Χρυσή αυγή τα ορφανά του χίτλερ, ο καλύτερος προστάτης της κατοχικής κυβέρνησης.....



Καμία συμμετοχή σε απεργίες, καμία συμμετοχή σε αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις, μόνο λόγια και τσαμπουκάδες σε ανήμπορους μετανάστες. 

Για την χρυσή αυγή ο μοναδικός υπεύθυνος  της σημερινής κατάστασης είναι οι ταλαίπωροι μετανάστες,  για να τσιμπάνε οι αφελείς και ανιστόρητοι και να ρίχνουν νερό στο μύλο του φασισμού, υποστηρίζοντας έμμεσα με αυτό τον τρόπο το σημερινό σάπιο πολιτικό καταστημένο.  
 Η χρυσή αυγή αποδεικνύεται  η χρυσή εφεδρεία του συστήματος  και ο παντοτινός υπηρέτης κάθε λογής  εθνοπροδοτών..
Αλλά τι μπορεί να ξέρουν από αντίσταση οι διαχρονικοί  υπηρέτες  και συνεργάτες  των κατοχικών κυβερνήσεων….


Διαβάστε την διαταγή που εξέδωσε σήμερα ο αρχηγός  προς τα μέλη της οργάνωσης...........

Μέσα από τηλεοπτική εμφάνιση στο Kontra Channel ο Νίκος Μιχαλολιάκος απέστειλε «πρόσταγμα» προς όλους τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, καλώντας τους να δείξουν πειθαρχία την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, ώστε μη δημιουργηθεί το παραμικρό στις παρελάσεις.
«Η εθνική εορτή είναι πάνω από όλους και από όλα. Καλώ τους Χρυσαυγίτες να τιμήσουν την γιορτή χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή» είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του κόμματος.

Σχόλια

  1. Ενώ τα ορφανά του Στάλιν.... και της Φεντερασιόν... Αυτά καρατάνε χαρακτήρα;;;

    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H "ΦΤΩΧΗ" ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

    Η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής δηλώνει επιχειρηματίας ή "εισοδηματίας", αφού εκμεταλλεύεται πλήθος ακινήτων στην Αθήνα.
    Έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, χωρίς να έχει εργασθεί.

    Μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλους, είναι στο ΔΣ εταιρείας που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο ημιδιαμονής (μπουρδελοξενοδοχείο) New Dream στην πλατεία
    Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκκληση στους νέους που από άγνοια βρίσκονται στις τάξεις της χρυσής αυγής..20 Οκτωβρίου 2012 στις 12:01 μ.μ.

    Διαβάστε ιστορία για να δείτε ποιοι είναι αυτοί που σήμερα υποδύονται τους πατριώτες. Ηταν πάντα συνεργάτες των εχθρων του έθνους, καταδότες και δωσίλογοι κατοχικών κυβερνήσεων που πάντα παρουσιάζονταν σαν υπέρπατριώτες. Είναι όμως από πλευράς πατριωτισμού οι εφιάλτες του έθνους. Διαβάστε ιστορία τότε μόνο θα καταλάβετε τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της πατρίδας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου