Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το παρακράτος στην υπηρεσία τις ολιγαρχίας των προδοτών και των δανειστών



590_67024db0b5a79fd51552bbc1c19f5436











CIA MOSSAD και οποια αλλη σκουπιδιάρικη υπηρεσία δουλεύει προς όφελος της ολιγαρχίας, των δανειστών των εγχώριων προδοτών και όλης της παρέας!Είδατε πως δουλεύει το παρακράτος όταν θέλει να αποπροσανατολίσει; Γκαζάκια, σφαίρες, κάψιμο της Αθήνας και οτι άλλο έχει. Δεν υπάρχει αριστερό και δεξί παρακράτος.Το παρακράτος ειναι ΕΝΑ! Δουλεύει πάντα εις βάρος του λαου. Το ΦΕΚ 240/2012 που θελουν να περασουν , εκχωρεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ άνευ όρων και αμετάκλητα ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, μπορουν να κατασχέσουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ με βάση παντα το αγαπητό Αγγλικό δίκαιο που θα ειναι ο εφαρμοστικός νόμος. Πρέπει να περάσει παση θυσία χωρις να αντιδράσει κανεις… Μην παραξενευτείτε αν δειτε γκαζάκια και βόμβες ή κανενα κατεδαφισμένο κτήριο απο «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ».
anti-ntp.net

Σχόλια

  1. Σήμερον Κρεμάται επί ξύλου η ΕΛΛΑΔΑ!

    Παραδίδεται απο τους 300, η Εθνική Κυριαρχία.
    Οι πολιτικοί, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου , ασχολούνται με τη λίστα Lagarde, που αποτελεί ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ και συγκαλύπτουν το ΣΗΜΕΡΙΝΟ μείζον θέμα της εσχάτης προδοσίας που είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    Και όμως υπάρχει δυνατότητα αντίστασης, με ομαδικές Μηνύσεις ενεντίον όσων βουλευτών ψηφίσουν τη σημερινή νομοθετική πράξη:

    http://letmefree.gr/?page_id=601

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου