Πρωτοφανές επεισόδιο στην βουλή: Υπάλληλος αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επειδή περιείχε “απαξιωτικούς” χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!




   
Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που συνέβει στην βουλή και διήρκησε σχεδόν  μία ώρα. Αφορά την ερώτηση του βουλευτή Νικου Νικολόπουλου που σας παρουσιάσαμε χθες, η οποία ξεκινούσε ως: «ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ » (Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!)
και αφορά τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για τακτοποίηση στενών συνεργατών των καταστροφέων της Ελλάδας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις το τελευταίο διάστημα.
Αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο υπάλληλος της βουλής κύριος Σωτήρης Κουνέντης τον θεώρησε “απαξιωτικό” και επί μία ώρα, γινόταν “διαβούλευση” για την παραλαβή της ερώτησης! Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές, αν συνυπολογιστεί ότι ο Νικολόπουλος είναι από τους παλαιότερους βουλευτές και στην πρώτη τριάδα κοινοβουλευτικού έργου, άρα δεν είναι κάποιος “νέος” που πιθανά να μην γνώριζε κάποιον κανονισμό.
Το πλέον εξοργιστικό όμως είναι ότι ο Νικολόπουλος έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη ως μάρτυρας για την υπόθεση των CDS μαζί με τον Πάνο Καμμένο, όπου οι χαρακτηρισμοί του ήταν όχι απλώς “βαρύτεροι” αλλά κατηγορηματικοί σε βάρος των καταστροφέων. Και βρίσκεται ένας υπάλληλος της βουλής, που πιθανότατα δεν έχει αντιληφθεί στην σιγουριά της μονιμότητας, τι ακριβώς γίνεται στην πραγματική κοινωνία, με ευθιξία ανώτερη αυτής του οικονομικού εισαγγελέως; Μήπως νομίζει ακόμα ότι το κοινοβούλιο τελεί υπό το καθεστώς κατάργησης στο οποίο είχε περιέλθει κατα την διακυβέρνηση Παπανδρέου; Ποιός του έχει δώσει το δικαίωμα αυτό;
Ή μήπως ηχούν ακόμα στα αυτιά του οι “δεσμεύσεις” του ολετήρα, ότι “θα υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια”; Γιατί αυτός μπορεί να έχει ακόμα την δουλίτσα του, αλλά η Ελληνική κοινωνία, η Ελληνική οικογένεια ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Ας δει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Ελλάδα” λοιπόν.

Σχόλια

  1. Ανεξάρτητοι Καημένοι .. ε.. Καημένοι Έλληνες :
    Αν ο Nea Smith και Μαρξ ήταν ζευγάρι αυτό θα ήταν το παιδί τους .
    Αν ο Ρομπέν των Δασών είχε κότερο, αυτόν θα ήθελα για καβαλάρη στο.. άλογο που θα το έσυρε.
    Αν στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Τσιχλόφουσκας » ήθελες το χρυσό μετάλλιο , τότε ο Πάνος ο Ποπάϊ θα την άρπαζε, να πετάξει πάνω από τον Ατλαντικό, να δεί την Άτζελα να κάνει..μακροβούτια στη Κρήτη.. και να αναφωνήσει : Είμαι ο Ίκαρος των …σιδηροδρομικών Πελοποννήσου Κρήτης !
    Παλιά τα πράγματα ήταν απλά. Η Δεξιά ήταν Δεξιά και λίγο.. δυτικότερα και η Αριστερά , Αριστερά και λίγο.. βορειότερα . Τώρα τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο , αλλά δεν βαριέσαι είμαστε άνθρωποι της ποικιλίας . Ξεκίνησε ως ένα κίνημα με βάση αρχών ,πρωτοβουλίας του Πάνου και τελικά διαμορφώθηκε και αυτό σε ένα προσωποκεντρικό κόμμα-άρμα . Με ασαφή τοποθέτηση σε πολλά θέματα , με «περιπεπλεγμένες περιπλοκές» νέου ..κύκλου εργασιών και με προεκλογικές θέσεις επιπέδου εκθέσεως ιδεών με άγνωστο θέμα, δεν πείθει τόσο λογικά αλλά απευθύνεται πιο πολύ στο συναίσθημα του ψηφοφόρου. Τον κοιτάζει και ιδρώνει από παλμό. Τον κοιτάζουν και ιδρώνει από ..χαρά. Του μιλάνε και κοιτάζει τον Δία την ώρα που ..απατά την Αθηνά.
    Ω! Κύκνε των ναών της δύσης έλα και στην ανατολή του…Νότου !
    Ω! Ίκαρε της σκέψης μου «χαιρέτα μου τον πλάτανο» !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    Αλήθεια κύριε Σαμαρά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρήματα στο εξωτερικό ;
    Ποιοι είναι αυτοί και πότε τα έβγαλαν; Πριν το 2009 ή μετά; Δηλαδή τα λεφτά έφυγαν όταν ήλθε το ΠΑΣΟΚ; Μέχρι τότε όλα ήταν ...εντάξει; Είναι χρήματα δηλωμένα και …άσπρα;
    Περίεργο, αν όχι ύποπτο δεν είναι ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν μπροστά στην πόρτα των τραπεζών του εξωτερικού και οι λίστες ήταν ΕΤΟΙΜΕΣ !!! να παραδοθούν στην Ελληνική κυβέρνηση...έπεσε ο Γ. Παπανδρέου;
    Περίεργο δεν είναι ότι όταν ήταν έτοιμο να εφαρμοσθεί ο φόρος επί των κερδών και των συναλλαγών των τραπεζών...έπεσε ο Γ. Παπανδρέου;
    Περίεργο δεν είναι ότι μόλις οι τράπεζες αρνήθηκαν να χρηματοδοτήσουν τους ετοιμόρροπους Νταβατζήδες...έπεσε ο Γ. Παπανδρέου;
    Περίεργο δεν είναι που σχεδόν το…ξεχάσατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ; ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΑΥΘΑΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΣΕΠ. ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ (ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου