Τι θα πουν τώρα οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που ήθελαν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ στο αρχείο; Μπράβο Γρηγόρη Πεπόνη…


Άλλη μία δικαίωση για τον ηρωϊκό εισαγγελέα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με το σκάνδαλο της λίστας. Ο Γρηγόρης Πεπόνης παρά τις πιέσεις και τις αθλιότητες, επέμεινε και κάλεσε τον Γεωργίου με την ιδιότητα του υπόπτου στο σκάνδαλο που πρωταγωνιστεί πάλι ο Παπακωνσταντίνου όπως ορθότατα παρατήρησε πριν λίγη ώρα στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Καμμένος. Φανταστείτε να είχε βάλι στο αρχείο την υπόθεση ο Πεπόνης, πριν από τις χθεσινές αποκαλύψεις.
Φανταστείτε να είχε βάλει το σκάνδαλο των CDS στο αρχείο όπου και πάλι πολιτικός
προϊστάμενος ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Γι’ αυτό ο Καμμένος ήταν ξεκάθαρος στην ερώτηση του Γιώργου Αυτιά: “Ο Γρηγόρης Πεπόνης έχει αποδείξει ότι υπηρετεί την δικαιοσύνη και όχι συμφέροντα. Οι υπόλοιποι έχουν πολλά ακόμα να αποδείξουν. Ο Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί και να δημευθεί η περιουσία του. Όπως και των συνεργατών του”.
Απομένει να δούμε την συμπεριφορά των υπολοίπων λειτουργών της δικαιοσύνης. Να δούμε ποιός θα τολμήσει τώρα να συγκαλύψει.

Σχόλια

  1. Ο ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ(;) ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ όπως γράφει στις δηλώσεις του; ΚΑΙ ΠΩς ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ : " Εχει χρήματα τόσα που δεν μπορεί ούτε να τα μετρήσει"..! Είναι αλήθεια; Κι αν είναι που τα έχει αυτά τα χρήματα, αφού δεν τα έχει στην Ελλάδα; Ούτε στην Ευρώπη φαίνονται χρήματα. Βέβαια ο φιλοχρήματος Καμμένος θα διάλεγε μία χώρα με ΠΟΛΥ σταθερό νόμισμα. Η ..Ιαπωνία !!! φαίνεται ότι έχει από τα πιο σταθερά νομίσματα.
    Το ερώτημα είναι; Έχει λεφτά ο πάνος κι αν ναι, που τα έχει; Πάντως ο πατριώτης και αυτός τα έχει εκτός Ελλάδας...φαίνεται !
    Και να κάνω και μερικές ακόμη υποθέσεις; ΄Αν εγώ είχα χρήματα θα αγόραζα ομόλογα, μετοχές από αυτοκινητοβιομηχανίες της Ιαπωνίας ή και της Ευρώπης. Θα μπορούσε ποτέ να μάθει κανείς που τα είχα; Ανώνυμες εταιρείες είναι, τα κέρδη τους είναι και αφορολόγητα όταν επενδύονται και οι μετοχές είναι ανώνυμες. Ποιος θα με εύρισκε; ΚΑΝΕΙΣ...!!! και θα με "προστατεύανε" κι όλας ..
    Α ΡΕ!!! ΑΝ (;) είχα χρήματα και εγώ, θα ‘’ήμουν πλούσιος’’ που έλεγε και το τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ !

    Ο Πάνος που κατέβηκε μόνος από τη σκάλα του ελικοπτέρου .
    Επί τέλους και ένα...ευχάριστο:
    Ο Διάσημος συγγραφέας εγχειριδίων κατασκοπείας και τρομοκρατίας, και μέλος του κοινοβουλίου , κύριος Πάνος "όλα τα σφάζω"...κατάφερε μετά από ΚΑΤΑ-ΔΙΩΞΕΙΣ είκοσι και πλέον χρόνων, να φθάσει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα....που επί τέλους θα του επιτρέψει να κοιμάται χωρίς …σκύλο κάτω από το κρεβάτι του !
    Ψάχνοντας με τους συνεργάτες τους στα σκουπίδια του..Κορυδαλλού ανακάλυψε τη φωτογραφία του αιώνα.
    Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή ασυγκράτητου πάθους συνουσιάζεται με την υπαρχηγό του...17 του Νοέμβρη.
    Τα μάτια του Πάνου "γουρλώνουν" το κεφάλι ξεκουρδίζεται και αρχίζει να..περιστρέφεται. Επί τέλους αναφωνεί ! Επί τέλους..
    Περιχαρής ο... Καημενούλης ετοιμάζεται να "καταθέσει" αυτό το μοναδικό στοιχείο στο..ΟΗΕ και απαιτήσει από το Γενικό Γραμματέα να συλληφθεί ΠΑΡΑΥΤΑ ! Ο πρόεδρος της Βορείου… Κορέας.
    Έτσι οι αδρώς αμειβόμενοι επί 20 χρόνια αντιπρόσωποι του έθνους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την ιστορική αποστολή τους.
    Έχουν στα χέρια τους την 17 Νοέμβρη ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ !!!!

    Ο Πάνος νιώθει το ...κόκκινο χαλί του "θριάμβου" να υπερίπταται του χώρου των..Πυραμίδων του έσω εγκεφάλου του.
    Έχει αρχίσει να "πλάθει" την ιστορία με το ..κίτρινο πετρέλαιο που κατεβάζει ...ο Βόλγας και χαμογελάει σαρκαστικά.
    Τώρα Ανδρέα σε κρατάω !! Δεν ήσουν μόνο αρχηγός της 17 Νοέμβρη αλλά ήσουν και...βιαστής.

    Γρήγορα να πάρουμε υγρό από τον κόλπο της...του ακρωτηρίου της "Καλής ελπίδας" σκέπεται και ..ξαφνικά ακούει την αεροσυνοδό να φωνάζει : Προσδεθείτε προσγειωνόμαστε ....
    Και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα. Ήταν όνειρο;
    Και όμως μια μέρα εγώ κυβερνήσω τη...Σελήνη σκέπτεται και χαμογελάει.
    Η απότομη κίνηση του αεροπλάνου του χάλασε την διάθεση....

    Και ο Πουαρό ξεκουράζεται σκέφτηκε !


    Με αγάπη,
    Από τα γραφεία της Μαύρης Λιμουζίνας

    ΝΤΙΚ ΜΑΛΛΟΟΥ!

    ΥΓ.

    Τώρα μπορείτε να δώσετε ..πέντε φά (σ)κελα με ψήφους για τους "ΑΞΙΟΥΣ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου