ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΜΟΥ)...

Α. Σαμαράς: 
"Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι...μεγαλύτερο στην επόμενη..!"

ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!!!!





"Ξέρασα χθες σαν έβλεπα
μια φάτσα στην οθόνη
να μου πουλάει μαϊμουδιές
σα να' μουνα κωθώνι..."
##########
#####
##
#
Εγώ οφείλω εξαρχής να πω, σε όποιον δεν το ξέρει, πως στο αεροπλάνο στο μπροστινό μας κάθισμα, υπάρχει πάντα μια σακούλα για τον εμετό. 

Τέτοιες σακουλίτσες, έχουμε τουλάχιστον μια ο καθένας στο σπίτι μας. Πάρτε λοιπόν μια κοντά σας να την έχετε πρόχειρη, γιατί σε λίγο που θα σας υποβάλω στην εμετική δοκιμασία να δείτε το μονόλεπτο παραλήρημα του ...
Αντώνη στο twitter, μη μου πείτε πως δεν σας είχα προειδοποιήσει... 

Το κακό δεν είναι μόνο πως έκατσε ο άνθρωπος εντελώς...φυσιολογικά και έκανε ολόκληρο "γύρισμα", ωσάν σε σενάριο-σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου! 

Το νοσηρό είναι ότι -προφανώς- και το είχε σχεδιάσει, το είχε συζητήσει με τους επικοινωνιολόγους του, το είχε προβάρει, είχε επιλέξει την μουσική υπόκρουση, είχε κλειστεί στο στούντιο πριν καν από το Eurogroup- το πιθανότερο- και μια μέρα μετά το...σώσιμο (το ποιο;;;), μας το πέταξε στο λιβάδι, δίπλα στο κουτόχορτο, να το ροκανίσουμε κι αυτό μαζί με όοοολα τα άλλα... 

Δηλαδή Αντώνη, εδώ καράβια χάνονται, τα @@@ μας κουνιούνται! 

Ας μην αναρωτηθώ βλακωδώς, αν είχες γυρίσει κι ένα αντίστοιχο σποτάκι, για την πιθανότητα που δεν θα παίρναμε τη δόση -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ!!! 

Άσε που εάν κι εφόσον έρθει κάποτε αυτή η δόση, δικιά μας θα είναι βρε κουτά; 

"Του αγοριού απέναντι" θα είναι, που τη χρωστάει στους δανειστές, που μας δάνεισαν και τώρα θέλουν τα δανεικά τους, για να μας ξαναδανείσουν και να ξαναχρωστάμε τα δανεικά που είχαμε...ξαναδανειστεί και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο! 

Για φαντάσου, την απίθανη περίπτωση να είχαμε πάρει.........
λέει,  ζεστό, καυτό κι αληθινό ρευστό, τι σκατά σποτάκι θα είχες "γυρίσει" βρε αγόρι μου; 

Το "όσα παίρνει ο άνεμος"; 

Γιατί αν είσαι τόσο πηγαίο ταλέντο, ίσα που προλαβαίνεις να σταματήσεις τον κυβερνητικό σου εκπρόσωπο, που έχει κι αυτός τις έννοιες του και τις εκφράζει εναγωνίως μέσα στη Βουλή, μελετώντας σοβαρά την πιθανότητα να μην στείλει φέτος η Ελλάδα εκπρόσωπο στην Eurovision! 

Τι έκανε λέει;;; 
Αντώνη κάνε κάτι τώρα! 

Τώρα που πήρες το "κολλάει" κι έχεις κάνει τα κονέ σου στα εξωτερικά, δε φεύγεις έτσι όπως είσαι ζεστός από το Eurogroup να χτυπήσεις και μια Eurovision;... 

Δηλαδή η Ελευθερία Ελευθερίου, καλύτερη ήτανε πέρυσι που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της; 

Τώρα λοιπόν, με τα γλυκόλογα μου, έχω μια υποψία-μια υπεροψία-μια καχυποψία, πως νομίζεις πως το φάγαμε τελικά το χόρτο στο λιβάδι. 

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ! 

Εγώ Αντώνη, πάλι για μένα τον ταλαίπωρο τον πολίτη ανησυχώ, διότι δυο πιθανότητες υπάρχουν για τις κουταμάρες σου κι όποια κι αν ισχύει στην τελική, κάτι δεν πάει καλά. 

Ή που καταλαβαίνεις πολύ καλά τι σου γίνεται και γυρνάς αβέρτα-κουβέρτα τα σποτάκια και λες ό,τι σου κατέβει γιατί θα το χάψω ως σωστός χάνος, ή που ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και κάθεσαι και γυρνάς τα σποτάκια με τις ώρες, πιστεύοντας πως θα με πείσεις για το θεάρεστο έργο σου, που έχεις χρεοκοπήσει μια ολόκληρη χώρα κι εσύ τρέχεις ανέμελα στα στούντιο και μου βάζεις μέικ-απ στο χρώμα του δέρματος, για πιο φυσικό αποτέλεσμα στο γυαλί..! 

Την ίδια ώρα να σε ενημερώσω, πως υπήρχαν παιδιά που είχαν πάει στο σχολείο θεονήστικα, υπήρχαν γονείς που έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για τις χαμένες δουλειές τους κι υπήρχαν κι άνθρωποι που δεν άντεξαν τα χρέη τους κι έπεσαν από τον τέταρτο όροφο... 

Σε τάραξα;;; 

Σόρρυ μωρέ, δεν το' θελα μια τέτοια "γιορτινή" μέρα για σένα... 

Κάτσε εσύ κλεισμένος στο στούντιο να "γυρίζεις" τη ζωή σου ως το...Μονόπρακτο του Απόλυτου Θριάμβου!...και ποιος χέστηκε!

Paranoia!... 

ΑΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! 

Πραγματοποιήθηκε -δυστυχώς- ΚΑΙ το δικό σου ρημαδο-όνειρο, στου κασίδι το κεφάλι... 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ... 

Όπως και να' χει το πράγμα, ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ και -που θα πάει- θα έρθει κι εσένα η ώρα σου, που θα σε πάρει και θα σε σηκώσει! 

Γι' αυτό κάνε -όσο σε παίρνει ακόμα- ό,τι παρωχημένη αηδία σου σφυράνε τα παλαιολιθικά επικοινωνιακά σου τσιράκια -κάνοντας σε να πιστέψεις πως σε σώζουνε- κι εγώ θα κάνω επίσης με τη σειρά μου πως σε πιστεύω... 

Τι τα θες; 
Δόση δεν πήρα -εγώ ο σκατάς ο πολίτης- μισθό δεν πήρα, ένα ηρεμιστικό που βρήκα πρόχειρο το κατάπια, τη σακούλα του εμετού τη γέμισα και στην τελική, σου πλήρωσα ΚΑΙ το τραγικό σου σποτάκι, έτσι, για να' χεις να γουστάρεις... 













πηγη

Σχόλια

  1. Αφού σας ευχαριστήσω για την αναδημοσίευση μου: "ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΜΟΥ)", θα σας παρακαλούσα να αναγράφετε στην "πηγή" το blog του αρθρογράφου που ανήκει το κείμενο:

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    Σας ευχαριστώ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου