Θ.Νάκος: "Αν θέλει κάποιος να κλέψει δεν θα το δηλώσει στο πόθεν έσχες"




«Ο κλέφτης δεν δίνει αποδείξεις!», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος και πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών αμφισβητώντας πλήρως την εγκυρότητα των «πόθεν έσχες».

Σε συνομιλία του Θ. Νάκου με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι «αν θέλει κάποιος να κλέψει δεν θα το δηλώσει στο πόθεν έσχες. Αν στήσει μια οφ σορ εταιρεία στα νησιά Καϋμάν δεν θα την γράψει στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε εμείς αυτά τα πράγματα». 

Η παραδοχή αυτή προκαλεί προβληματισμούς την ώρα που ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιχειρεί να υποστηρίξει επικοινωνιακά και ουσιαστικά την αθωότητά του δίνοντας στην δημοσιότητα όλες του της δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης από το 1989 έως και σήμερα. πόνοιες για περίεργο πλουτισμό.

Αναφορικά με την προσωπική του υπόθεση που ερευνάται από το ΣΔΟΕ ο Θ.Νάκος εξήγησε ότι προέρχεται από μια διάτρητη καταγγελία. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αν και γνώριζε ότι το ΣΔΟΕ τον ελέγχει (σ.σ. το ΣΔΟΕ έστειλε σχετικό διαβιβαστικό στην Βουλή στις 18.05.2012) δέχθηκε την πρόταση να προεδρεύσει στην επιτροπή ελέγχου των οικονομικών.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου