Στο Δαφνί οδηγείται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης


Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που νοσηλεύεται προσωρινά στα επείγοντα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και η ανακρίτρια του ανακοίνωσε ότι κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες που του απήγγειλε, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, να οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα μεδηλώσεις του στους γιατρούς αισθάνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σχόλια

  1. Ο ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Λ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΥΤΙΣΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ..... ΟΓΔΟΝΤΑ (80) ΕΤΩΝ!!!

    Ο Πέτρος Κυριακίδης, ένας άγνωστος βιβλιοπώλης, αδελφικός φίλος του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου Παρασκευαϊδη και άλλων μεγαλορασοφόρων.

    Ο βιβλιοπώλης, αρχικά μόνο εκκλησιαστικών βιβλίων,
    που έγινε εκδότης (μεταξύ των άλλων και της πορνοφυλλάδας ESPRESSO"), μεγαλοεπιχειρηματίας, καναλάρχης κτλ.

    Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση του υπόλογου Λαυρεντιάδη.

    O Πέτρος Κυριακίδης όχι μόνο είναι μέλος ΔΣ των εταιρειών Λαυρεντιάδη, αλλά φαίνεται να έχει αγοράσει μετοχές από τουλάχιστον 20 Μέσα Ενημέρωσης. Η χρηματοδότηση προήλθε βέβαια από την Proton και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

    Ο Λαυρεντιάδης ποτέ δεν παραδέχθηκε πως είναι κάτοχος ΜΜΕ.
    Χαριτολογώντας έλεγε πως απλώς έχει φίλο εκδότη, εννοώντας τον
    Πέτρο Κυριακίδη.
    Από τα στοιχεία που υπάρχουν στην εισαγγελική έρευνα προκύπτει πως όλες οι αγορές ΜΜΕ από τον όμιλο Κυριακίδη έγιναν με δάνεια της Proton. Στις δε περισσότερες των περιπτώσεων τα έξοδα αγοράς τίτλων είναι υπέρογκα.

    Ο Πέτρος Κυριακίδης που υποστήριζε ότι είναι "αθώος", πρόλαβε και κρύφτηκε λίγο πριν την έκδοση του εντάλματος σύλληψης και καταζητείται.
    Κατηγορείται για πέντε κακουργήματα!

    Σήμερα ο Κυριακίδης είναι 86 χρονών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου