Φραστικό Επεισόδιο: Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: «Έλα να... γλύψεις τον δικό μου» Eχει ξεφύγει εντελώς το άτομο!!




«Αντί να γλείφεις του Χατζηνικολάου έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι πιο ωραίος», φώναξε στον βουλευτή της ΝΔ ο πρόεδρος της Βουλής.
Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Βουλής και του βουλευτή της ΝΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλου σημειώθηκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας.Ο κ. Παυλόπουλος μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ραδιοσταθμό Real fm όπου ερωτήθηκε για την υπόθεση Μεϊμαράκη και για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο πρώην υπουργός κράτησε σαφείς αποστάσει από τον κ. Μεϊμαράκη, κρατώντας ουσιαστικά ουδέτερη στάση.
Ο κ. Μεϊμαράκης που καθόταν στα ορεινά φώναξε στον κ. Παυλόπουλο: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο ε; Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος».

Ο κ. Παυλόπουλος που δεν περίμενε αυτήν αντίδραση από τον πρόεδρος της Βουλής, έμεινε άφωνος και απλά κούνησε το κεφάλι του, χωρίς να θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο περιστατικό.


πηγη

Σχόλια

  1. Και εγώ στα αρχ@@@ μου!
    Γιατί Ω! συμπατριώτες απορείτε και διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας;

    Αυτοί ΕΙΜΑΣΤΕ! Και δεν θέλω ΟΥ! Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Σαμαρά; Τα λόγια και τα αρ@@@@ του Μεϊμαράκη μας πειράζουν; Τα ΕΡΓΑ εκείνου "του ασεβή και απερίσκεπτου νέου" κατά την Καραμανλική προσφώνηση, του ανθρώπου που για λόγους ευτελείς και ΓΝΩΣΤΟΥΣ στον καθένα μας διέλυσε την Ελλάδα σε μια εξ ίσου κρίσιμη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και πολιτική συγκυρία. " Αλήτη προδότη ..Αντωνάκη" ! Κι όμως τα ξεχάσαμε όλα και λέμε : Κύριε Πρωθυπουργέ! Πως περιγράφεται αυτή η προσωπική μας ..αυτοδιαγραφή ; Πως περιγράφεται η κατάντια του αυτοσεβασμού μας; Πως περιγράφεται το παράδειγμα σκοπιμοτήτων προς τα παιδιά μας. Πως δικαιολογηθήκαμε για το ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράξαμε; Πως δικαιολογούμε σήμερα την πολιτική παρουσία του Μεϊμαράκη, του Παυλόπουλου, του Στυλιανίδη , του Πάνου του ανερυθρίαστου, του Κωστάκη του σουβλακολάγνου και τόσων άλλων; Αυτοί δεν είναι που κατέστρεψαν κυριολεκτικά την οικονομία και μας οδήγησαν στα τάρταρα; Αυτοί σήμερα δεν μας βγάζουν την γλώσσα και μας λένε: Θέλετε να μας τον γλύψετε; Τι μας πείραξε που μας το είπε κι ο Μεϊμαράκης ; Μα, μας το λένε κάθε μέρα τόσοι και όχι μόνο από αυτό το χώρο.
    Ο Βαγγελάκης , συμπαίκτης και συναγωνιστής του Αντωνάκη, όχι μόνο μας προκαλεί, όχι μόνον μας υβρίζει είτε κατά μουτρα είτε πίσω μας, αλλά μα έκανε και..ΕΞΩΣΗ. Κατέλαβε το σπίτι μας, το κόμμα μας το παρελθόν μας , το είναι μας και ισοπεδώνει το παρόν και .."εγγυάται" το ανύπαρκτον μέλλον.
    Να μιλήσω για τον ασεβή, προκλητικό και αδαή νεανίσκο του συνασπισμού; Πήγε στη γιορτή της Δημοκρατίας και μας είπε κατά πρόσωπο: Σας πείραξε, η εμφάνιση και η συνοδός; ΣΤΑ ΑΡΧ@@@@@@@ μου.
    Αυτό δεν μας έδειξε; Αυτό δεν εννοούσε; Αφήνω τα ..αμελέτητα πολιτικά αποκόμματα, που υπερέβησαν το χώρο των γεννητικών "προσκρούσεων" και παρασύρθηκαν ακόμη πιο χαμηλά. Στα ..νύχια μας!
    Να μιλήσω για τους πρώην ανώτατους δικαστές; Να μιλήσω για τον αλησμόνητο υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη;
    Τέλος να μιλήσω για το πολιτικό «φαινόμενο» του Μητσοτακισμού. Τον..αμελέτητο, την Ντορούλα μας , που άλλαξε κόμμα με την ίδια ευκολία που άλλαζε τα..πουκάμισα, όπως δήλωσε;
    ΠΟΙΟΣ έχει τα αρ@@@@ να πεί του Μεϊμαράκη να παραιτηθεί χωρίς να κινδυνεύει να ακούσει , τα ίδια όταν θα τον είχε ο Μεϊμαράκης..συνδεδεμένο;
    Γιατί η δεξιά είναι ΜΑΥΡΗ; Γιατί είναι πολυκομματικός αχταρμάς χωρίς καθαρό ιδεολογικό υπόβαθρο. Γιατί είναι «αόρατη» στο σκοτάδι του..σκοταδισμού της..
    Γιατί η αριστερά είναι ΚΟΚΚΙΝΗ; Γιατί νομίζει ακόμη ότι είναι το αντισκουριακό του σιδερένιου τοίχου της …απομόνωσης των γερασμένων ιδεών της!
    ΥΓ
    Ποιος άραγε θα θυμάται σε ..δέκα χρόνια τα αρ@@@ του πολιτικά ετερόφωτου παντελονάρχη;
    Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου