ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ...!!! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ !!!


Σχόλια

  1. Κατατέθηκε η τροπολογία για την καταβολή αναδρομικών στους δικαστικούς

    Στη χώρα που κόβει συντάξεις, μισθούς που δεν μπορείς να αγοράσεις πετρέλαιο, που γίνονται καθημερινά εκατοντάδες απολύσεις, που ξεψυχά...
    T.ΒΑΙΤΣΗΣ

    Κατατέθηκε η τροπολογία για την καταβολή αναδρομικών στους δικαστικούς

    Μέχρι 31 Ιανουαρίου του 2013 θα καταβληθεί στους εν ενεργεία δικαστικούς και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους η καταβολή της τέταρτης δόσης των αναδρομικών τους που είχε επιδικάσει το μισθοδικείο.

    Αυτό προβλέπει τροπολογία που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών του δημοσίου.

    Η συνολική δαπάνη θα βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 100 εκ ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !
    ΝΑ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ .
    Διάβαζε και κοίτα πως σε κοροϊδεύουν, αναγνώστη:


    Κατ΄αρχήν η υπ΄αριθμ. 13/2006 αμετάκλητη απόφαση του Μισθοδικείου που δίνει τα δισεκατομμύρια ευρώ στους δικαστές, κατά συνέπεια και στα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και στους βουλευτές, επέλυσε, όπως επέλυσε, νομικό και όχι πραγματικό ζήτημα και επομένως, όπως ξέρουν οι νομικοί, δεν πρόκειται περί κατά κυριολεξία δεδικασμένου. Κατά δεύτερον, η απόφαση αυτή εκδόθηκε, πρόσεξε αναγνώστη, στις 7.11.2006. Αλλά στις 5.12.2006, δηλαδή σ΄ένα μήνα, εκδόθηκε από το ίδιο δικαστήριο, το Μισθοδικείο, αντίθετη αμετάκλητη απόφαση, η αριθμ. 17/2006, που δεν δίνει τσακιστή δεκάρα στους δικαστές! Σ΄αυτή την απόφαση το ίδιο δικαστήριο, με άλλη σύνθεση, αποδέχθηκε κατά πλειοψηφία την δίκαιη και σωστή νομικά και πραγματολογικά άποψη που είχε μειοψηφήσει στην αριθμ. 13/2006 απόφαση! Και επειδή στις σημερινές συνθήκες τυχεροί είναι οι τρελοί, εύχομαι ολόψυχα να τρελαθείς, αναγνώστη, μ΄αυτό που θα διαβάσεις: Σου είπα ότι στις 5.12.2006 εκδόθηκε η αριθμ. 17/2006 απόφαση του Μισθοδικείου που, αντίθετα με την αριθμ. 13/2006 απόφαση, λέει ότι δεν δικαιούνται τα δισεκατομμύρια οι δικαστές. Την ίδια όμως μέρα, 5.12.2006, σε μισή ώρα, εκδόθηκε μια άλλη, η αριθμ. 23/2006 απόφαση του ίδιου του Μισθοδικείου που αντιστρέφει πάλι τα πράγματα, ταυτίζεται με την αριθμ. 13/2006 απόφαση και ξαναδίνει στους δικαστές δισεκατομμύρια!!! Δηλαδή σε μισή ώρα παίχτηκαν και χάθηκαν στο βρωμερό καζίνο ενός ανωτάτου δικαστηρίου, του Μισθοδικείου, στις πλάτες του έλληνα φορολογούμενου δισεκατομμύρια ευρώ! Από την εποχή που οι πρωτόγονοι άνθρωποι μαζεύονταν σε κάποια σπηλιά και ο φύλαρχος «δίκαζε» τους ημιάγριους, από τότε μέχρι τις 5.12.2006 δεν εκδόθηκαν ποτέ και πουθενά την ίδια μέρα για το ίδιο ακριβώς νομικό θέμα δύο αντίθετες αποφάσεις του ίδιου ανώτατου δικαστηρίου! Αυτό έγινε μόνο στις 5.12.2006, στο Μισθοδικείο!
    Η ελληνική δικαιοσύνη στην πιο ελεεινή στιγμή της ιστορίας της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Σφοδρή επίθεση κατά των λειτουργών της θέμιδος εξαπέλυσε ο Γ Παπανδρέου μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Είπε λοιπόν μεταξύ των άλλων:

    "Όπως και οι πολίτες, θέλουν να δουν και τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, να συνεισφέρουν και αυτοί επιτέλους στην εθνική προσπάθεια. Αν δεν κάνω λάθος, είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, δημόσιοι λειτουργοί του κράτους, περισσότερο και από τους Βουλευτές, οι οποίοι Βουλευτές στο κάτω - κάτω...
    επανειλημμένως αρνήθηκαν - και αυτό δεν το ξέρει πολύς κόσμος - αυξήσεις τα τελευταία χρόνια.
    Δεν αρνήθηκαν τις αυξήσεις οι δικαστές.
    ===========================
    Και τώρα που ζητούμε και από αυτούς τον οβολό τους υπέρ της ανεξαρτησίας της χώρας μας, μας μιλάνε για «οικονομική κατοχή;».
    Αυτή την οικονομική κατοχή, θα την παλέψουμε, όταν και αυτοί, και όλοι πληρώσουν τον οβολό τους.

    Και οι δικαστές.

    Και όταν συμβάλλουν ουσιαστικά στο αίσθημα Δικαίου και δεν αφήνουν διάφορους, επειδή είναι ισχυροί παράγοντες του ποδοσφαίρου, των μέσων ενημέρωσης ή των επιχειρηματιών, να μπορούν να ξεφεύγουν από τη Δικαιοσύνη, με αρνησιδικία, με αναβολές ή με άλλα τερτίπια".

    Και εγώ απευθύνομαι στη μεγάλη πλειοψηφία εκείνων των δικαστών που πιστεύουν στο αίσθημα Δικαίου, και όχι στους λίγους, οι οποίοι παίζουν παιχνίδια με την τύχη της χώρας".

    Σωστά τα λες Γιωργάκη,

    Πάντως να περιμένεις σκληρά αντίποινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου