Αποκάλυψη – βόμβα του Πάνου Καμμένου για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και νυν υπουργό, Δ. Σταμάτη.



Ο Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε μία ομιλία – κόλαφο, έκανε και μία αποκάλυψη που ενδέχεται να κρύβει μεγάλες προεκτάσεις, που μπορεί να εξηγούν ακόμα και το σημερινό πολιτικό σκηνικό. Κατονόμασε τον νυν υπουργό επικρατείας, Δ. Σταμάτη ότι ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε το όνομα της εταιρείας, IJ Partners, ως σχετιζόμενη με το θέμα των CDS, ώστε να “ψάξει” τι τρέχει με αυτή την εταιρεία.
Ο κύριος Σταμάτης στην ανταπάντηση του (βίντεο), παραδέχτηκε αυτή την καταγγελία, δίνοντας όμως μία άλλη διάσταση και το χειρότερο, προσπαθώντας να την λοιδωρήσει ως άλλος Σηφουνάκης. Ότι τυχαία κάλεσε τον Πάνο Καμμένο στο γραφείο του, όπου τυχαία είχε κάποια δημοσιεύματα για τα θέματα των CDS που τότε διερευνούσε η Ευρωπαϊκή ένωση. Και σε κάποιο δημοσίευμα blog, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, υπήρχε και το όνομα της IJ Partners!!! Έτσι, του έδωσε την εν λόγω εταιρεία για να την διερευνήσει…

Εδώ ο κύριος Σταμάτης κάνει κάποιο λάθος. Το πρώτο δημοσίευμα “Blog” που αφορούσε την εν λόγω εταιρεία και την σχέση της με τα CDS, ήταν στις 19 Μαΐου του 2011 στο συγκεκριμένο άρθρο του Ολυμπία: 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ*! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. 

Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.


Πριν από αυτό το δημοσίευμα, δεν υπήρχε καμμία αναφορά στην εν λόγω εταιρεία σε σχέση με τα CDS από “Blog”. Και η έρευνα μας έγινε μετά από την αντίστοιχη πληροφορία του Πάνου Καμμένου, από την οποία ξετυλίχθηκε όλο το κουβάρι, που πέρασε από τα πρόσωπα της Lehman Brothers και έφτασε στην Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού αλλά και την σχέση του με την εταιρεία Unigestion!
Μετά από αυτό το δημοσίευμα μας, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος, υπήρξαν χιλιάδες άλλα δημοσιεύματα, με μεταγενέστερες ημερομηνίες. Και μάλιστα, δεν υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη, από την “διάψευση” που έβγαλε η ίδια η εταιρεία, το ίδιο βράδυ! (κλικ στην φωτό). Άρα, άγνωστο γιατί, μπορεί να μπερδεύτηκε ο κύριος υπουργός, παραπέμπει σε δημοσίευμα blog αυτή την πληροφορία που δόθηκε από τα ίδια του τα χέρια στον Πάνο Καμμένο προς διερεύνηση.
Μία τέτοια πληροφορία που όπως αποδείχτηκε είναι “χρυσός”, θα έπρεπε να κάνει περήφανο τον κύριο Σταμάτη. Όμως, αντ’ αυτού, προτιμά να υποτιμά τις νοητικές του ικανότητες, λέγοντας ότι “όταν ο Καμμένος μου έφερε τον φάκελλο, δεν έβγαλα άκρη”!! Γιατί τέτοια αυτοταπείνωση; Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα…
Πως έβγαλε άκρη η Αριστέα Μπουγάτσου και έκανε το ιστορικό πλέον αφιέρωμα στην Ελευθεροτυπία;
Πως έβγαλε άκρη η εγκυρότατη Ελβετική εφημερίδα “LaLiberte”;
Πως έβγαλε άκρη ο εισαγγελέας Πεπόνης;
Πως έβγαλαν όμως και άκρη οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ… που πίεζαν τον Πεπόνη για να μην βγάλει άκρη;
Αλήθεια, πως έβγαλε άκρη ακόμα και ο κύριος Τσοχατζόπουλος, που ήθελε να εκμεταλλευθεί (όπως αποκαλύφθηκε από το ημερολόγιο του) την ίδια μεθοδολογία για να κουκουλωθεί η δική του υπόθεση με την ίδια μεθοδολογία με τα CDS;
Και αλήθεια κύριε Σταμάτη, εάν κάνετε μία αναζητηση, θα δείτε ότι σήμερα αυτή η εταιρεία είναι …άφαντη! Η περιβόητη ιστοσελίδα της που είχαμε αποκαλύψει και είχε όλες τις περσόνες, τους φίλους και συνεταίρους της οικογενείας Παπανδρέου, το “τσακάλι” Gabriel Andraos της Dexia, και όλοι οι άλλοι, δεν υπάρχει πλέον. Κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι “δεν υπάρχει”, γιατί πλέον δεν έχει αντικείμενο. Η πληροφορία λοιπόν που δώσατε στον Πάνο Καμμένο, ήταν η αιτία που αποκαλύφθηκε τόσο το σκάνδαλο με τα CDS, όπως και το σκάνδαλο της “πράσινης ανάπτυξης”, το οποίο και αυτό φαίνεται να το ανέχεσθε.
Εδώ θα πρέπει πλέον να απαντήσετε γιατί δεν καταλάβατε τον φάκελλο με τις αποκαλύψεις που παραλάβατε και κυρίως, γιατί δεν θέλετε την εξεταστική μήπως και σας βοηθήσει να καταλάβετε.

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    Τι ζητά ;
    Τι επιδιώκει;
    Τι προτείνει;
    Τι πιστεύει;
    ΠΟΙΕΣ είναι οι προσωπικές του απόψεις για όσα συμβαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ “ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...ΜΟΡΦΩΣΗ...!!!
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατα το "ολίγον έγκυος" , στό τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πλήρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πλήρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θά πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ απο την Gazprom θα τήν παρα δώσω στούς δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπάς και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δή ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ1
    Και μόνο που βλέπω φιλιά και αγάπες με Γλέζους και Θεοδωράκιδες, αναγουλιάζω. Μου θυμίζει 100% τον μεγιστάνα Καρατζαφέρη που για να μπεί στην βουλή ζητούσε στήριξη από ΚΚΕδες , αριστερούς, εβραίους, αλλοδαπούς και όποτε τον έπαιρνε το έπαιζε Μ.Αλέξανδρος . Ο Καμμένος τώρα, άραξε το κότερο του, έβγαλε την στολή της κατάδυσης του. Ασφάλισε τα ευρώπουλα του σε καμιά τράπεζα του εξωτερικού και ήρθε να μας το παίξει Ορθόδοξος συναγερμός Νο2 με Παναγίες και κουρκουλομονόλογους. Ε όχι ρε συνάλληλες δεν θα χάσω άλλα 10 χρόνια από το μέλλον των παιδιών μου για να ακολουθήσω άλλον έναν που για τα Εθνικά και οικονομικά θέματα μέχρι εχθές έκανε ΜΟΚΟ για να του δώσω τώρα την ευκαιρία να μου αποδείξει ότι αξίζει. Καμένο χαρτί όμως δεν είναι, μια χαρά την κάνει την δουλειά του από ότι βλέπω και θα εκτελέσει και το συμβόλαιο του στο έπακρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου