Ο ΠΑΠΑΚ και η ξαδέρφη που δεν ήξερε....(βίντεο)



Χθες βράδυ ήταν καλεσμένος στην Έλλη Στάη, ο Παπακωνσταντίνου....είπε πολλά και διάφορα...
Μάλλον δεν είπε τίποτα...
Προσπάθησε μάλιστα να μας πείσει ότι πέρα από φιλικές-συγγενικές σχέσεις, δεν είχε καμιά επαγγελματική και οικονομική σχέση με τις ξαδέφες...
Είναι όμως έτσι τα πράγματα...;;;
Δείτε το βίντεο..


  
Σας θυμίζουμε ότι :
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2004, το Διοικητικό Συμβούλιο της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. (πρώην Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης), στη συνεδρίασή του, εξέλεξε ως νέο μέλος την κα Ελένη Παπακωνσταντίνου-Σικιαρίδη, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας κας Μιράντας Ξαφά, η οποία ανέλαβε χρέη Αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με έδρα την Ουάσινγκτον των Η.Π.Α.
Την παραίτησή της υπέβαλε από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου, πρώτη εξαδέλφη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνουμετά την κατακραυγή που υπήρξε από την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ. 
Είχε προσληφθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο ως εμπειρογνώμονας, ειδικός για τις συγχωνεύσεις εταιριών και στο εταιρικό δίκαιο, με μηνιαίο μισθό περί τις 3.000 ευρώ και παραιτήθηκε στις 2/1/2013, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Τάκη Αθανασόπουλο.

Σχόλια

  1. Είμαστε πληρωμένοι μπλόγκερς . Γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς έλεγχο!
    Είμαστε μία ομάδα που μισούμε αφάνταστα την Δημοκρατία και την οικογένεια Παπανδρέου. Αφήσαμε τη δημοσιογραφία στα ΜΜΕ και "αράξαμε" στη μπλοκόσφαιρα . Όπως ξέρετε τόσα χρόνια είμαστε μοναδικοί και ασυναγώνιστοι στην συκοφαντία, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην διαστρέβλωση της αλήθειας ,στα συμβόλαια πολιτικού θανάτου. Η αμοιβή μας εξακολουθεί να παραμένει λογική και φυσικά χωρίς...απόδειξη. Η δυσφήμηση είναι η ειδικότητά μας. Η ψευδολογία είναι ο πρωινός ..καφές μας. Όπως και στο παρελθόν ακολουθούμε κανόνες εχεμύθειας που τους τηρούμε μέχρι να βρούμε καλλίτερο ..αγοραστή! Δεν πιστεύουμε σε ..Πατρίδες ,ιδέες, οράματα. Για μας θεός είναι ΜΟΝΟ το χρήμα ,και κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράδειγμα: Πότε είπε ο Παπακωνσταντίνου ότι δεν..ήξερε τα ξαδέρφια του;

      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;

      Είμαστε τελικά τόσο άθλιος λαός; ΄Η το χρήμα είναι..θεός

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου