελάχιστα φύλλα, επειδή κι αυτές και οι εκδότες τους το παίζουν φιλοκυ-βερνητικά, γλύφουν δηλαδή και την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της.

    Αλλά για ίδια φαινόμενα δεν κατηγορούσε η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ επί τόσα χρόνια; Η πιο εξοργιστι-κή από όλες είναι η περίπτωση του κ. Τράγκα.

    Συντηρεί τη «Χώρα»,μια εφημερίδα δηλαδή των 2.100 φύλλων και εισέπραξε το 2007, 2.668.115 ευρώ από κρατικές δια-φημίσεις.

    Δηλαδή, το 24.3% των εσόδων του να είναι απο κρατικές επιχορηγήσεις όταν οι μεγάλες εφημερίδες (Καθημερινή, Βήμα, Πρώτο θέμα, Ελευθεροτυπία) έχουν έσοδα απο τις κρατικές διαφημίσεις μόνο το 0,30%.

    Θυμάστε που μόλις ανέβηκε η κυβέρνηση Καραμανλή στην εξουσία το 2004 και ο Τράγκας και άλλοι φωτισμένοι αγωνιστές δημοσιογράφοι της δεξιάς έβριζαν τον Ρουσόπουλο; Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί σταμάτησε.

    Γιατί όμως ο Θοδωρής δεν ακολούθησε την ίδια πρακτική και με το Πρώτο Θέμα. Θα είχαμε γλιτώσει τόσους μπελάδες. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ενδίδει.


    Δημοσιεύουμε εδώ ένα εξοργιστικό δείγμα αποδεκτών κρατικών διαφημίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου